zyggi 56 Napisano 17 Marzec 2010 moim zdaniem wypadalo by zbalansowac teamy :) bedzie wiekszy fun jesli poziom bedzie wyrownany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
croul 0 Napisano 17 Marzec 2010 1. m0rph_pl - HS jest 2. Marqus_Pirx HS jest 3. NERVUS_PL HS ofcoz 4. MoriOmega - HS jest 5. glowa91 - Hs tymczasowo brak 6. gramek81-pl-HS jest 7. ultimatume2 - hs jest 8. KrisPora_PL - hs jest 9. pwntronic3000 (Rokkyu) - HS jest 10. DJYano - hs jest 11. Olas__14 - HS jest 12. turbodynamo HS - jest 1. jakublysy HS - Jest 2. blotny -hs jest 3. M2641936 hs - obowiązkowo 4. ketnik - hs jest 5. arcadiush - hs - się gra się ma 6. Th3r0xPL- HS- Jest 7. gruby85 HS-jest 8. okonio-HS ( w środe będzie) 9. KrwawaRyba - HS(do weekendu bedzie) 10. mrowa607-HS będzie w piątek 11.Splesh_85 - HS jest 12. KUNTOSZ ( HS jest ) jakby ktoś zaniemógł :rolleyes: - ju-onQD_PL (HS jest) - Croul_PL - hs jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapeć 1 Napisano 18 Marzec 2010 ps id: art321ur Gram od po 13 i wieczorami. HSa nie mam, ale jak by co to posiadam kamerkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 18 Marzec 2010 No zapowiada się dobry meczyk ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADAMSONE 0 Napisano 18 Marzec 2010 siemka.psn.piczysone najczęściej jestem po 22.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 18 Marzec 2010 "...HSa nie mam, ale jak by co to posiadam kamerkę...." Brzmi ekscytująco....brakuje mi tylko jeszcze;" i jestem bezpruderyjną 17-letnią blondyneczką..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 18 Marzec 2010 no chętnie po oglądam hłe hłe :biggrin: id:pawciokratos zapraszać do znajomych!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 19 Marzec 2010 Ustalmy jeszcze kto założy grę i doda sobie wszystkich do friendsów. Musi to być ktoś kto na 100% zagra, żebyśmy potem nie mieli zonka. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 19 Marzec 2010 Ej trzeba byc pelnoletnim ? dopiero teraz to zauwazylem ;( mam 16 jak cos :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 19 Marzec 2010 W pierwszym poście pisałem o mojej małej wieczornej ustawce, co do tej dużej nie wiem... głos należy do Ludu. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 19 Marzec 2010 Ej trzeba byc pelnoletnim ? dopiero teraz to zauwazylem ;( mam 16 jak cos :/ BF:BC2 Według PEGI jest od 16 lat. Wiec moim zdaniem nie ma problemu. Ale gdyby ktoś miał jakieś 'ale' to zawsze możesz zagrać pod opieką osoby dorosłej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 19 Marzec 2010 Ja sie nim zaopiekuje - pobiegam medykiem jak 3a :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chopinek 0 Napisano 19 Marzec 2010 chopinek hs jest dodawac do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 19 Marzec 2010 "...HSa nie mam, ale jak by co to posiadam kamerkę...." Brzmi ekscytująco....brakuje mi tylko jeszcze;" i jestem bezpruderyjną 17-letnią blondyneczką..." IMHO post miesiąca, masz u mnie piwo Marqus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olas__14 0 Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) No dobra dzieki ;) Ale opiekowac się mną nie musicie.Pozdrawiam Edytowane 19 Marzec 2010 przez Olas__14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 19 Marzec 2010 jak na zlosc zaczynam jutro zmiane, bo bym wam pokazal skilla :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 19 Marzec 2010 mogę dołączyć jakby kogoś nie było ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukipuki 1 Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) Ustalmy jeszcze kto założy grę i doda sobie wszystkich do friendsów. Musi to być ktoś kto na 100% zagra, żebyśmy potem nie mieli zonka. :P jak na razie brak ochotników :confused: Edytowane 19 Marzec 2010 przez lukipuki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuntosz82 82 0 Napisano 19 Marzec 2010 Witam ponownie!!!! Trzeba związać koniec z końcem, bo jak tak dalej będzie się działo, to nie zagramy nawet w przyszłym miesiącu!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pry3k 0 Napisano 19 Marzec 2010 PSNid: pryq Chętnie zagram ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 19 Marzec 2010 Ale mnie to roz...a, kupa gadki - a kto, a co, a dlaczego itp. Panowie i Panie sprawa jest prosta. Jutro o godz 21.50 - będę po popołudniówce ale koło 21.40 będę w domu, wiadomo sobota - i ustawie grę. Tryb - Rush Mapy - wszystkie; nie było życzeń i zażaleń Gdy tylko założę grę zacznę wysyłać zapy - mam wszystkich z wyjątkiem KrisaPora który ma komplet znajomych, pójdzie info na PSN - i mam nadzieję, że ktoś go ma we "frendsach". Ostateczny termin rozpoczęcia meczu - 22.05 Osoby które będą grały w inny mecz proszone są o info. Dostana zapa/dołącza się później jeśli nie będą chciały wyjść. Osoby które do 22.05 mnie oleją nie dołączą się i nie napiszą. Bye, Bye - wskakuje ktoś z rezerwy, czyli ju-on albo Croul. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 19 Marzec 2010 Ale mnie to roz...a, kupa gadki - a kto, a co, a dlaczego itp. Panowie i Panie sprawa jest prosta. Jutro o godz 21.50 - będę po popołudniówce ale koło 21.40 będę w domu, wiadomo sobota - i ustawie grę. Tryb - Rush Mapy - wszystkie; nie było życzeń i zażaleń Gdy tylko założę grę zacznę wysyłać zapy - mam wszystkich z wyjątkiem KrisaPora który ma komplet znajomych, pójdzie info na PSN - i mam nadzieję, że ktoś go ma we "frendsach". Ostateczny termin rozpoczęcia meczu - 22.05 Osoby które będą grały w inny mecz proszone są o info. Dostana zapa/dołącza się później jeśli nie będą chciały wyjść. Osoby które do 22.05 mnie oleją nie dołączą się i nie napiszą. Bye, Bye - wskakuje ktoś z rezerwy, czyli ju-on albo Croul. dobrze gada :) jutro jedziemy xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 20 Marzec 2010 Panowie naładować HS-ty i PADy :whistling: Jazda! Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuntosz82 82 0 Napisano 20 Marzec 2010 Użytkownik Marqus_Pirx dnia 18 marzec 2010 - 21:48:48 napisał "...HSa nie mam, ale jak by co to posiadam kamerkę...." Brzmi ekscytująco....brakuje mi tylko jeszcze;" i jestem bezpruderyjną 17-letnią blondyneczką..." IMHO post miesiąca, masz u mnie piwo Marqus. Ale się uśmiałem od samego rana hiiiii Dobre maxxxxx!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuntosz82 82 0 Napisano 20 Marzec 2010 hmmmm jutro będzie się działo :)) Czas na wielką zadymę !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach