szyma45 103 Napisano 27 Kwiecień 2011 dobrze zrozumiałeś a nie przemawia do mnie brak oryginalnych zdjęc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
servisco2 26 Napisano 28 Kwiecień 2011 wiem, że do premiery Battlefield 3 jeszcze trochę czasu, ale już pojawiła się aukcja, zamawiał ktoś z was u niego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 28 Kwiecień 2011 wiem, że do premiery Battlefield 3 jeszcze trochę czasu, ale już pojawiła się aukcja, zamawiał ktoś z was u niego ? Jak dla mnie za tanio. Poza tym do premiery jeszcze full czasu, nie ma co sie spinac na preordery gdy premiera w pazdzierniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 28 Kwiecień 2011 (edytowane) Dziwie tanio. Coś śmierdzi. Edytowane 28 Kwiecień 2011 przez Maciejko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StopZłodziejom 0 Napisano 1 Maj 2011 (edytowane) Drodzy gracze ze Szczecina !!! Nadszedł czas aby powiedzieć STOP kradzionym grom sprzedawanym w Szczecinie.W naszym mieście są sprzedawane nowe i zafoliowane gry z niemieckimi okładkami które trafiają na nasz rynek z nielegalnych źródeł.Większość sklepów solidarnie odmawia zakupu takich gier i ''spławiają'' regularnie takich ''sprzedawców''.Gry z niemieckimi okładkami które kupujecie za 170 zł są kupowane za 80-100 zł za sztukę od złodziei.Sprzedawca ten zarabia na Was 70-90 zł na każdej grze.Nigdy przy takiej tranzakcji nie otrzymujecie paragonu fiskalnego !!! Zwracamy się do Was z apelem o solidarny bojkot tego rodzaju produktów i upominanie się o paragony fiskalne na wszystkie zakupione gry i akcesoria.Nie napychajmy kieszeni paserom i złodziejom,aby zaoszczędzić 10 zł na grze.Zwracamy się też z prośbą do forumowiczów o rady,pomysły i pomoc jak rozwiązać tą patologiczną sytuację. A.O.P.S Tak wyglądają gry z nielegalnego źródła Edytowane 1 Maj 2011 przez arab // zatwierdzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 1 Maj 2011 Szkoda że w Krakowie nie ma takiego sklepu... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 1 Maj 2011 Co do Pana od stop złodziejom to na razie stop mówię złodziejom z sony, akurat zamówiłem kilka gier online, kilka z online passem i co? I c**j sieć nawaliła a co sony mi oferuje? miesiąc ps+ gratis, jakbym to chciał to by sobie to kupił. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 1 Maj 2011 Drodzy gracze ze Szczecina !!! Nadszedł czas aby powiedzieć STOP kradzionym grom sprzedawanym w Szczecinie.W naszym mieście są sprzedawane nowe i zafoliowane gry z niemieckimi okładkami które trafiają na nasz rynek z nielegalnych źródeł.Większość sklepów solidarnie odmawia zakupu takich gier i ''spławiają'' regularnie takich ''sprzedawców''.Gry z niemieckimi okładkami które kupujecie za 170 zł są kupowane za 80-100 zł za sztukę od złodziei.Sprzedawca ten zarabia na Was 70-90 zł na każdej grze.Nigdy przy takiej tranzakcji nie otrzymujecie paragonu fiskalnego !!! Zwracamy się do Was z apelem o solidarny bojkot tego rodzaju produktów i upominanie się o paragony fiskalne na wszystkie zakupione gry i akcesoria.Nie napychajmy kieszeni paserom i złodziejom,aby zaoszczędzić 10 zł na grze.Zwracamy się też z prośbą do forumowiczów o rady,pomysły i pomoc jak rozwiązać tą patologiczną sytuację. A.O.P.S Tak wyglądają gry z nielegalnego źródła Można wiedzieć który sklep tak robi? Akurat jestem ze Szczecina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 1 Maj 2011 Można wiedzieć który sklep tak robi? Akurat jestem ze Szczecina. Nie, nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StopZłodziejom 0 Napisano 1 Maj 2011 Można wiedzieć który sklep tak robi? Akurat jestem ze Szczecina. Niestety nie możemy napisać na forum ponieważ mamy gentelmeńską umowę z adminem że nie będziemy piętnować tego sklepu bez wyroku sądowego,a jedynie zjawisko które zachodzi w naszym mieście.Po prostu jeśli zobaczysz na półce nową i zafoliowaną grę z niemiecką okładka to możesz być pewien że pochodzi z nielegalnego źródła.Zawsze proś o paragon fiskalny ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 1 Maj 2011 pc_sklep_lipnica nick na allegro zglaszać go:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 2 Maj 2011 nick na allegro _onlinehit_ zglaszać go:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Maj 2011 (edytowane) Niby czemu mialbym go zglosic? Nie widze tam niczego co sugerowaloby walek Edytowane 2 Maj 2011 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 2 Maj 2011 poprzedni nick global_sales kupowałem pada dostąłem podrobke teraz sprzedaje to samo i juz sie pojawiaja negatywy za pady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 2 Maj 2011 Podajcie jego nick z allegro tam gdzie ma wystawione gry może coś fajnego wyrwę w niższej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChmieLufion 0 Napisano 6 Maj 2011 Od tygodnia śledzę allegro w celu kupienia używanej konsoli, tyle fajnych ofert mi uciekło z przed nosa ponieważ ciągle się waham. Wczoraj wyczaiłem kolejną ofertę, lecz sprzedawca typowo "nijaki" Nie wiem czy zaryzykować, co sądzicie? http://allegro.pl/ze...1599800886.html Zadałem pytanie przez allegro ale na razie nie uzyskałem odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Maj 2011 Od tygodnia śledzę allegro w celu kupienia używanej konsoli, tyle fajnych ofert mi uciekło z przed nosa ponieważ ciągle się waham. Wczoraj wyczaiłem kolejną ofertę, lecz sprzedawca typowo "nijaki" Nie wiem czy zaryzykować, co sądzicie? http://allegro.pl/ze...1599800886.html Zadałem pytanie przez allegro ale na razie nie uzyskałem odpowiedzi. wal na 100% takze daruj sobie jak nie lubisz byc robiony w ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sejfo 30 Napisano 6 Maj 2011 Kolego ChmieLufion, ja osobiście bym tej konsoli nie kupił. Wysyłka z anglii, to raz. Negatyw dla tego pana, dwa. Ale najważniejsze - gość ma 17 gier - ta konsolka sporo przepracowała. Ja kilka miesięcy temu kupiłem slima 120gb (wcześniej miałem fata 80Gb) za 900zł nowego. Jeśli duża ilość gier nie jest dla Ciebie priorytetem, szukaj czegoś nowego (lub kilkudniowego) z paragonem, kupionego u nas w kraju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Maj 2011 (edytowane) Kolego ChmieLufion, ja osobiście bym tej konsoli nie kupił. Wysyłka z anglii, to raz. Negatyw dla tego pana, dwa. Ale najważniejsze - gość ma 17 gier - ta konsolka sporo przepracowała. Ja kilka miesięcy temu kupiłem slima 120gb (wcześniej miałem fata 80Gb) za 900zł nowego. Jeśli duża ilość gier nie jest dla Ciebie priorytetem, szukaj czegoś nowego (lub kilkudniowego) z paragonem, kupionego u nas w kraju. dziwne ze taka blachostka rzucila Ci sie w oczy jak - "ilosc przepracowanego czasu" - glupota, bardziej zwrocil bym uwage na to ze ten komplet jest duuuzo wiecej wart niz cena aukcyjna i PRZESYLKA NIBY Z ANGLI + tylko wplata na konto co wszystko zsumowane daje WALKA TYGODNIA. wplata gosciowi z jednym negatywem kasy na konto to glupota. edit: na fotce jest paragon z naszego kraju. Edytowane 6 Maj 2011 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sejfo 30 Napisano 6 Maj 2011 Błachostka? Ja nie kupiłbym tak przepracowanego sprzętu. Wolę sprzęt, który pracował 50 godzin, od takiego, który pracował np 500 godzin. Każdy musi sobie odpowiedzieć co jest dla niego priorytetem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Maj 2011 przepraszam ale na jakiej podstawie stwierdzasz ile godzin ma przepracowana ta konsola ? na podstawie ilosci gier? dam Ci tu przyklad, mam ziomka ktory gra w PESA i ewentualnie w gta4, jest takim maniakiem kopanki od konami, ze nie schodzi praktycznie z konsoli od x czasu, gra w kazdym wolnym czasie (3lata) - sprzedawal by ja z 1 gra i co ? twierdzil bys ze ma maly przebieg ? - bzdura wg mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Maj 2011 cegła? http://allegro.pl/battlefield-3-ps3-nowa-limited-preorder-tanio-i1597689322.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Maj 2011 cegła? http://allegro.pl/ba...1597689322.html kurde dziwna sprawa bo koles ma 103 pozytywy za sprzedane, ale w tym momencie sprzedaje tylko B3 na wszystkie platformy, mysle, ze z racji preorderu ma nadzieje na sprzedanie wszystkiego, nachapanie sie i zwiniecie "interesu" bo ceny jak na preorder gruuubo zanizone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Maj 2011 grubo to malo powiedziane. ciekawe co na to allegro. aukcja konczy sie w maju. a zeby ubiegac sie o zwrot z "programu ochrony kupujacych" mamy chyba 90 od konca aukcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikinicoo 0 Napisano 10 Maj 2011 Siema :D Pierwszy post tutaj na forum, ale chciałbym wszystkich uprzedzić, że nie należy aż tak sceptycznie podchodzić do aukcji. http://allegro.pl/play-station-3-w-zestawie-z-gran-turismo-5-nowa-i1587104394.html Pewnie część z was powie - wałek na 100 procent. Koleś zero komentarzy, sprzedaję nową konsolę w tak atrakcyjnej cenie (960,52zł). Fakt, pytałem się o wiele szczegółów - data gwarancji, skany paragonu i karty gwarancyjnej, zdjęcia "pudła" (wszyscy wiedza jak nowe PS3 wygląda). Dostałem wszystko czego chciałem, wpłaciłem kasę. Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem PS3 z GT5 i miło mi uczęszczać do tak zacnego grona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach