denver666 31 Napisano 1 Sierpień 2012 Wchodzisz na jego komentarze, szukasz osoby która już kupiła i wystawiła komentarz. Piszesz do niej o wrażenia z pada. Na pewno jest to pośredniak z Chin. Jak dalej będzie tak robił jak opisują w neutralach to US go zaprosi na wizytę u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Sierpień 2012 Przecież od razu widać, że to podróbka z Chin. Pozytywy są bo towar zgodny z opisem. Nigdzie nie masz napisane że to oryginalny pad DS3 od Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 1 Sierpień 2012 Denver nie wypowiadaj się jak czegoś nie wiesz. Po 1 wyższe koszty przesyłki= niższa cena towaru więc nie narzekaj bo równie dobrze gość może sprzedać za te 6,5 (chociaż nie wiem jak skoro koperta na poczcie 2zł kosztuje obecnie w Warszawie). i za 16zł. WKurza mnie to że ludzie narzekają na koszty przesyłki, to tylko allegro na tym traci wy zyskujecie. A już w ogóle to żebranie o 5 groszy i wyliczenia kosztów są śmieszne, sprzedaję coś od czasu do czasu i co myślisz że mam czas iść na pocztę i dokładnie zważyć, wyliczyć i podać koszt co do grosika? Dodam że to nie moja aukcja ale jestem wkurzony na takich narzekaczy, dostaje grę za grosze i płacze że list 3zł droższy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 1 Sierpień 2012 (edytowane) Up, ja dobrze wiem, że niższa cenę towaru upycha się w kosztach wysyłki. Nie raz to widziałem. Nie znam się? Pewnie tak, przecież co ja tam wiem. Wysyłałem raptem w tym roku 10 gier w kopertach babęlkowych i nie płaciłem więcej na Poczcie Polskiej za usługę (z kopertą we Wrocławiu) niż 6,5zł. I nie w mówisz mi, że 11zł to normalna cena za taką przesyłkę. Edytowane 1 Sierpień 2012 przez denver666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zetwoo 0 Napisano 3 Sierpień 2012 Dobra, to teraz rzucę Wam małą ciekawostkę: http://allegro.pl/doladowanie-psn-playstation-network-20zl-i2529762556.html http://allegro.pl/doladowanie-psn-playstation-network-40zl-i2529762577.html http://allegro.pl/doladowanie-psn-playstation-network-60zl-i2529762598.html To śmierdzi na kilometr, ale.. ma za jedną z tych ofert już 2 pozytywne komentarze. Jak to wytłumaczyć Waszym zdaniem? Bo poza tym, że facet na ślepo bierze konto X-gracza i zasysa wszystkie dostępne u niego gry nie widzę tu nic innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 3 Sierpień 2012 A moze po prostu by nie placic prowizji to daje taka kwote i laduje swoja karta komus? juz byly takie osoby na allegro nieraz.. Naladuje CI jak dasz mu hajs i tyle.. swoja droga, ze mu nie blokuja karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 3 Sierpień 2012 (edytowane) Dziwne, że za wszystko bierze 3zł, faktycznie może mieć to powiązanie z prowizją. Trzeba by poświęcić 3zł, założyć nowe konto i tam go wrzucić :). Edytowane 3 Sierpień 2012 przez denver666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mckaczka 6 Napisano 3 Sierpień 2012 Podaje koszt wysyłki 60zł (czyli wartość doładowania żeby prowizji nie płacić). Ciekawe co by zrobił gdyby ktoś kupił i powiedział że nie zapłaci za przesyłkę,bo nic się do niego nie wysyła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zetwoo 0 Napisano 7 Sierpień 2012 http://allegro.pl/100-zl-psn-karta-pre-paid-playstation-network-24-7-i2533030985.html Wiecie może czy ta aukcja posiada zdrapki na 100 zł + dodatek Euro 2012 ? Pytanie do tych którzy to kupywali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Sierpień 2012 Nie ma czegoś takiego. 100+ euro to wymysł tych którzy nie potrafią przeczytać 1 zdania ze zrozumieniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zetwoo 0 Napisano 7 Sierpień 2012 Kurde, faktycznie. Przeczytałem opisy innych aukcji i eh.. Tak sięośmieszyć, i to publicznie. Dzięki za pomoc w uświadomieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 9 Sierpień 2012 Dead Space 2 w bardzo niskiej cenie http://allegro.pl/gra-ps3-dead-space-2-edycja-limitowana-i2547336770.html . Ktoś chętny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 9 Sierpień 2012 Hah, ja dałem tyle za preorder edycji kolekcjonerskiej :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Sierpień 2012 Dead Space 2 w bardzo niskiej cenie http://allegro.pl/gr...2547336770.html . Ktoś chętny ? jaki twoj post ma zwiazek z zalozeniami tematu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 10 Sierpień 2012 (edytowane) To chyba podpada pod cegłe: http://allegro.pl/ps...2548642071.html Dział PSP, kolo pisze, że PSP (wersja FAT - LOL) raz było używane, nie wspomina tylko, że to podróba PSP, jakiś chiński odtwarzacz mp5. I już widzę, zadowolną mamę kupującą swojej pociesze wymarzoną konsolkę, a obok widzę wkurzonego dzieciaka na jej widok ;) z myślą "bitch, please" Edytowane 10 Sierpień 2012 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 10 Sierpień 2012 jaki twoj post ma zwiazek z zalozeniami tematu?? Patrzyłeś w ogóle do tego linku? Kto normalny kupi DS2 po 229 zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Sierpień 2012 ale jaka to cegla/bubel inny towar bedacy podejrzany!? takich ofert na allegro jest setki (wystarczy posortowac wedlug ceny). nie ma w nich nic podejrzanego. wiec gdzie ten post odnosi sie do tej "cegly"? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 10 Sierpień 2012 ale jaka to cegla/bubel inny towar bedacy podejrzany!? takich ofert na allegro jest setki (wystarczy posortowac wedlug ceny). nie ma w nich nic podejrzanego. wiec gdzie ten post odnosi sie do tej "cegly"? You got right, boss ;) Faktycznie, mój błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 10 Sierpień 2012 Nie chcę się kłócić z modem, ale "Coś ostatnio sporo wałków się zaczęło pojawiać na aukcjach. Widzisz oszusta? Pisz! Cenowe kwiatki typu Ridge Racer za 259.00 też mile widziane" oto pierwszy post tematu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 10 Sierpień 2012 Nie chcę się kłócić z modem, ale "Coś ostatnio sporo wałków się zaczęło pojawiać na aukcjach. Widzisz oszusta? Pisz! Cenowe kwiatki typu Ridge Racer za 259.00 też mile widziane" oto pierwszy post tematu :) Ostatnio szukałem Dragons Dogma na Allegro. Koleś za 10 komentami miał grę w folii za 110 z wysyłką. To może byc wałek. A ten przykład z linka to zwykłe szukanie jelenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Sierpień 2012 Nie chcę się kłócić z modem, ale "Coś ostatnio sporo wałków się zaczęło pojawiać na aukcjach. Widzisz oszusta? Pisz! Cenowe kwiatki typu Ridge Racer za 259.00 też mile widziane" oto pierwszy post tematu :) Juz poprawilem 1 post. Zreszta w tym temacie kilku krotnie moderator pisal zeby nie zamieszczac ofert z za wyzona cena. Kto sledzi temat ten wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berserk 1 Napisano 2 Wrzesień 2012 Ciekawe kto mu to kupi http://www.ebay.pl/itm/RESIDENT-EVIL-6-IN-HAND-READY-SHIP-PS3-PLAYSTATION-3-/261092019646?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item3cca4c0dbe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlomaQ 0 Napisano 2 Wrzesień 2012 up: oj kupią kupią, wątpie że w całej europie nie ma choć jednego fana Residenta który by chciał zagrać w swoją ukochaną serie miesiąc przed całym swiatem i można powiedzieć pokazując jednego wielkiego fakacza śliniącym się na premiere innym ludziom : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 2 Wrzesień 2012 up: oj kupią kupią, wątpie że w całej europie nie ma choć jednego fana Residenta który by chciał zagrać w swoją ukochaną serie miesiąc przed całym swiatem i można powiedzieć pokazując jednego wielkiego fakacza śliniącym się na premiere innym ludziom : D dać za grę 2000 zł? tylko po to aby zagrać w coś co później będzie mógł? tylko skończony idiota, który nie ma na co wydawać kasy to zrobi, ja bym z takiej osoby się śmiał i z tego jego jak to napisałeś "fakacza". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 2 Wrzesień 2012 Fanboy kupi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach