MichalEEEk 471 Napisano 25 Styczeń 2012 (edytowane) Jakie mamy ciekawe elementy w edytorze? Jestem dosyć zainteresowany tą grą, ale nie wiem czy nie jest za bardzo dziecinna... Opowiedzcie mi coś o niej, ale chcę wiedzieć co to jest ten edytor i co w nim jest. :) I jeszcze jestem też ciekawy o co chodzi z tymi mini-gierkami w grze, o których gdzieś tam słyszałem :D No, już się mniej więcej dowiedziałem z czym to się je. Mam jeszcze pytanie, te poziomy które tworzą inni ludzie, się ściąga za darmo w pełni tak? Edytowane 26 Styczeń 2012 przez MichalEEEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 26 Styczeń 2012 Jakie mamy ciekawe elementy w edytorze? Jestem dosyć zainteresowany tą grą, ale nie wiem czy nie jest za bardzo dziecinna... Opowiedzcie mi coś o niej, ale chcę wiedzieć co to jest ten edytor i co w nim jest. :) I jeszcze jestem też ciekawy o co chodzi z tymi mini-gierkami w grze, o których gdzieś tam słyszałem :D No, już się mniej więcej dowiedziałem z czym to się je. Mam jeszcze pytanie, te poziomy które tworzą inni ludzie, się ściąga za darmo w pełni tak? Wszystko za darmo = tworzenie lvl i granie w poziomy, które tworzą inni gracze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 8 Luty 2012 Mam problem. Właczyłem LBP 2 poziom BUM ZA ZETA ale hełm nie strzela tymi bombami ...pomocy!! co zrobić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 9 Luty 2012 Dragio zaskoczyłeś mnie tym pytaniem :// Spróbuj jakoś zresetować poziom, zagrać inny lvl a później znów BUM ZA ZETA. Tak BTW. Jak ktoś ma wolną chwilke to smiało Juza_88 Polska Otchłań - ostrzegam że hardkorowy lvl o kopalni i górnictwie :) Polska Zima - lajtowy poziom o Snow Parku w którym są wyciągi i Yeti :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 11 Luty 2012 Doczytałem .... BUM ZA ZETA został zbugowany i czapka strzelająca bombami nie działa w wyniku najnowszego patcha ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InsaneDope 0 Napisano 21 Luty 2012 (edytowane) Witam wszystkich, Czy mógłby ktoś wciągnięty w ogólną rozmowę pomóc mi przy kreatorze poziomów? Pytanie jest dosyć szczegółowe, dlatego od razu zwracam się z uprzejmą prośbą dla graczy, którzy bawili się edytorem ale nie na zasadzie wciśniętego kwadratu na padzie przez 24h... Podaje link do tematu/postu w dziale pomoc, piszę Tu, bo tam nikt nie ma pojęcia jak mi pomóc. http://www.ps3site.pl/forum/topic/52631-littlebigplanet-2/page__view__findpost__p__658173 Za pomoc ślicznie dziękuję, InsaneDope. Edytowane 21 Luty 2012 przez InsaneDope Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agatka1988 9 Napisano 21 Luty 2012 Już miesiąc temu pytałam o tą grę i dzisiaj tanio (35zł) znalazłam na allegro 1 część zawsze lubie zaczynać od pierwszych, więc mam nadzieje, że się nie przejadę :) Męczyła mnie ta gra i muszę w końcu się w to pobawić i zobaczyć z czym to się je, bo nie mogę nadziwić się jak wiele pozytywnych opinii zbiera od kiedy wyszła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 28 Luty 2012 po dzisiejszej aktualizacji 1.11 BUM ZA ZETA DZIAŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro98 0 Napisano 8 Marzec 2012 jak zrobic wlasne tlo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon7319 4 Napisano 25 Marzec 2012 Chętnie pozbieram bąble z nagrodami w weekendy i porobię inne trofea. Zapraszac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Marzec 2012 Jak co roku, społeczność LittleBigPlanet przyznała statuetki Sackies dla najbardziej wybitnych projektów, skonstruowanych w produkcji Media Molecule. Świetny sposób na nadrobienie zaległości z całego roku. Wyróżnienia zostały przyznane w następujących kategoriach za najlepszy: -gameplay -ukazanie fabuły -soundtrack -scenka filmowa -efekty wizualne -multiplayer -etap z wykorzystaniem PS Move -konstruktor roku http://blog.eu.plays...stume-and-more/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 28 Marzec 2012 Konstruktor roku mnie totalnie powalił, wiedziałem że ten edytor ma potencjał ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Dzięki za wklejenie linku, sugeruję wszystkim zainteresowanym obejrzenie przynajmniej pierwszego filmiku w dostępnym materiale :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 10 Kwiecień 2012 witam zamierzam kupić używke little big planet 2, czy do gry online wymagany jest online pass? jeśli tak to obawiam się, że przy grze używanej może być on już wykorzystany i w takim wypadku mam pytanie na jak długo wystarcza gra offline? bez dostępu do internetu można przy tej grze spędzić dużo czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 10 Kwiecień 2012 Nie ma passa, w multi możesz hulać do woli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 10 Kwiecień 2012 czyli na używanej grze moge normalnie grać online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 10 Kwiecień 2012 Tak, mozesz grac bez problemu Wysłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 10 Kwiecień 2012 ok dzieki za pomoc, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 11 Kwiecień 2012 Szukam kogoś do wbicia takich prostych trofeów jak: 25 Online Versus Wins Zwycięż na 25 sieciowych poziomach trybu rywalizacji przeciw co najmniej 1 graczowi Połączyła nas kotwiczka Łańcuch 4 graczy połączonych kotwiczkami Turbo Plaskacz Uderz więcej niż jednego gracza w tym samym momencie Ktoś chętny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyyy77 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Mam pytanie jak wyszukiwać najlepszych poziomów opublikowanych przez graczy ? No i gdzie one są... bo ponoć jest ich kilka mln, a jak przełączam na społeczność to na planecie mam ich raptem kilkadziesiąt. Czy mając pierwszą część warto inwestować w dwójkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 13 Kwiecień 2012 Mam pytanie jak wyszukiwać najlepszych poziomów opublikowanych przez graczy ? No i gdzie one są... bo ponoć jest ich kilka mln, a jak przełączam na społeczność to na planecie mam ich raptem kilkadziesiąt. Czy mając pierwszą część warto inwestować w dwójkę ? Jak sobie bedziesz rozwijal kolejne listy poziomow w spolecznosci to beda Ci sie pokazywac inne poziomy, nie da rady na jednej planecie wyswietlic kilku milionow poziomow:) W spolecznosci bodajze sa chyba te najlepsze, czy tam te znajomych itp, zalezy w co tam wejdziesz:) Jesli podoba Ci sie gierka, fabula Ci wypasila, chcesz pograc w nowe poziomy, uzyc nowych przedmiotow itp to inwestuj w dwojke:) W jedynke w sumie na multi sporo ludzi gra caly czas, ale na pewno w 2 czesc wiecej osob pociska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1 1 Napisano 15 Kwiecień 2012 Szukam kogoś do wbicia takich prostych trofeów jak: 25 Online Versus Wins Zwycięż na 25 sieciowych poziomach trybu rywalizacji przeciw co najmniej 1 graczowi Połączyła nas kotwiczka Łańcuch 4 graczy połączonych kotwiczkami Turbo Plaskacz Uderz więcej niż jednego gracza w tym samym momencie Ktoś chętny ? Witaj. 25 wygranych w versusie ,w rewanżu pomogę w Turbo plaskaczu (mam 2 pady) Psnid: szuwar1 lub kubal04 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrozYn 0 Napisano 30 Kwiecień 2012 Proszę o zagranie mojego levelu, odwdzięczę się tym samym :) dodajcie sobie do kolejki: http://lbp.me/v/9381zs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 9 Maj 2012 Przeszedłem już prawie całą grę, i strasznie się zawiodłem- gra jest zbyt łatwa! W jedynce było dużo lepiej, rzadziej poustawiane checkpointy, większe wyzwanie. WIecie może, że ktos stworzył etapy na wzór tych z pierwszej części? Chetnie zagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maly_06 4 Napisano 9 Maj 2012 Story mode samo w sobie trudne nie jest, ale spróbuj sobie teraz przejść wszystkie poziomy bez utraty życia i zdobyć komplet baniek. To już nie lada wyzwanie, a wiem coś o tym, bo jestem w trakcie tych czynności. 99% baniek zdobytych (przeklęty Gobotron...........) i 20/25 wymaksowanych, już tylko Kosmos. Polecam, bo emocji przy tym sporo, a wcale łatwo nie jest. Większa satysfakcja :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 20 Maj 2012 Czy LBP2 na PSN są po polsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach