delta3 35 Napisano 3 Luty 2011 Kariera menadżera. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macho 0 Napisano 3 Luty 2011 (edytowane) Witam, ktoś może mi powiedzieć jak nazywa się tryb kariery w którym gram całym zespołem (nie pojedynczym zawodnikiem) i będę mógł dokonywać transferów w klubie, grać w lidze, pucharach europejskich itp? Grający Trener (chyba już dokładnie nie pamiętam!) Wchodzisz tak : Tryb Gry --- Kariera --- Grający Trener czy coś takiego! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Grę FIFA 11 mam dopiero od niespełna 2 dni dlatego stąd moje pytanie : Kto będzie chciał należeć łub założyć ze mną drużynę w sieci ?? ( Wszystkie miejsca wolne oprócz jednego skrzydła ) Jeśli chcecie to piszcie na GG ( najlepiej ) i dodawajcie mnie do Znajomych w :psbutton:. A jeśli nie chcecie być w mojej drużynie lub w jakiejś jesteście to i tak mnie zapraszajcie, ponieważ nie mam znajomych do FIFY 11 a razem można fajnie pograć. Mam nadzieję, że do MIŁEGO ...:D Edytowane 4 Luty 2011 przez Macho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thebryl 0 Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Witam Mam pytanie. Gram w fifa 11 pod loginem thebryl. Kiedy jestem na swoim koncie http://www.ea.com/pl football mam jakby 2 konta 1 z logo EA 2 z logo PS3. W tym z logo EA nie mam żadnych rozegranych meczy itd - jakby nie aktywny. A na zakładce z logo PS3 mam wszystkie statystyki aktywne. Problem polega na tym, że nie mam żadnych osiągnięć, no i co z tymi dwoma zakładkami - dlaczego jedna jest aktywna a druga nie. Czy mam coś źle ustawione? Proszę o odpowiedź thebryl Edytowane 4 Luty 2011 przez thebryl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dymkowski89 1 Napisano 4 Luty 2011 chcialbym tylko napisac ze nie moge zrozumiec ludzi ktorzy graja online i kiedy przegrywaja wylaczaja gre zalosne! nie potrafisz przegrywac ? nie graj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 4 Luty 2011 Mam pytanko zdarza się wam, że przyciskacie strzał przed tym jak piła do was dojdzie, żeby uderzyc z pierwszej piłki i dupa..... Zawodnik nie uderza, strasznie mnie to irytuje, to wina neta, pada czy gry?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 4 Luty 2011 Mam pytanko zdarza się wam, że przyciskacie strzał przed tym jak piła do was dojdzie, żeby uderzyc z pierwszej piłki i dupa..... Zawodnik nie uderza, strasznie mnie to irytuje, to wina neta, pada czy gry?? Jak się za szybko naciska, to tak jest czasami. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 4 Luty 2011 Mam pytanko zdarza się wam, że przyciskacie strzał przed tym jak piła do was dojdzie, żeby uderzyc z pierwszej piłki i dupa..... Zawodnik nie uderza, strasznie mnie to irytuje, to wina neta, pada czy gry?? uderz jak piłka jest tuż przed tobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 4 Luty 2011 Oki sprawdzę to bo czasem to wkurzające jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzibster93 1 Napisano 4 Luty 2011 pytanie do trofeum wirtualna legenda czyli rozegranie 500 meczy wirtualną gwiazdą. chodzi o to czy gdy przed kazdym meczem w karierze zawodnikiem jest mozliwosc sterowania calym skladem lub tylko swoją gwiazda i chce wiedziec czy zalicza mi mecze do trofeum jak steruje calym skladem ? czy musze sterowac tylka swoja gwiazdą. prosze o pomoc i z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 4 Luty 2011 pytanie do trofeum wirtualna legenda czyli rozegranie 500 meczy wirtualną gwiazdą. chodzi o to czy gdy przed kazdym meczem w karierze zawodnikiem jest mozliwosc sterowania calym skladem lub tylko swoją gwiazda i chce wiedziec czy zalicza mi mecze do trofeum jak steruje calym skladem ? czy musze sterowac tylka swoja gwiazdą. prosze o pomoc i z góry dziękuje Zalicza mecze, gdzie sterujesz całym składem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macho 0 Napisano 4 Luty 2011 Jak zrobić trofeum gdzie trzeba pokonać przeciwnika ze sterowaniem ręcznym ! Ustawiam sterowanie ręczne , wybierasz szybki mecz pokonałem troszkę słabszego ode mnie na zawodowcu i nic :( Proszę o pomoc... PLIsss... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 4 Luty 2011 Jak zrobić trofeum gdzie trzeba pokonać przeciwnika ze sterowaniem ręcznym ! Ustawiam sterowanie ręczne , wybierasz szybki mecz pokonałem troszkę słabszego ode mnie na zawodowcu i nic :( Proszę o pomoc... PLIsss... W ustawieniach ustawiasz wszystko na manual i jedziesz :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 4 Luty 2011 Jak zrobić trofeum gdzie trzeba pokonać przeciwnika ze sterowaniem ręcznym ! Ustawiam sterowanie ręczne , wybierasz szybki mecz pokonałem troszkę słabszego ode mnie na zawodowcu i nic :( Proszę o pomoc... PLIsss... Auto Switching: Manual Auto Switching Move Assistance: None Passing Power Assistance: Off Pass Assistance: Manual Through Pass Assistance: Manual Shot Assistance: Manual Cross Assistance: Manual Lob Pass Assistance: Manual Save Assistance: Manual Analog Sprint: Off Zapisz sobie swoje ustawienia żebyś mógł potem łatwo wrócić do swoich optymalnych ustawień. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enjoy 0 Napisano 5 Luty 2011 Cześć wszystkim Mam pytanie, gram drużyną w III lidze angielskiej wybrałem opcje grający manager czy jakoś tam, prowadzę w tej drużynie swoją wirtualną gwiazdę tylko mam jeden problem, po zagraniu sezonu, kiedy mam rozpocząć nowy, moja wirtualna gwiazda znika ze składu i chyba z całej gry bo szukałem w innych drużynach i też nie mogłem znaleźć, czy ktoś może wie o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 5 Luty 2011 Cześć wszystkim Mam pytanie, gram drużyną w III lidze angielskiej wybrałem opcje grający manager czy jakoś tam, prowadzę w tej drużynie swoją wirtualną gwiazdę tylko mam jeden problem, po zagraniu sezonu, kiedy mam rozpocząć nowy, moja wirtualna gwiazda znika ze składu i chyba z całej gry bo szukałem w innych drużynach i też nie mogłem znaleźć, czy ktoś może wie o co chodzi? Niskie zarobki w 3 lidze zmusiły twojego zawodnika do powrotu do pracy na zmywak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 5 Luty 2011 Cześć wszystkim Mam pytanie, gram drużyną w III lidze angielskiej wybrałem opcje grający manager czy jakoś tam, prowadzę w tej drużynie swoją wirtualną gwiazdę tylko mam jeden problem, po zagraniu sezonu, kiedy mam rozpocząć nowy, moja wirtualna gwiazda znika ze składu i chyba z całej gry bo szukałem w innych drużynach i też nie mogłem znaleźć, czy ktoś może wie o co chodzi? Zapewne przy przedłużaniu kontraktu nie zwróciłeś uwagi na to, że przyjąłeś ofertę managera, a nie grającego managera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LoV3LaS 1 Napisano 5 Luty 2011 Witam.. Mam pytanie odnośnie składów.. czy już są zaktualizowane składy po okienku transferowym?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnySilver 11 Napisano 5 Luty 2011 Nie, nadal czekamy na patcha z aktualizacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elros 0 Napisano 5 Luty 2011 Ja mam nadal problem z zawieszaniem się gry na ok. 2-3 sekundy gry w czasie meczu oraz jak gram z kolegą to nie może on zmieniać nic we "własnej taktyce" (ja mogę) bo zawiesza się cała gra i tylko wyłączenie konsoli pomaga. Czytałem że patch 1.03 ma pomóc ale cięgle te same zwiechy robi gra. Moja konsola to PS3 120GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Witam.. Mam pytanie odnośnie składów.. czy już są zaktualizowane składy po okienku transferowym?? Anelka i Drogba z Maloudą nie wystarczą żeby wygrać mecz, nie ? :] UWAGA NAJNOWSZE INFO : EA SPORTS FIFA 11 presents Fernando Torres in his new Chelsea kit. The in-game rosters will be updated February 23rd. Czyli 23 lutego mamy nowe składy Edytowane 5 Luty 2011 przez skomerek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LoV3LaS 1 Napisano 5 Luty 2011 Anelka i Drogba z Maloudą nie wystarczą żeby wygrać mecz, nie ? :] Z nimi wygrywanie już mi się znudziło ;/ Teraz czas na Torresa i Luiza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 5 Luty 2011 Ale będzie paka w Chelsea. :D Do tego jeszcze moja wg na pomocy i może wróce do fify... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enjoy 0 Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Zapewne przy przedłużaniu kontraktu nie zwróciłeś uwagi na to, że przyjąłeś ofertę managera, a nie grającego managera. Bardzo możliwe :-( pewnie nie ma możliwości żeby to cofnąć? Swoją drogą szkoda, że trzeba tak "uważać" żeby kontynuować karierę w taki sposób jaki się wybrało na początku. A tak poza tematem Ideałem dla mnie było by gdyby w fifie sprawy poza meczowe , wzajemne relacje miedzy zawodnikami i klubami, historia, statystyki zawodników wyglądały, miały prędkość i przejrzystość, takie jak w moim ulubionym Managerze czyli w Championships manager 2001/2002. Połączenie FIFY z CM 01/02 to coś o czym marzę od dawna Edytowane 5 Luty 2011 przez enjoy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macho 0 Napisano 5 Luty 2011 Czy można symulować sezony w celu zdobycia trofeum ( przejdź karierę zawodnikiem do menadżera lub grającego trenera ) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiraPutanga 61 Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Mam pytanie do osób ,które tego trofika już raczej mają ,a mianowicie "Folklor" (zostanią legendą w trybie kariery zawodnika) . Moje pytanie brzmi czy legenda jest po kapitanie ?? I czy wystarczy dojść do legendy czy trzeba ją wymaksować (tak jak w poprzednich etapach) ?? Czy można symulować sezony w celu zdobycia trofeum ( przejdź karierę zawodnikiem do menadżera lub grającego trenera ) ?? Tak można symulować :) . Tworzysz bramkarza ,maxujesz mu wszystko . Po symulacji bodajże 2 czy 3 sezonów trofik powinien wpaść . Tylko dołącz do jakiejś słabej drużyny ,żebyś co mecz był najlepszym piłkarzem . Ja ten trophy robię samemu tzn. gram sobie sezony napastnikiem, przy okazji robię to zasrane trophy z 500 meczami wirtualnej gwiazdy :wacko: Edytowane 5 Luty 2011 przez PiraPutanga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach