Shady 34 Napisano 18 Lipiec 2011 Teraz jest ok, możesz sobie wybrać czy chcesz grać z asystami lub nie. A to, że nie możesz nikogo znaleźć bądź trwa to bardzo długo żeby grać bez asyst to już tylko Twój problem i chyba jednoznacznie pokazuje, że większość wiary woli pograć bardziej dla przyjemności i używać asyst. Nie narzucaj komuś, jak ma grac rankingowe. Dobrze, że jest wybór jak się chce grać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 18 Lipiec 2011 Ja mam nie narzucać komuś jak ma grać rankingowe? To dlaczego mi jest narzucane jak mam grać rankingowe. Wiem wiem, przewaga większości i blablablalba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 18 Lipiec 2011 Ja mam nie narzucać komuś jak ma grać rankingowe? To dlaczego mi jest narzucane jak mam grać rankingowe. Wiem wiem, przewaga większości i blablablalba. Nikt Ci nie narzuca. To, że nie możesz znaleźć odpowiedniego przeciwnika to nie wina gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysje 5 Napisano 18 Lipiec 2011 Ja mam nie narzucać komuś jak ma grać rankingowe? To dlaczego mi jest narzucane jak mam grać rankingowe. Wiem wiem, przewaga większości i blablablalba. No to twórz własne sesje tylko z manualami ;) Nikt Ci nie narzuca jak masz grać, skoro jest możliwość grania na full asystach co jest znacznie łatwiejsze więcej ludzi właśnie to wybiera. Jeśli Ci się to nie podoba, to musisz się z tym pogodzić i jak napisałem, sam tworzyć własną grę. Dłużej będziesz czekał ale jak przegrasz nie będziesz mówił, że koleś miał łatwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras710 3 Napisano 18 Lipiec 2011 (edytowane) Gadacie. Ja wchodzę do pokoju naszego kraju i wybieram se przeciwnika daje mu grę ustawienia wybieram że gramy zespołami 3,5* - 4*, ręczne i jeżeli się podłączy i nie ucieknie jak zobaczy że nie może wybrać Barcy to się gra :). Problem w tym że mało kto chce grać drużynami z mniejszą ilością niż 4,5* bo wtedy jest przecież dużo łatwiej a jeszcze grając na pełnych asystach to w ogóle cud. Ale gramy każdy tak jak lubi i jak komu odpowiada. Jeżeli ktoś lubi se pograć drużynami słabszymi i niekoniecznie na asystach to niech się odzywa. Maras710 jak aktywny to zawsze chętny zagrać ;) Edytowane 18 Lipiec 2011 przez Maras710 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 19 Lipiec 2011 Maras, a jak dobrze grasz? Pytam się bo chętnie pograłbym z Tobą, ale sam jestem raczej początkujący i nie wiem, czy nie za słaby na kogoś kto gra od jakiegoś czasu. Sam gram na ręcznych ustawieniach, gdyż jest to bardziej realistyczna gra (ciężej grać schematami), a poza tym jak wydaje mi się dzięki temu sam mam większe szanse w takiej grze (może nie na wygranie, ale przynajmniej na remis ). Ja też w zasadzie gram tylko na manualu i mam podobny problem do Ciebie. Do tej pory po prostu sam zakładałem sesję i w miarę szybko ktoś się trafiał, choć jak się zorientował, że to ustawienia ręczne rewanżu już na ogół nie chciał :) Tak naprawdę to wkurzało mnie to, że niemal każdy przeciwnik z którym grałem wybierał: Chelsea, real, Barce lub inny z najwyższej półki. Nawet nie wiedziałem, że zakładając sesję mogę ograniczyć przeciwnikowi wybór drużyny. Sądziłem, że te gwiazdki oznaczają poziom gry przeciwnika i w ogóle tego nie ruszałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 19 Lipiec 2011 wszyscy nagle na manualu grają ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 19 Lipiec 2011 wszyscy nagle na manualu grają ... Nie wiem czy wszyscy, ale ja na pewno :) chyba, że sam dołączam się do sesji, a tam ustawione są asysty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras710 3 Napisano 19 Lipiec 2011 (edytowane) Może nie wszyscy ale czasem fajnie też pograć na manualu. Nie mówię że ja gram non stop na manualu tylko że jestem chętny do takiej gry. Sam gram na częściowo wspomaganych lecz w ciągu dnia gdy gram lubię zagrać też parę meczy na manualu. Jarek dodaj mnie do znajomych i jak będę na konsoli to zagramy. Sam nie jestem jakimś wirtuozem, Edytowane 19 Lipiec 2011 przez Maras710 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 19 Lipiec 2011 Może nie wszyscy ale czasem fajnie też pograć na manualu. Nie mówię że ja gram non stop na manualu tylko że jestem chętny do takiej gry. Sam gram na częściowo wspomaganych lecz w ciągu dnia gdy gram lubię zagrać też parę meczy na manualu. Jarek dodaj mnie do znajomych i jak będę na konsoli to zagramy. Sam nie jestem jakimś wirtuozem, Spoko :) Wprawdzie raczej poprawisz sobie dzięki mnie statystyki, ale przynajmniej będziesz miał pewność, że nie ucieknę. Dziś wprawdzie chyba raczej wybiorę mecz Wisły, ale na pewno trafi się okazja… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 19 Lipiec 2011 Idiota bo jak go nazwać, dostawał 2:1 i zaczął to robić, żeby mnie zmusić do wyjścia. Wygrałem 20:1 zabierając mu w 60 minucie i nie oddając prawie w ogóle. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 19 Lipiec 2011 HAHAHAHAHAHAH :thumbsup: :rofl::ok: Masz + ZIOM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 20 Lipiec 2011 z takimi tak trzeba... dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaTuS 0 Napisano 20 Lipiec 2011 dobre dobre, gratulacje za cierpliwość :thumbsup: powiedzcie mi kolejną rzecz: połączyło mnie w online z gościem który wybrał sobie Barcelone, a że nie ukrywam też nią gram większość meczy pomyślałem że będzie chociaż wśród piłkarzy po równo w skillach więc wybrałem Barce. Wybór koszulek, on koniecznie chciał pierwsze no to ja wziąłem drugie (zielone) -> X składy, taktyka - mieszam -> i czekam patrze na górę a tam gość ma logo Bayernu Monachium :shok: poczekałem na prezentacje drużyn i faktycznie... wyłażą "dwie Barcelony" ale on ma skład Bayernu w koszulkach Barcy :yucky: do tego Szpakowski normalnie komentował że Bayern to Bayern tamto.... Pomyślałem że zaraz dostane mega baty bo pewnie ma zawodników po 100 w skilach itd ale na szczęście tyle było niespodzianek, wygrałem 1:4 Na stronce EA w Mach History jest normalnie że grał Bayernem :blink: pytanie: o co chodziło czy ja ześwirowałem ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 20 Lipiec 2011 Miałem też tak parę razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 20 Lipiec 2011 Większość pewnie widziała ale wstawię może jeszcze ktoś tego nie widział. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 20 Lipiec 2011 Miałeś barce a on bayern w strojach barcy dobrze rozumiem? na pewno ranked? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 20 Lipiec 2011 Większość pewnie widziała ale wstawię może jeszcze ktoś tego nie widział. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: No niektóre to naprawdę bekowe ale u mnie co 5 sytuacja na pustą bramkę to jest właśnie pudło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaTuS 0 Napisano 20 Lipiec 2011 Miałeś barce a on bayern w strojach barcy dobrze rozumiem? na pewno ranked? dokładnie tak było i na pewno ranked widać że gość non stop tak gra, tylko co mu to daje? bezsensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 20 Lipiec 2011 (edytowane) może ma buga jakiegoś po za tym to co się bałeś Bayern jest słaby więc skoro był w strojach Barcy to nic nie zmieniało ;D ps. spróbuje go namierzyć i zagrać zobaczę czy warty uwagi :) Edytowane 20 Lipiec 2011 przez Dajgosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysje 5 Napisano 20 Lipiec 2011 Kiedyś chyba coś takiego było, że można było zmieniać sobie zawodników, dajmy na to w AEK Ateny grała klasyczna XI i to chyba było w pokojach gier. Być może znów jest jakaś luka w grze i można zmieniać sobie stroje drużyny. Pytanie tylko po co? Może to wina gry i po prostu Tobie tak tylko wyświetlało, że gra niby Barceloną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaTuS 0 Napisano 20 Lipiec 2011 Bardzo możliwe że to był błąd/luka w grze, która nic innego nie daje jak zmianę koszulek. Nie rozumiem tylko gościa co chce osiągnąć tym czymś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olicz 1 Napisano 21 Lipiec 2011 http://www.youtube.c...h?v=wYpe70APSdE napisał byś jak to sie robi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 21 Lipiec 2011 Większość pewnie widziała ale wstawię może jeszcze ktoś tego nie widział. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Hehe, normalnie jakbym siebie widział w akcji, tyle tylko, że taką ilość czystych sytuacji to miałbym może w 100 meczach. Grając na ustawieniach ręcznych dość często zdarza mi się kopać piłkę daaaaaleko od bramki, a dośrodkowania to wręcz masakra - wychodzi jedno na jakieś 30 prób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 21 Lipiec 2011 napisał byś jak to sie robi ? L2 + analog w tył i 2 razy do przodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach