berserk 1 Napisano 19 Styczeń 2013 http://allegro.pl/dmc-devil-may-cry-3-po-polsku-ps3-nowa-najtaniej-i2959724176.html polecam poczytać o zaletach wersji cyfrowej hehe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 19 Styczeń 2013 polecam poczytać o zaletach wersji cyfrowej hehe Koleś pojęcia nie ma co to jest amortyzacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Styczeń 2013 najlepsza ta amortyzacja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 19 Styczeń 2013 No a ja nigdy nie wiedziałem jak nazwać rysowanie płyt przez napęd:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 19 Styczeń 2013 (edytowane) No, a napędy Blueray rysują jak żadne inne. Niewątpliwą zaletą jest wbudowany on line pass dzięki któremu można grać z ludźmi przez sieć. Zwłaszcza w DMC. Na koniec po wygranej aukcji podaje dane gry do pobrania mailowo. Edytowane 19 Styczeń 2013 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killeras 12 Napisano 19 Styczeń 2013 http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_amortyzator-skretu-bitubo-9590722.jpg Nagrodę Złotego Amortyzatora ma już w kieszeni! :) On nie ma chyba zielonego pojęcie o sprzęcie i grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 19 Styczeń 2013 O lol nie moge z tej amortyzacji buahahaahah xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ljbigluki 10 Napisano 20 Styczeń 2013 Najlepsze jest to że wersje pudełkowe ludzie od Niego kupują. Wypisuje takie bzdury na innych aukcjach, żeby było śmieszniej są jeszcze inne, ktoś Go powinien raportować za wprowadzanie ludzi w błąd. A ciekaw jestem na ilu ludziach z ich nie wiedzy już zarobił ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 20 Styczeń 2013 Ja gralem w kilkadziesiat gier i nigdy zadnej ryski na plytach zrobionych przez naped Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berserk 1 Napisano 21 Styczeń 2013 Ciekawe że pisze o BLUERAY niech to opatentuje Bo ja znam tylko Blu-Ray a zdanie WERSJA PUDEŁKOWA ULEGA AMORTYZACJI (RYSY NA PŁYCIE) A TA NIE to mnie kompletnie wbiło w fotel Bo mam płyty niemal od premiery PS3 czyli od ok 6 lat i żadnej rysy na płycie :no: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 21 Styczeń 2013 Ciekawe że pisze o BLUERAY niech to opatentuje Bo ja znam tylko Blu-Ray ... Mało w życiu widziałeś ;) Pewnie chodziło mu o to; 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berserk 1 Napisano 21 Styczeń 2013 Aukcja została właśnie osunięta ciekawe czemu :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Styczeń 2013 Pewnie alledrogo dostało dużo zgłoszeń - i bardzo dobrze... Ludzie mają zwyczajnie za mało komórek mózgowych, żeby przed zakupem, poszukać trochę więcej info o cyfrowej dystrybucji na konsolach i amortyzacji gier... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 9 Luty 2013 (edytowane) Coś dla koneserów gier używanych: http://www.ebay.com/...-/121062811693? Gościu ma chyba faktycznie z 95% gier wydanych na świecie, nawet jakieś dvd samsunga się tam znalazło, na które wyszło z 5 gier :). Udostępnia on spis wszystkich swoich gier w pliku PDF, dosyć interesująca aukcja. Zawsze można zalicytować, raz się żyje :) @edit: żadna to cegła, chciałem to zamieścić w temacie, który chociaż trochę ma coś wspólnego. Chodzi mi o serwisy aukcyjne. Na jednego newsa nie opłacało się robić nowego tematu w offtopie, choć w sumie możesz to przenieść do 'gry nowe czy używane' Edytowane 9 Luty 2013 przez sk316fx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 9 Luty 2013 jaka to cegla? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cień 5 Napisano 9 Luty 2013 Życia by mi brakło, żeby w to wszystko zagrać;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 9 Luty 2013 Niektóre nie są jeszcze rozpakowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach