Skocz do zawartości
ma3x

Ustawki on-line [BC2]

Rekomendowane odpowiedzi

oleeeeeee oleeeeeeeee ale jazda bez trzymanki :)) Grało się zajebiście i nawet nie wiem kiedy zleciały te godziny :)) Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy w podobnym składzie!!!!Dzięki panowie i przyznam, że ostatnie starcie 3 na 7 było ekscytujące hiiiiii o mały włos.......

pozdro dla największych psycholi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koniec na dzisiaj i czas już wskoczyć kobiecie do łóżka :))

Edytowane przez kuntosz82 82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DizzY-Wolf jak ty wbiles tyle pktow... jak dla mnie smierdzi mycha na maksa....

Zdziwisz sie zyggi ale gram na padzie :). Na myszce to gram w css,bf2 na pc .

BTW. Od tego jest konsola żeby grać na padzie nie chce mi sie bawić w kupowanie jakiegoś tam sprzetu żebym mógł sobie myszke podpiąć do ps3 to nie miałoby najmniejszego sensu.

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...nie wiedziałem, że będziecie grać do godziny 1 w nocy bo bym dziś przyszedł (myślałem, że gracie max do 10tej).

o 10tej to się jeszcze nawet nie zaczęło ;) i graliśmy nie do 1 w nocy, a nawet i do 2giej, a może i nawet ktoś zasnął i grał do rana ;)

Graliśmy we 3 na was 7 i o włos przegraliśmy!

Szacunek, że Wam się chciało, jakbyśmy to przegrali to :x

btw. na pszyszłość przydałby się jakiś balans liczby osób, bo o ile na początku wszystko było cacy to po przymusowym disconneccie wszystkich i rezygnacji kilku osób graliśmy albo 10na7, 9na6 czy na koniec 7na3 właśnie ;) Choć motywacja i chęci chyba rosną u nas wraz z większym handicapem :)

Dzięki za świetną zabawę, "momenty były" ;) czas wypić za błędy (ups to się dziś zchleje) i mam nadzieję, że za tydzień powtórka z rozgrywki w conajmniej tak samo licznym składzie :)

Narazie pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo fajne spotkanie ... @kuntosz swiatna gra medykiem ... i wspolpraca  - trzeba wiecej gadac i czesciej uzywac SELECT'a :D pozdro do nastepnego razu ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo fajne spotkanie ... @kuntosz swiatna gra medykiem ... i wspolpraca  - trzeba wiecej gadac i czesciej uzywac SELECT'a :D pozdro do nastepnego razu ....

Jednym słowem było ZAJEBIŚCIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli przeczucie mnie nie myliło??? "Narodziła się nowa świecka Tradycja"???? Trochę Wam zazdroszczę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, ostatnia runda o maly wlos a dzielna 3 by wygrala :)

Dzieki wszystkim za gre.

Piewszy raz gralem w BF z Polakami z HS i wtedy rzeczywiscie gra nabiera innego wymiaru i trzeda jej sie "uczyc" od nowa.

Pozdrawiam, i do nastepnego razu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim którzy się zjawili za grę. I przepraszam za nieprzewidziane kłopoty techniczne.

Szczególne podziękowania dla:

- ultimatume`a - za pohostowanie

- Naszych - za dzielną walkę i zacięte stawianie oporu

- Przeciwnikom - za ostre łojenia nam tyłków

Ostatnia, jak dla mnie akcja, przy stanie atakujący 3 - broniący 7, gdy uzbroiliście dwa M-COMy równocześnie - SZacun przez duże SZ.

Czekam na następny raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No naprawdę świetnie się grało.

Mimo, że chyba na drugiej mapce wszystkich wywaliło to później jakoś udało się jeszcze raz zebrać wiare.

A na ostatniej mapce jak było 7 na 3 to byliście tak dobrze zorganizowani, że czasem miałem wrażenie, że jest was o wiele więcej;)

Ale my też nie byliśmy gorsi bo na Nelson Bay atakując w 6, potrafiliśmy przegonić wroga ze swojego terenu, który był w liczbie dziewięciu żołnierzy!:)

Dzięki wszystkim za świetną zabawę a w szczególności "Mori", dobrze się z Tobą współpracuje:) A inni tak jakoś mało gadali jakby już przed konsolą zasypiali:)

Mam nadzieje, że za tydzień też się spotkamy.

Pozdro

P.S. Wiara kurde, niech zapisują się tylko Ci, którzy są na 100% pewni, że będą mogli zagrać!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim którzy się zjawili za grę. I przepraszam za nieprzewidziane kłopoty techniczne.

Szczególne podziękowania dla:

- ultimatume`a - za pohostowanie

- Naszych - za dzielną walkę i zacięte stawianie oporu

- Przeciwnikom - za ostre łojenia nam tyłków

Ostatnia, jak dla mnie akcja, przy stanie atakujący 3 - broniący 7, gdy uzbroiliście dwa M-COMy równocześnie - SZacun przez duże SZ.

Czekam na następny raz.

Morale już nam opadały ale wzieliśmy się w garść i pomyśleliśmy, że nie mamy nic do stracenia.

Jeszcze śmiesznie było jak już przegraliśmy tą mape to wszyscy wyszli a my dalej graliśmy i szukaliśmy około 7min was a server był pusty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chetnie dzis z Wami wieczorem pogram,jesli tylko uda mi sie rozwiązać problem z podłączaniem się na serwery :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może dzisiaj jakaś ustawka wieczorem?

ja sie wpisuje! Właśnie jade po nowy HS bo ten sie zwalił :/

Edytowane przez gierej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie :)) To było dobre !!!! Ostatnie starcie....... dwie osoby w czołgu, jedna zostaje w tyle i czekamy na wroga..... czekamy już przygotowani na starcie.......mówimy sobie........ zaraz się zacznie, ale.............. zastanawia nas co taka cisza? W całej tej euforii walki i rywalizacji zanim się zorientowaliśmy, że już nikogo nie ma to upłyneło dobre 7min!!! Pozdro dla chłopaków z Teamu :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noo Panowie bylo MEGA.Tylko żeby więcej takich ustawek no i większa ekipa grała,ale tak to wszystko wporzo :) tylko szkoda ze musialem isc okolo 1:00 bo pewnie ominelo mnie sporo fajnych akcji.Ale dzięki chłopakom z teamu Moriemu i Dizziemu :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdziwisz sie zyggi ale gram na padzie :). Na myszce to gram w css,bf2 na pc .

BTW. Od tego jest konsola żeby grać na padzie nie chce mi sie bawić w kupowanie jakiegoś tam sprzetu żebym mógł sobie myszke podpiąć do ps3 to nie miałoby najmniejszego sensu.

No obys mowil prawde :) ja tez gram tylko na padzie ale to cos zrobil na valpaso to az wierzyc mi sie nie chcialo. Dobijales 8k pktow podczas gdy drugi ziomal z waszego teamu mial 2,5k (ja bylem 1 u nas mialem jakies 4,5) potem wylazisz z gry i nagle zmeczenie materialu i chlopaki pierwszych M-COMow wysadzic nie moga^^? Wiec jesli naprawde grasz na padzie to szacunek bo skill masz ogromny.

I pozdro dla wszystkich bo fajnie sie gralo szczegolnie niezle na arice bylo :) szkoda ze urwalo gre w drogiej polowie.

PS. Jesli ktos uzytkuje inny HS niz ogryginalny SONY niech troszke pobawi sie w konfigu bo sciaga wam glosy z calego domu :)

Edytowane przez zyggi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No obys mowil prawde :) ja tez gram tylko na padzie ale to cos zrobil na valpaso to az wierzyc mi sie nie chcialo. Dobijales 8k pktow podczas gdy drugi ziomal z waszego teamu mial 2,5k (ja bylem 1 u nas mialem jakies 4,5) potem wylazisz z gry i nagle zmeczenie materialu i chlopaki pierwszych M-COMow wysadzic nie moga^^? Wiec jesli naprawde grasz na padzie to szacunek bo skill masz ogromny.

I pozdro dla wszystkich bo fajnie sie gralo szczegolnie niezle na arice bylo :) szkoda ze urwalo gre w drogiej polowie

Mówie prawde bo jakbyś zobaczył to TV mam postawione na takiej półce (nie umiem tego nazwać^^) wiec tą myszke to bym musiał chyba trzymać na kolanie i siedzieć 3 metry od telewizora co mija się z powołaniem

dsc02822b.jpg

Jeden dobry gracz robi różnice :). Poza tym, zastanawialiście się dlaczego jest taki arogancki... macie swoją odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry TV. 32, 37?

Ja też bym mógł dziś zagrać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graliście potem jeszcze 3 na 7? :ohmy:

Gdy ja wychodziłem to było 5 osób w moim teamie, w tym samym momencie jeszcze jakiś koleś opuścił, więc nie sądziłem, że pociągniecie to w trójkę. Szacun. :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSNid:szuwar1

najczęściej wieczorami i w nocy w weekendy, ale i w tygodniu czasami

na razie inżynier i Recon. HS jest

dodajcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graliście potem jeszcze 3 na 7? :ohmy:

Gdy ja wychodziłem to było 5 osób w moim teamie, w tym samym momencie jeszcze jakiś koleś opuścił, więc nie sądziłem, że pociągniecie to w trójkę. Szacun. :laugh:

Śmiesznie było w 3. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory panowie ale nie ja nawaliłem a elektrownia na wsi i nie maiłem prądu od 18(sob)-13(nd) dziś;/ Na następną ustawkę kupię se agregat co by mnie nie zaskoczyli ponownie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory panowie ale nie ja nawaliłem a elektrownia na wsi i nie maiłem prądu od 18(sob)-13(nd) dziś;/ Na następną ustawkę kupię se agregat co by mnie nie zaskoczyli ponownie.

Żałuj że cie nie było zobaczyłbyś jak wymiatałem a tak na poważnie grało się o wiele lepiej niż na pierwszym lepszym serverze gdzie co trzeci gość to Recon. Było dużo współpracy, śmiechu i ogólnie radości z gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko mi czy też wam wszystkie rzeczy które odblokowałem są zablokowane? PKT są ale rzeczy są zablokowane :pinch:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi