Tomo 11882 Napisano 8 Luty 2011 Gdyby za każdym post z linkiem do DorianDVD z Częstochowy dostawałbym 1zł to spokojnie nie musiałbym się martwić o kasę na gry do Ps3 :P Ta firma to "odszczep" hurtowni filmów DVD/BR znanej pod marką Punkt44 - filmami handlują od kilku lat a za gry się zabrali jakieś kilka miesięcy temu. Jak widać nie wywalczyli sobie jeszcze dobrych rabatów u dystrybutora :P Temat ma tytuł "KUP PAN CEGŁE" a nie "PRZEPŁAĆ ZA GRĘ" więc starajcie się wrzucać linki z aukcjami które budzą mocne wątpliwości, są totalnym wałkiem albo swoistą ciekawostką przyrodniczą pokroju niebieskiej śrubki BluRay czy na wpół zjedzonego przez psa headseta. :thumbsup: Znaleźć aukcję z zza drogą grą to żaden wyczyn, wejść w allegro ustawić ceny malejąco i wyłapać perełki to 5s roboty. Dziwię się że jeszcze kogoś to dziwi i komukolwiek chce się o tym rozmawiać :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Luty 2011 (edytowane) ... swoistą ciekawostką przyrodniczą ... np. http://allegro.pl/os...1443286465.html opis jest ciekawy "Masz Sony PS3 z interfejsem Move lub planujesz zakupić? Nie zapomnij jednak o zabezpieczeniu ekranu swojego telewizora !!!!, który może zostać w łatwy sposób uszkodzony w czasie grania w interaktywne gry." http://allegro.pl/zo...1429729772.html - obudowa na dysk jak ps3 http://allegro.pl/test-drive-unlimited-2-ps3-i1447674104.html Edytowane 8 Luty 2011 przez kakaroto-songo1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubex 3 Napisano 9 Luty 2011 O ile osłona na ekran telewizora wydaje mi się dość głupia, to obudowa na dysk zewnętrzny wygląda świetnie Wiem, że to zbędny bajer, ale ja np mam słabość do takich pierdółek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) świetna sprawa taka osłona na TV widać, że nie macie nic wspólnego z małymi dziećmi kto ma ten wie, że nisko ustawiony TV z włączoną bajką i paluszki dziecka sprawdzają co i jak z postacią z kreskówki pytanie o ile pogorszy to jakość TV, czy się słońce nie odbije nigdy Wam nic nie poleciało w stronę TV? bo mi osłona lampy (część klosza) poleciał w stronę TV, dostała strzał z wiilota fart, że wylądowała wcześniej Edytowane 9 Luty 2011 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 9 Luty 2011 świetna sprawa taka osłona na TV widać, że nie macie nic wspólnego z małymi dziećmi kto ma ten wie, że nisko ustawiony TV z włączoną bajką i paluszki dziecka sprawdzają co i jak z postacią z kreskówki pytanie o ile pogorszy to jakość TV, czy się słońce nie odbije nigdy Wam nic nie poleciało w stronę TV? bo mi osłona lampy (część klosza) poleciał w stronę TV, dostała strzał z wiilota fart, że wylądowała wcześniej Na YouTube pełno jest filmików jak ktoś załatwił sobie telewizor za pomocą kontrolera ruchów, więc pomysł jest całkiem sensowy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Luty 2011 dlatego jako ciewastke to podalem, a nie ze to jakas "cegla" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 9 Luty 2011 ja widzialem filmiki z WII a jeszcze nie widziałem filmika żeby ktoś Movem cos rozwalił np tv a szukałem ;p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 9 Luty 2011 ja widzialem filmiki z WII a jeszcze nie widziałem filmika żeby ktoś Movem cos rozwalił np tv a szukałem ;p. Nie mam Move'a ale z tego co widziałem, to ma on pasek, na nadgarstek, który nawet jak kontroler wyleci z ręki, to go zatrzymuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil8962 0 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) witam,mam nietypowe pytanie..zna ktos osobe ktora posiada nastepujacy nr gg 33332108, <uzywal nazwiska Krajner, korzystal z konta allegro o nicku Mandrev>jest to osoba z zabrza, umiescilem tu na forum ogloszenie kupna konsoli..gosciu sie zglosil , dogadalismy sie , na allegro, kasa wplacona a konsoli nie ma ...czyli pospolity zlodziej.jesli by ktos znal jjego lepsze dane,typu nr telefonu prosze o kontakt;d jesli by kogos jescze probowal oszukac prosze o kontakt, bd dodatkowy dowod na policje, Edytowane 9 Luty 2011 przez kamil8962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Luty 2011 skoro dogadales sie przez allegro to tam rozpocznij spor itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil8962 0 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) rozpoczelem, tylko ze nagle gosciu milczy...pisze bo moze kogos tez probowal naciagnac Edytowane 9 Luty 2011 przez kamil8962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Luty 2011 zawsze mozesz przekazac sprawe allegro, a jak to nie pomoze to tylko wycieczka na policje zostaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 9 Luty 2011 Nie mam Move'a ale z tego co widziałem, to ma on pasek, na nadgarstek, który nawet jak kontroler wyleci z ręki, to go zatrzymuje. Ano ma. Dlatego ciężko go wystrzelić ale pewnie znajdą się i tacy :D. Ostatnio widziałem zdjęcie znajomych córki jak waliła kijem w tv 50 cali na ścianie. Czas na zrobienie zdjęcia jednak mieli :D. U mnie na razie są paluszki na ekranie, chociaż my ograniczamy tv małej do zera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 9 Luty 2011 No cóż...,moja córcia właśnie przetestowała wytrzymałość mov-a i tv ,podczas gry w siatkę nie mając zapiętego na nadgarstku paska śmignęła pałeczką prosto w tv :scare: O matko co ja przeżyłem biegnąc do niej po schodach...:wacko: . Reasumując-po dogłosie domyślam się,że serw miał być mistrzowski bo nie było to łagodne"bum",ale szczęście w nieszczęsciu nic się nie stało!!! Nie wiem z jakiego materiału zbudowany jest move,ale test zdał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil8962 0 Napisano 9 Luty 2011 bylem na policji ale powiedzieli ze nie moga nic zrobic dopoki postepowanie polubowne nie zostanie zakonczone . a bd to od dzisiaj trwalo 7 dni, wiec aby nie siedziec bezczynnie pisze taki temat jesli znalazl by sie ktos kogo ten czlowiek oszukal lub probowal oszukac...dodatkowe dowodu w sadzie i na policji zawsze sie przydadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 9 Luty 2011 No cóż...,moja córcia właśnie przetestowała wytrzymałość mov-a i tv ,podczas gry w siatkę nie mając zapiętego na nadgarstku paska śmignęła pałeczką prosto w tv :scare: O matko co ja przeżyłem biegnąc do niej po schodach...:wacko: . Reasumując-po dogłosie domyślam się,że serw miał być mistrzowski bo nie było to łagodne"bum",ale szczęście w nieszczęsciu nic się nie stało!!! Nie wiem z jakiego materiału zbudowany jest move,ale test zdał . masz dołączony pasek i nawet nie założyłaś? Producent daje go dla bezpieczeństwa przedmiotów a nie od tak sobie. Głupota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 9 Luty 2011 To ON nie ONA, i z treści wnioskuję, że córką nie zapięła paska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 9 Luty 2011 masz dołączony pasek i nawet nie założyłaś? Producent daje go dla bezpieczeństwa przedmiotów a nie od tak sobie. Głupota. Odpisujesz na posty, których nie czytasz? Głupota. A kuleczka na movie faktycznie może spełniać zadanie "tłumika". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 9 Luty 2011 Mojemu bratu również zdarzyło się "pieprznąć" move'em prostu w podłogę, po czym się ślizgnął po podłodze jakieś 2-3m. Jedyne co się stało, to małe zarysowanie na dole kontrolera. Wbrew pozorom move nie jest taki łatwo psujący się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Luty 2011 skonczcie ten offtop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) Ja mam na takich ............... jeden ultymatywny sposób. Nie kupować nic na Allegro - proste. Dzięki za warna :* Edytowane 9 Luty 2011 przez kolonel1136 słownictwo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Luty 2011 Coraz częściej spotykam się z opisami gier - używana w folii. Można spotkać takie nawet u nas na forum. Fajnie jak ktoś się przyzna że delikatnie naciął folie na górze a potem ją skleił, ale pewnie wielu kombinujących używkę wystawi jako nówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mkkala 0 Napisano 10 Luty 2011 Wiecie co? Sprzedawca, u którego dostałem fatalnej jakości płytę Flatout Ultimate Carnage - dzisiaj dostałem inny egzemplarz. I co się okazało? Znów płyta nie była przyczepiona do zaczepów, luzem była w opakowaniu i podobnie porysowana, jak poprzednia płyta. I dlatego też mam pytanie. Czy gry na Xboxa 360, całkowicie nowe, we folii też mogą się porysować przez transport Poczty Polskiej? Po prostu nie wiem już, co mam o tym myśleć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 10 Luty 2011 Wiecie co? Sprzedawca, u którego dostałem fatalnej jakości płytę Flatout Ultimate Carnage - dzisiaj dostałem inny egzemplarz. I co się okazało? Znów płyta nie była przyczepiona do zaczepów, luzem była w opakowaniu i podobnie porysowana, jak poprzednia płyta. I dlatego też mam pytanie. Czy gry na Xboxa 360, całkowicie nowe, we folii też mogą się porysować przez transport Poczty Polskiej? Po prostu nie wiem już, co mam o tym myśleć :( Parszywy sprzedawca. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mkkala 0 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Parszywy sprzedawca. :P Teraz to naprawdę zwątpiłem. Przyznam się szczerze, że wcześniej (zanim ten "parszywy sprzedawca") wysłał mi inny egzemplarz gry, to u innego sprzedawcy grę kupiłem. Gdy płyta dotarła to w środku opakowania były płatki kosmetyczne, które miały zapobiec odczepieniu się płyty od zaczep. Dlatego też błagam, czy ktoś z posiadaczy konsol Xboxa 360 miał problem, gdzie kupując nowe płyty (wysłane przez Pocztę Polską) były odczepione i porysowane? Czy rzeczywiście płyta może się mocno porysować podczas transportu? Z doświadczenia wiem, że płyty PS3, które kupowałem na allegro zdarzały się też, że się odczepiły od zaczep, ale nigdy nie miały ani jednej ryski. Może w przypadku płyt XBOX 360 jest inaczej? ps. wiem, że troszkę odbiegam od tematu "kup pan cegłę" ale po co mam zaśmiecać forum nowym tematem :P z góry przepraszam Edytowane 10 Luty 2011 przez Mkkala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach