Rogalec 20 Napisano 11 Kwiecień 2010 Naszły mnie żale. Doprowadzają mnie do totalnego wk....nia "wymiatacze", którzy póki wygrywają, mają silny skład, to grają, ale jak zaczynają przegrywać, to pyk i nie ma gości. Tym sposobem zostaje nieraz 10 na 3 i po grze. Fuj...masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
micak1 0 Napisano 12 Kwiecień 2010 I dlatego tworzysz temat za tematem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 12 Kwiecień 2010 Rogalec, co mamy ci napisać, że też takich mamy i że łączymy się w bólu z tobą. Nie wiem, czego od nas oczekujesz? Może ręke ci potrzymać i powiedzeć kilka czułych słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Maj 2010 Jak w kazdej dobrej zabawie, zawsze znajdzie sie menda, ktora ja spartaczy. Wysadzi wlasnego M-coma, zabije swojego zeby helikopter zagarnac lub jeszcze innym chamstwem uraczy. Wpisujcie nicki napotkanych mend. Z zagranicznymi dzieciaczkami za wiele nie zrobimy, ale rodakow sporo gra i czesto sie spotyka. Bedzie mozna unikac albo zgnoic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 11 Maj 2010 Wpisujcie nicki napotkanych mend. Prosisz,masz...."Szybka Oksana" z Trójmiasta!!! Bierze kasę "za całość", a potem mówi że ma okres i załatwia sprawę ręcznie!!!!!! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 11 Maj 2010 (edytowane) No to ja się zgłaszam na ochotnika, bo tak partaczyć gry jak ja wczoraj, nikt z tego szacownego forum nie potrafi. Proponuję wręczyć nagrodę "Złota lama 2010" potem rozstrzelać mendę. Edit: to fakt m0rph, odbijałem się ...... tylko dlaczego k...... od ścian - totalny D/C mózgu i zaj.... lag wskazującego palca prawej ręki. Edytowane 11 Maj 2010 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 11 Maj 2010 No to ja się zgłaszam na ochotnika, bo tak partaczyć gry jak ja wczoraj, nikt z tego szacownego forum nie potrafi. Proponuję wręczyć nagrodę "Złota lama 2010" potem rozstrzelać mendę. Koval nie bylo tak zle jak ja wychodzilem to zaczynales sie juz odbijac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 11 Maj 2010 "serwus_wymiatacz" dzieciak ktory spamuje wiadomosciami z wyzwiskami gdy sie go zabije troche czesciej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietia79 15 Napisano 11 Maj 2010 "serwus_wymiatacz" dzieciak ktory spamuje wiadomosciami z wyzwiskami gdy sie go zabije troche czesciej ;) Odpisz mu oficjalnie, ze znieważenie jest przestępstwem z art. 216 KK ściganym oskarżenia publicznego, do roku pozbawienia wolności włącznie i następnym razem zrzuty ekrany z jego działalnością zostaną przesłane prokuraturze z zawiadomieniem o popełnieniu przestepstwa :) Jesli nie ma 17 lat wówczas czeka go sąd rodzinny. Male postraszenie powinno pomóc. ;) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 12 Maj 2010 Odpisz mu oficjalnie, ze znieważenie jest przestępstwem z art. 216 KK ściganym oskarżenia publicznego, do roku pozbawienia wolności włącznie i następnym razem zrzuty ekrany z jego działalnością zostaną przesłane prokuraturze z zawiadomieniem o popełnieniu przestepstwa :) Jesli nie ma 17 lat wówczas czeka go sąd rodzinny. Male postraszenie powinno pomóc. ;) DOBRE!!!! Oj,naprawdę DOBRE!!!!! Trzeba to zastosować....i gdyby dało się zobaczyć minę takiego "gnoma"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 12 Maj 2010 "serwus_wymiatacz" dzieciak ktory spamuje wiadomosciami z wyzwiskami gdy sie go zabije troche czesciej ;) Po co KK i artykuły straszenie i wyzywanie się .... załatw mu terminowego bana na PSN ... Wystarczy że go zaraportujesz do SONY na tej stornie >>> https://secure.eu.playstation.com/psn/support/grief-reporting/ Prześwietlą gościa łącznie z wysyłanymi wiadomościami i jeżeli jest jak mówisz obarczą go np: miesięcznym banem na PSN i granie po sieci ... Kubeł zimnej wody na głowę ... :ok: Działa, sprawdzałem na jednym sku*#%#)%_ Pozdr 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 12 Maj 2010 ja takie wypelniam na managerow jak mi podniosa cisnienie :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasinaldo 5 Napisano 12 Maj 2010 (edytowane) Heheh dobry pościk.Od razu przychodzi mi na myśl ,,Baśń o Trzech Braciach i Królewnie'' (,,Pizdolonie" notabene), gdzie też występowała Menda :D. Koval ale żeś teraz zapodał avatara :)Mam nadzieje że nie jest to Twoje faktyczne zdjęcie :laugh: Edytowane 12 Maj 2010 przez kwasinaldo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 12 Maj 2010 Heheh dobry pościk.Od razu przychodzi mi na myśl ,,Baśń o Trzech Braciach i Królewnie'' (,,Pizdolonie" notabene), gdzie też występowała Menda :D. Koval ale żeś teraz zapodał avatara :)Mam nadzieje że nie jest to Twoje faktyczne zdjęcie :laugh: Co do "mendy" - mi sie przypomnial genialny wierszyk kolegi jeszcze z czasow podstawowki ;D To lecialo jakos tak (fragment): "... patrze - a tu menda po mych jajach gdzies sie szweda! biore mlotek - pierwsza klasa wielki zamach - jeb w kutasa!" Oh do tej pory nie wiem czy on to gdzies uslyszal czy rzeczywiscie sam wymyslil ;D Dlugie to bylo w cholere ale ni 'uja nie pamietam wiecej :s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Maj 2010 Eeehh.. Nasluchalem sie w grze jak to by sie przydal temat gdzie mozna podawac nicki frajerow ktorzy robia syf w grze, zeby ich potem unikac, to teraz sami robicie syf w temacie. Nick + wyjasnienie za co, ewentualnie wytlumaczenie sie jesli ktos Ciebie tu podal, albo nie pisz w ogole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 13 Maj 2010 (edytowane) residentkat za bluzgi,zresztą ciekawe czy go zbanowali,na urlop wyjechałem i nie mam możliwości sprawdzić dziada,zresztą nie wiedziałbym bardzo jak. Ale trofiki się mu nie zmieniają więc pewnie ma bana menda społeczna. Edytowane 17 Maj 2010 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 15 Maj 2010 Ja dziś myślałem, że jestem farciarzem, bo odkąd gram (od 15 marca) nie napotkałem żadnego gościa, który za kille by mi się odwdzięczał wiadomością. Aż do dzisiaj... Grałem sobie w squadzie z jakimiś nieznajomymi jako Defender na Nelson Bay. Grałem Szturmowcem. W pierwszej serii m-comów zdjąłem gościa obsługującego UAV-a...I się zaczęło. Dostałem wiadomość o treści "sad" od gracza " RiChOcHet " Gdy zabiłem go znowu- historia się powtórzyła- treść: "ur shit" i tak do końca, do obronienia 2 serii M-Comów. Raz się podniecił, bo dał mi kosę;/ Na końcu bilans był taki: 6:4 -oczywiście dla mnie. Ja lekceważyłem jego wiadomości. Uważajcie na gościa, bo wam tylko nerwy popsuje. Kilka zdjęć: Tak wyglądała sytuacja po rundzie: Mój team i jego wyniki: A tak u przeciwnika- jak widać- nasapał się idiota punktami ode mnie.(pozdrowienia dla m0rpha-nawet tu się uwiecznił:D Jego wiadomości, gdy kończyłem grać: I jego wiadomość pożegnalna: Wg. niego, kampiłem u niego w bazie... problem w tym, że większość spędziłem na działku. I dziękuje mi za taga(nie tagi!)- nie za co, niech się nim napcha;) Zdjęcia robione Nokią N95, w rozmiarze 2592x1944 zostały pomniejszone do 1024x768. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 15 Maj 2010 /Emo dziecko/ PSN ID: UlickNormanOwen_ Ulubione zajęcie: niszczenie własnych heli za pomocą uav na Isla Inocents Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 16 Maj 2010 Jak w kazdej dobrej zabawie, zawsze znajdzie sie menda, ktora ja spartaczy. Wysadzi wlasnego M-coma, zabije swojego zeby helikopter zagarnac lub jeszcze innym chamstwem uraczy. Wpisujcie nicki napotkanych mend. Z zagranicznymi dzieciaczkami za wiele nie zrobimy, ale rodakow sporo gra i czesto sie spotyka. Bedzie mozna unikac albo zgnoic. Nie widzę nic złego w istnieniu takich 'mend', czy innych wszarzy. Dzięki nim właśnie wiemy jak daleko w skillu jesteśmy posunięci. Jeśli nasze umiejętności są nikłe i niezadowalające to nikt 'hate post'ów' nam przecież zasyłał nie będzie. A TO, że jakiś gracz czy Polski, czy zagrabaniczny wysyła nam wiązankę ładnie skleconych wulgaryzmów, świadczy tylko o Tym jak daleko zaszliśmy im za skórę i jak wysoki poziom prezentujemy. Wniosek istnienie mend jest uzależnione od ilości graczy z pasją. Co się tyczy osób, które 'srają do własnego gniazda' to nie ma na nich złotego środka, a to czy wypiszemy ich nicki czcionką x15 na głównej stronie w niczym nie pomoże, bo to zawsze i tak sprowadzi się do jednego - że to my wyjdziemy z lobby wcześniej, chcąc zachować resztki dobrej zabawy z 'normalnymi' graczami. Tyle w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelot_0x 0 Napisano 16 Maj 2010 @up Nie chodzi o wysyłanie wulgarnych wiadomości. To możesz zignorować i spokój. Ale chodzi o takich którzy przeszkadzają w rozgrywce - wysadzają własne M-COM, zabijają swoich itd. Tego już nie zignorujesz tylko musisz z nimi grać albo wyjść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 16 Maj 2010 [PL]Kondziorek - wysadził nam 3 mcomy na nelson bay. Do tego podczas całej rundy zajmował się tylko tym (wnioskując po punktacji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 16 Maj 2010 Dodam tylko, że jego forumowy nikt tutaj to ProtoType. (PSN: Kondziorek) Tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał go dodawać do znajomych/ustawek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 16 Maj 2010 D-E-S-T-R-O-Y-A czy jakos tak. Niesamowita menda.... brak slow. Koles wsiadal to heli (za nim cala reszta wiec byl juz pelny, on byl pilotem) a potem lecial poza mape tak zeby wszyscy zgineli. Zrobil tak kilka razy. Ponadto gdy ktos probowal uzyc stacjonarnego AT (lub nawt zwyklego rpg) to stawal przed toba tak zeby przy strzale zaliczylo ci suicide. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 17 Maj 2010 [PL]Kondziorek - wysadził nam 3 mcomy na nelson bay. Do tego podczas całej rundy zajmował się tylko tym (wnioskując po punktacji). Dodam tylko, że jego forumowy nikt tutaj to ProtoType. (PSN: Kondziorek) Tak na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał go dodawać do znajomych/ustawek. Panowie, grałem w nim w squadzie, wiem jak było, więc Wam napiszę.Jednej nocy graliśmy óśmy raz Nelson Bay! Nie chcieliśmy wyłazić bo dobrze się grało z innymi ludzmi, więc postanowiliśmy przeczekać mapę. Poszedłem się odlać i zrobić coś zjeść z padem w ręcę :sweat: wróciłem dalej Nelson Bay to se zjem i trochę "pomarkuję obronę" :x W tym czasie Kondziorek też se odpuścił i na tej mapie oddał pada swojemu kumplowi, który dopiero co się uczył w to grać, więc trochę go wkręcaliśmy :whistling: - mam to wysadzać czy bronić? - nie wiem spróbuj wysadzić - a jak się strzeli z RPG to się rozwali? - a spróbuj se Dodam tylko, że było druga w nocy i nie jedna puszka poszła, ale jak co mendą też fajnie być, łazki bez :beee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Maj 2010 ale jak co mendą też fajnie być, łazki bez :beee: no comment... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach