Tomo 11882 Napisano 24 Marzec 2011 ... Może kiedyś zagramy w trybie multiplayer:) No ba! Czekam na to, może LBP2, może RDR, a może AC Brotherhood, wszystko jedno byle w dobrym towarzystwie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 24 Marzec 2011 Nie chcę się wbijać nieproszony ale posiadam wszystkie 3 gierki i chęci :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 24 Marzec 2011 Nie chcę się wbijać nieproszony ale ... No nie wiem, nie wiem ;) W sumie to przecież serial miał tytuł Kasia i Tomek, a nie Kasia, Tomek i Tenshuchiyu :rofl: A na serio to zawsze chętnie gram ze stałymi bywalcami forum, nawet jak jakąś gierkę muszę wyciągnąć spod 3 centymetrów kurzu :yes: ... W weekend będę próbowała zdobyć ostatnie trofeum czyli 10 leveli bez utraty życia. Z małą pomocą Twojego poradnika Tomo mam nadzieję że dam radę ... Walcz o swoje, z moimi poradami ogarniesz ten pucharek w kilkanaście minut, rób backup po każdym skutecznym wymaksowaniu, a ja idę wstawić szampana do lodówki ;) ... Ależ jestem podekscytowana......to będzie moja pierwsza ( nie ostatnia ;p ) platyna :D ... Zapamiętaj te emocje, dostarcza ich wyłącznie pierwszy platynowy pucharek, każdy następny jest już tylko kolejnym z wielu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaneska 0 Napisano 26 Marzec 2011 Przeczytałam Twój poradnik Tomo, poświęciłam godzinkę i...... I oto i jest: moja pierwsza PLATYNA !!!!! Jakie emocje........ istne szaleństwo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Marzec 2011 ... I oto i jest: moja pierwsza PLATYNA !!!!! ... Gratuluje, co tam Ja, Wszyscy bijemy brawo :thumbsup: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 26 Marzec 2011 Mam parę pytań : Czy wersja z UK posiada polską wersje? Czy kostiumy (te kupione i stworzone) oraz stworzone lvl z pierwszej części są dostępne w lbp2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 26 Marzec 2011 Wersja z UK nie ma polskiego dubbingu (pisał tu już ktoś o tym) :no: Wszystko z pierwszej części Ci przejdzie do dwójki :yes: @Down Zakładając że nie podałeś swojego Id na PSN, a to którego używasz na forum również tam nie figuruje to życzę powodzenia w szukaniu kompana do pomocy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalaba1 1 Napisano 26 Marzec 2011 Szukam kogoś kto pomoże mi porobić parę bąbelków x2. Mogę zbierać jutro od 14 Wtorek od 14. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 26 Marzec 2011 ... I oto i jest: moja pierwsza PLATYNA !!!!! ... Gratuluje, co tam Ja, Wszyscy bijemy brawo :thumbsup: ;) Brawo Kasia :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaneska 0 Napisano 27 Marzec 2011 A teraz przemówi mistrzyni gry LBP2: :P :D Dziękuję za uznanie :) Czuję się świetnie :P :) :D Dziękuję chłopaki :) To teraz już możemy na spokojnie zagrać w LBP2 :) A Ty Tenshuchiyu nie walczysz o platynę??? Jak masz jakieś problemy z trofkiem, to ja i Tomo możemy wystąpić w roli ekspertów i służymy pomocą :D Teraz może zabiorę się za pierwszą część LBP i kolejną platynkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 28 Marzec 2011 Oczywiście walczę i już niewiele brakuje. Zrobiłem sobie tylko małą przerwę :pardon: Jak tylko zaatakuję te parę ostatnich pucharków i będą problemy to się do was zwrócę :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 28 Marzec 2011 Oooo taaaaak LBP wraca i do mnie. W tym tygodni przywita mnie uszytkowy swiat. Killzone 3 zegna, Little Big Planet 2 wita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dymkowski89 1 Napisano 29 Marzec 2011 super gra ale duzo latwiejsza niz pierwsza czesc ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 31 Marzec 2011 (edytowane) Witam, czy ktoś z was może kupił grę w angielskiej okładce, instrukcja belgijska, a język w grze polski ? Jest to możliwe? Każda gra na inny kraj (pewnie w Eu) ma w opcjach polski język? Chcę zrobić siostrzenicy niespodziankę, urodziny ma niedługo :) jest sporo przystępnych cen na allegro, ale właśnie wiele też z innych krajów (instrukcja, okładka nie polska), z dopiskiem, że sama gra jest po polsku. Instrukcja czy też okładka w innym języku dla mnie to nie problem, ale gra musi być po polsku, stąd moje pytanie. Edytowane 31 Marzec 2011 przez Marcoch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raps 9 Napisano 31 Marzec 2011 Witam, czy ktoś z was może kupił grę w angielskiej okładce, instrukcja belgijska, a język w grze polski ? Jest to możliwe? Każda gra na inny kraj (pewnie w Eu) ma w opcjach polski język? Chcę zrobić siostrzenicy niespodziankę, urodziny ma niedługo :) jest sporo przystępnych cen na allegro, ale właśnie wiele też z innych krajów (instrukcja, okładka nie polska), z dopiskiem, że sama gra jest po polsku. Instrukcja czy też okładka w innym języku dla mnie to nie problem, ale gra musi być po polsku, stąd moje pytanie. Aby gra miała polską wersję językową na okładce musi być stosowna adnotacja. Te wszystkie tanie wersje LBP 2 są właśnie bez j. polskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 31 Marzec 2011 Witam, czy ktoś z was może kupił grę w angielskiej okładce, instrukcja belgijska, a język w grze polski ? Jest to możliwe? Każda gra na inny kraj (pewnie w Eu) ma w opcjach polski język? Chcę zrobić siostrzenicy niespodziankę, urodziny ma niedługo :) jest sporo przystępnych cen na allegro, ale właśnie wiele też z innych krajów (instrukcja, okładka nie polska), z dopiskiem, że sama gra jest po polsku. Instrukcja czy też okładka w innym języku dla mnie to nie problem, ale gra musi być po polsku, stąd moje pytanie. Kupiłem w UK, gra po angielsku, nie ma języka polskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mar159 0 Napisano 31 Marzec 2011 Witam, czy ktoś z was może kupił grę w angielskiej okładce, instrukcja belgijska, a język w grze polski ? Jest to możliwe? Każda gra na inny kraj (pewnie w Eu) ma w opcjach polski język? Chcę zrobić siostrzenicy niespodziankę, urodziny ma niedługo :) jest sporo przystępnych cen na allegro, ale właśnie wiele też z innych krajów (instrukcja, okładka nie polska), z dopiskiem, że sama gra jest po polsku. Instrukcja czy też okładka w innym języku dla mnie to nie problem, ale gra musi być po polsku, stąd moje pytanie. Tylko wersja UK nie zawiera języka polskiego. Wiem, bo sam mam wersję z EU ( fińska, czy jakaś inna ) i mam w pełni grę po polsku. Więc możesz brać :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raps 9 Napisano 31 Marzec 2011 Tylko wersja UK nie zawiera języka polskiego. Wiem, bo sam mam wersję z EU ( fińska, czy jakaś inna ) i mam w pełni grę po polsku. Więc możesz brać :thumbsup: A to mnie zdziwiłeś, bo np kolegę wrobił sprzedawca z Gran Turismo 5. Dostał wersję ze Skandynawii i nie było tam języka polskiego :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 1 Kwiecień 2011 Czytajcie porządnie opisy aukcji i kupujcie u sprawdzonych sprzedawców - nie będzie problemu :thumbsup: Mój brat kupił LBP2 wydanie niemieckie i też ma w niej polski dubbing, wersja na UK faktycznie nie ma polskiego co już potwierdzano na forum. Analogicznie jest z innymi grami, sam kupiłem GT5 w okładkach, książeczkach po angielsku ale grę mam po polsku, o ile mi wiadomo to Killzone 3, Crysis 2 i GOW 3 wydawane na inne kraje Europy też miały PL. Każdorazowo jednak należy o to pytać ewentualnego sprzedającego :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 1 Kwiecień 2011 Dzięki wielkie za odpowiedzi, chyba lepiej już dołożę te 15 zł-20 zł i kupię pełną polską wersję. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 1 Kwiecień 2011 Czy gra ma coś do zaoferowania osobie takiej jak ja która nawet na pewno nie będzie nic budować? Nie chce odłożyć gry na półkę po przejściu singla, a słyszałem że najdłuższy nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 1 Kwiecień 2011 Czy gra ma coś do zaoferowania osobie takiej jak ja która nawet na pewno nie będzie nic budować? Nie chce odłożyć gry na półkę po przejściu singla, a słyszałem że najdłuższy nie jest. oprócz singla ma do zaoferowania miliony poziomów stworzonych przez graczy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 1 Kwiecień 2011 Coś koło 4 milionów poziomów zrobionych przez ludzi ?:P Nawet załóż, że 1 % jest grywalny to i tak masz kupę gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pysio102 8 Napisano 3 Kwiecień 2011 No w końcu i ja zakupilem LBP 2. Niespodziewalem sie że gra bedzie aż tak odmienna od pierwszej cześci, myślalem ze nie da sie niczego fajnego wymyśleć, troche drazni że od poczatku sa te przyciski trampoliny, mogli te pierwsze rozdziały zrobic troche łatwiejsze i mniej skomplikowane tak jak w części 1. Nie wiem jak u was ale mi sie wydaje że szmaciaki sa mniejsze niz w 1 cześci (za to otoczenie jest pokazane szerzej) i jak gra sie z kilkoma osobami to nieraz trudno dostrzec swojego szmaciaka, to tyle po 2 dniach grania, zapraszam osoby które też zaczynają do wspólnego grania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shepard22 2 Napisano 3 Kwiecień 2011 Potrzebuje osoby do pomocy z trofeum 25 zwycięstw w rywalizacji online. Mój PSN id cbool22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach