Skocz do zawartości
kill

Kup Pan Cegłe!

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj bylem w MM i byly czarne, biale i niebieskie. Wszystkie za 189 zl.

A ten pomaranczowy to w ogole SONY wypuscilo? Czy tylko podrobke mozna dostac w takim kolorze?

Na stronie SONY widze ze jest tylko 7 kolorow:

czarne

biale

niebieskie

czerwone

rozowe

srebrne

i kamuflaz (takie moro).

Edytowane przez garob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia,może ten pomarańczowy to zwykła podróbka,albo edycja limitowana :) dlatego pytam czy ktoś poza allegro widział gdzieś takiego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia,może ten pomarańczowy to zwykła podróbka,albo edycja limitowana :) dlatego pytam czy ktoś poza allegro widział gdzieś takiego :)

Jest jeszcze masa innych kolorów jak np. Złoty... Ja bym se odpuścił, w dodatku Sony nie ma ich w swoim spisie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/du...2210548645.html

http://allegro.pl/jo...2190439140.html

Co myślicie o tych padach?

Jeżeli uważacie, że to podróbki, to proszę, podajcie mi gdzie najtaniej kupię pewne orginały.

Jak już ktoś wspomniał wyżej przy takich kosztach wysyłki to żadna oszczędność (druga aukcja,bo pierwszy to podróbka).Ja tylko dodam,żeby wystrzegać się aukcji,gdzie nie ma real foto.Jak sprzedawca jest uczciwy to nie ma nic do ukrycia.Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO oba to podróbki. Jest wiele sklepów wysyłkowych, które mają oryginały w przedziale cenowym 160-180 zł + przesyłka. Taniej nigdzie oryginału nie kupisz, chyba że używany. Najlepiej przejdź się do MM, Saturna, Vobisa, RTV Euro, Empiku, czy jakiegokolwiek większego sklepu z podobnym sprzętem i kup osobiście. Co prawda dasz te 180-200 zł, ale masz pewność, że to oryginał, możesz sobie nawet pudełko pomacać, ponadto odpada Ci koszt przesyłki i ewentualne ryzyko uszkodzenia/zaginięcia paczki.

Nadal nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy za wszelką cenę chcą zaoszczędzić nie wiadomo ile na kupnie pada, a potem desperacko pytają czy to oryginał. Ile zaoszczędzicie na takim polowaniu? 10-20 zł? Faktycznie oszczędność, że hoho...

Przyjacielu nie wprowadzaj innych użytkownikow w błąd.Pierwsza oferta to podrobka na 100 %,druga oferta z AllGame za 124 zł to 100 % oryginał.Pady pochodzą z zestawow Konsola PS3 + 2 pady.Konsola jest sprzedawana osobno,a dodatkowy pad osobno i stąd ta cena !

Jest jeszcze masa innych kolorów jak np. Złoty... Ja bym se odpuścił, w dodatku Sony nie ma ich w swoim spisie.

Oryginalne Dualshock 3 mają kolory:

Czarny

Czerwony

Niebieski

Srebrny

Biały

Zielono-Czarny

Niebieski przezroczysty

Czerwony przezroczysty

Rozowy (nie wydany oficjalnie w europie,w USA jest na pewno)

Jeśli widzisz pada w innym kolorze (np. pomaranczowy ,zloty) podrobka na 100 %

Cena pada u dystrybutora to od 152 do 167 zł (w zależności od kursu walut) ,wiec nie da sie kupic oryginalnie zapakowanego pada taniej !

Czasami zdarzaja sie promocje padow tak jak np z All Game gdzie pad jest sprzedawany z zestawu !

Edytowane przez ars
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjacielu nie wprowadzaj innych użytkownikow w błąd.Pierwsza oferta to podrobka na 100 %,druga oferta z AllGame za 124 zł to 100 % oryginał.Pady pochodzą z zestawow Konsola PS3 + 2 pady.Konsola jest sprzedawana osobno,a dodatkowy pad osobno i stąd ta cena !

Nie doczytałem całej treści aukcji, spojrzałem tylko na cenę. Mój błąd. Przepraszam.

Cena pada u dystrybutora to od 152 do 167 zł (w zależności od kursu walut) ,wiec nie da sie kupic oryginalnie zapakowanego pada taniej !

Czasami zdarzaja sie promocje padow tak jak np z All Game gdzie pad jest sprzedawany z zestawu !

O tym właśnie mówię. Poniżej tej ceny nigdzie nie znajdziemy oryginalnie zapakowanych nowych padów.

Edytowane przez _Matheo_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie czy cos policja zaradzi na taka sytuacje:

Pisze do mnie koles ze ma gt5 w idealnym stanie za 50zl z przesylka. Ale to wersja platinum dlatego tak tanio.

Ugadalismy sie ze wplace mu kase na konto a on mi wysle gre. Podal swoje dane imie nazwisko itp kase wyslalem koles powiedzial ze jutro wysle.

Na drugi dzien pytam czy wyslal powiedzial ze niedal rady wysle w poniedzialek bo to byla sobota. Pytalem w poniedzialek to juz nieodpisal. W ogole nie odpisuje ani nie pojawia sie na tym numerze gg.

W jednym zdaniu mam rozmowe z gg jego dane oraz niemam 50zl ani gt5.

Czy warto to zglosic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie czy cos policja zaradzi na taka sytuacje:

Pisze do mnie koles ze ma gt5 w idealnym stanie za 50zl z przesylka. Ale to wersja platinum dlatego tak tanio.

Ugadalismy sie ze wplace mu kase na konto a on mi wysle gre. Podal swoje dane imie nazwisko itp kase wyslalem koles powiedzial ze jutro wysle.

Na drugi dzien pytam czy wyslal powiedzial ze niedal rady wysle w poniedzialek bo to byla sobota. Pytalem w poniedzialek to juz nieodpisal. W ogole nie odpisuje ani nie pojawia sie na tym numerze gg.

W jednym zdaniu mam rozmowe z gg jego dane oraz niemam 50zl ani gt5.

Czy warto to zglosic?

Oczywiście że trzeba zgłosić. Ja już tak miałem kilka razy i za każdym razem pieniądze odzyskałem. To nic trudnego bo masz jego dokładny adres itp.

Zgłaszaj, niech się nauczą skubańce =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga na oszustkę która wysyła takie maile do osób sprzedających na allegro.

Witam!

Znalazlam Panstwa email na stronie Allegro.pl. Pisze tego e- maila poniewaz szukam osoby, ktora chcialaby sie podjac ze mna wspolpracy.

W skrocie: posiadam dostep do pewnych produktow (miedzy innymi telefony i filmy, wszystko oryginalne), ktore chcialabym sprzedawac na Allegro. Nie mam niestety zadnego doswiadczenia w sprzedazy za pomoca tej platformy, czasu tez mi na to niestety brak gdyz zajmuje sie swoim synkiem, dlatego tez poszukuje osoby posiadajacej doswiadczenie w handlowaniu na Allegro. Zasada wspolpracy bylaby nastepujaca:

1. podpisujemy miedzy soba umowe cywilnoprawna, oczywiscie potwierdze swoja tozsamosc tak jak bedzie to potrzebne.

2. Ja wysylam panstwu liste przedmiotow do wystawienia wraz z opisami dla aukcji oraz innymi danymi ktore sa wymagane do wystawienia przedmiotow. Bedzie tego prawdopodobnie okolo 5-6 aukcji na poczatek.

3. Panstwo wystawiaja aukcje, co drugi dzien roboczy przyrzadzajac dla mnie liste osob ktore dokonaly zakupu, wraz z adresem do wysylki oraz potwierdzeniem, czy wplata od tego kupujacego wplynela na Panstwa konto.

4. Ja wysylam regularnie towar do klientow (raz na 2-3 dni robocze).

Pieniadze, ktore otrzymuja Panstwo od klientow, co drugi dzien roboczy nalezy wysylac na moje konto bankowe, potracajac od tego koszta prowizji Allegro oraz 8% Panstwa wynagrodzenia. Ile to 8% bedzie wynosic niestety na obecna chwile nie wiem, podejrzewam jednak ze okolo 500-600 PLN tygodniowo. Mysle ze to dobra zaplata za maksymalnie kilka godzin pracy dziennie :)

Oczywiscie w podpisanej miedzy nami umowie cala odpowiedzialnosc za dostarczenie sprawnego produktu kupujacym bedzie spoczywac na mnie, jak i ja bede ewentualnie odpowiadac za jakiekolwiek problemy z towarem - wszystko to spiszemy w umowie.

Jezeli sa Panstwo zainteresowani to bardzo prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam,

Iwona Malkowska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga na oszustkę która wysyła takie maile do osób sprzedających na allegro.

Witam!

Znalazlam Panstwa email na stronie Allegro.pl. Pisze tego e- maila poniewaz szukam osoby, ktora chcialaby sie podjac ze mna wspolpracy.

W skrocie: posiadam dostep do pewnych produktow (miedzy innymi telefony i filmy, wszystko oryginalne), ktore chcialabym sprzedawac na Allegro. Nie mam niestety zadnego doswiadczenia w sprzedazy za pomoca tej platformy, czasu tez mi na to niestety brak gdyz zajmuje sie swoim synkiem, dlatego tez poszukuje osoby posiadajacej doswiadczenie w handlowaniu na Allegro. Zasada wspolpracy bylaby nastepujaca:

1. podpisujemy miedzy soba umowe cywilnoprawna, oczywiscie potwierdze swoja tozsamosc tak jak bedzie to potrzebne.

2. Ja wysylam panstwu liste przedmiotow do wystawienia wraz z opisami dla aukcji oraz innymi danymi ktore sa wymagane do wystawienia przedmiotow. Bedzie tego prawdopodobnie okolo 5-6 aukcji na poczatek.

3. Panstwo wystawiaja aukcje, co drugi dzien roboczy przyrzadzajac dla mnie liste osob ktore dokonaly zakupu, wraz z adresem do wysylki oraz potwierdzeniem, czy wplata od tego kupujacego wplynela na Panstwa konto.

4. Ja wysylam regularnie towar do klientow (raz na 2-3 dni robocze).

Pieniadze, ktore otrzymuja Panstwo od klientow, co drugi dzien roboczy nalezy wysylac na moje konto bankowe, potracajac od tego koszta prowizji Allegro oraz 8% Panstwa wynagrodzenia. Ile to 8% bedzie wynosic niestety na obecna chwile nie wiem, podejrzewam jednak ze okolo 500-600 PLN tygodniowo. Mysle ze to dobra zaplata za maksymalnie kilka godzin pracy dziennie :)

Oczywiscie w podpisanej miedzy nami umowie cala odpowiedzialnosc za dostarczenie sprawnego produktu kupujacym bedzie spoczywac na mnie, jak i ja bede ewentualnie odpowiadac za jakiekolwiek problemy z towarem - wszystko to spiszemy w umowie.

Jezeli sa Panstwo zainteresowani to bardzo prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam,

Iwona Malkowska

Chyba nikt zdrowy, nie będzie brał tego czegoś poważnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tu bys sie zdziwil ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdziwiłbyś się ilu jest pazerniaków, którzy zwietrzą dobry interes. Tak samo jak sławetne mail'e od nigeryjskiego księcia, co bardzo chętnie prześle nam na konto kilkaset tysięcy, ale najpierw my musimy mu wysłać kilkadziesiąt na przelew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdziwiłbyś się ilu jest pazerniaków, którzy zwietrzą dobry interes. Tak samo jak sławetne mail'e od nigeryjskiego księcia, co bardzo chętnie prześle nam na konto kilkaset tysięcy, ale najpierw my musimy mu wysłać kilkadziesiąt na przelew.

Haha i ktoś tą kasę przelewa ? :D

No dobrze... Powiedzmy że znajdą się tacy ludzie którzy by w to uwierzyli, ale raczej to ludzie którzy w 100% nie są ,,normalni''

No chyba nikt z forum by nie potraktował tego poważnie, tak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha i ktoś tą kasę przelewa ? ...

Przelewają, przelewają :( Nielicznym nawet udaje się później coś tam odzyskać ;)

Oczywiście że trzeba zgłosić. Ja już tak miałem kilka razy i za każdym razem pieniądze odzyskałem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A bo to raz dostałem takie czy podobne meile, od razu mówię sobie: "o ku*wa, znowu ktoś ma dla mnie zajebistą ofertę, nie do odrzucenia" zawsze czytam sobie te wiadomości bo rozbawiają mnie do łez, by potem przenieść je do kosza jednym kliknięciem myszki :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Was oplaca sie zakupic Assasin Creed 1 i 2 + brotherhood za 160 zl w tym 2 i bh pl a 1 nie + jakies dodatki ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Was oplaca sie zakupic Assasin Creed 1 i 2 + brotherhood za 160 zl w tym 2 i bh pl a 1 nie + jakies dodatki ??

Dobra oferta, jeśli nie grałeś to kupuj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa zostala dzis zgloszona na policje. Komentarze policjanta bez cenne: "zapewne jakis idiota liczyl na latwa kase bezkarnie." "albo jakis dzieciak, a konto w banku rodzicow"

Teraz tylko czekac;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa zostala dzis zgloszona na policje. Komentarze policjanta bez cenne: "zapewne jakis idiota liczyl na latwa kase bezkarnie." "albo jakis dzieciak, a konto w banku rodzicow"

Teraz tylko czekac;D

No to fajnych tam macie policjantów, ja jak byłem parę razy to tylko twarzą krzywili i tak nie chętnie przystąpili do działania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj o 21:30 zadzwonil telefon z komendy policji w moim miescie zaprosili mnie na jutro na mala rozmowe. Maja juz prawdziwe dane kolesia i wlasciciela konta bankowego. Poprosili tylko zebym dostarczyl jutro numer gg tego kolesia i po ip polacza fakty i go dojada. Zapewnili mi ze zapewne koles po 1 wezwaniu odda pieniadze dobrowolnie. A jezeli nie to go zniszcza;] I i tak pieniadze odzyskam:P^^ jestem w szoku ze o 50zl policja tak walczy. Zglosilem to bardziej zeby takiej osobie sie oberwalo i oduczyla sie szybkiego zarobku. Bo takich jak ja moze byc wiecej.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj o 21:30 zadzwonil telefon z komendy policji w moim miescie zaprosili mnie na jutro na mala rozmowe. Maja juz prawdziwe dane kolesia i wlasciciela konta bankowego. Poprosili tylko zebym dostarczyl jutro numer gg tego kolesia i po ip polacza fakty i go dojada. Zapewnili mi ze zapewne koles po 1 wezwaniu odda pieniadze dobrowolnie. A jezeli nie to go zniszcza;] I i tak pieniadze odzyskam:P^^ jestem w szoku ze o 50zl policja tak walczy. Zglosilem to bardziej zeby takiej osobie sie oberwalo i oduczyla sie szybkiego zarobku. Bo takich jak ja moze byc wiecej.

Bardzo mnie cieszy że policja w końcu idzie w dobrą stronę ;)

Powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedzilem dzis Policje to zebrali juz dosc duzo danych o typku. Policjant stwierdzil ze na takiej malej wiosce zapewne dzielnicowy ogarnie kolesia i koles odda kase albo wysle gre. I pewnie skonczy sie na oddaniu pieniedzy bo koles sie zesra jak dostanie wezwanie;] Dzis maja wysylac costam na policje w tym mragowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi