NFL 683 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Weryfikacja swiadczy tylko o tym,ze nie bylo mu szkoda 9zl i nie ma nic wspolnego z ofertami. A ze zdjeciem to jakos kombinujcie bo przeciez cenzura jest @down- nie mozna okreslonych slow uzywac, cyfr wpisywac i adresow email. dodaktowo nie mozna juz wstawic zdjec w rozmowie prywatnej. poper... ich tam Edytowane 20 Sierpień 2011 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 20 Sierpień 2011 Jaka cenzura? O co chodzi? Napisał, że płyta jest taka biało-czerwona. Promocyjna. Zgadza się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenaco? 2 Napisano 20 Sierpień 2011 Nie to jest promo Mniej warta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Ale gra na niej jest, tak? Ile mógłbym zaproponować za używkę promo? 80zł to za dużo, nie? Edytowane 20 Sierpień 2011 przez Maciejko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenaco? 2 Napisano 21 Sierpień 2011 Wiesz co nie wiem ale chyba promo to ok 1/2 ceny zwykłej gry zaproponuj 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIPTOA 3 Napisano 21 Sierpień 2011 Ja bym się nie bawił w jakieś kombinacje tylko kupił normalną wersje, dopłacisz 30 zł a będziesz miał pewność, z takim rzeczami to zawsze loteria, a po co potem się denerwować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 21 Sierpień 2011 Dajcie link do goscia to go sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejko 4 Napisano 22 Sierpień 2011 Nick- karmazyn. Ale to juz nieaktualne, wyjątkowo mało cierpliwy koleś. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuzzaQ 6 Napisano 23 Sierpień 2011 http://allegro.pl/ps3-move-starter-pack-playstation-3-ps3-i1776679600.html?source=oo co o tym myślicie ? Sporo negatywów ale głównie związane z grami internetowymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 23 Sierpień 2011 80 zł mało trochę jak na move.Aukcja trwa jeszcze 8 dni poczekaj na pierwsze komentarze bo już parę osób kupiło. PS.Dopatrzyłem się u tego gościa pozytywnego komentarza dotyczącego sprzedaży ORYGINALNEGO sixaxisa(nowego) za uwaga...50 zł.Jego treść poniżej towar nie dotarł, ale zwrot pieniędzy nastąpił natychmiast po zgłoszeniu jego braku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stilon 0 Napisano 24 Sierpień 2011 http://allegro.pl/dualshock-3-sony-od-reki-hq-wawa-obok-ch-arkadia-i1778387429.html to jest chyba oryginał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 24 Sierpień 2011 http://allegro.pl/ps....html?source=oo co o tym myślicie ? Sporo negatywów ale głównie związane z grami internetowymi nie wiem jak to zrozumiec? Ofertą jest usługa zamówienia opisanego na tej aukcji towaru bezpośrednio w kraju jego producenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Sierpień 2011 To jest normalnie wałek roku. Kupuję się usługę zamówienia, towar jest w cenie. W razie jakiegoś sporu sprzedający jest czysty, bo wywiązał się z zobowiązania i towar zamówił. A co dalej to już go nie obchodzi. Wszystkie produkty dostępne na naszych aukcjach są fabrycznie nowe i nieużywane. Dzieki temu nie ma możliwości zgubienia sie przesyłki. A to tez dobre. Co ma jedno do drugiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenaco? 2 Napisano 24 Sierpień 2011 Szare pudełka :whistling: Opłaca się kupić ps3 z paczką move i mova sprzedawać osobno za taką cene ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anbo 0 Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) To jest normalnie wałek roku. Kupuję się usługę zamówienia, towar jest w cenie. W razie jakiegoś sporu sprzedający jest czysty, bo wywiązał się z zobowiązania i towar zamówił. A co dalej to już go nie obchodzi. Wszystkie produkty dostępne na naszych aukcjach są fabrycznie nowe i nieużywane. Dzieki temu nie ma możliwości zgubienia sie przesyłki. A to tez dobre. Co ma jedno do drugiego. Napisałem meila do faceta iw kwestii pierwszej linijki, zobaczymy co odpowie. EDIT --> To już od Pana zależy czy Pan zaufa... jeżeli chce Pan miec pewnosc, to najlepiej isc do sklepu Sony i kupic. Edytowane 25 Sierpień 2011 przez anbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Sierpień 2011 EDIT --> To już od Pana zależy czy Pan zaufa... jeżeli chce Pan miec pewnosc, to najlepiej isc do sklepu Sony i kupic. <_< no to ciekawa odp, sugerujaca zakup w sklepie sony <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 25 Sierpień 2011 Jakby pady faktycznie były takie, jakie niby są, to by próbował tłumaczyć, wysłał by jakiś dowód czy coś, jednym słowem by walczył. A tu, koleś wie, że mleko jest rozlane i czepia się brzytwy na morzu. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radpns 9 Napisano 29 Sierpień 2011 A wiara kupuje......... :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
House94 0 Napisano 29 Sierpień 2011 http://allegro.pl/nowy-pad-do-ps3-dualshok-3-wysylka-gratis-fv-i1784659487.html Co myślicie o tym padzie. Dużo osób kupuje, ale cena strasznie niska. Warto kupować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 29 Sierpień 2011 http://allegro.pl/no...1784659487.html Co myślicie o tym padzie. Dużo osób kupuje, ale cena strasznie niska. Warto kupować? Wystarczy poczytać negatywy wystawione sprzedawcy(swoją drogą sporo ich ma jak na taką ilość wszystkich aukcji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
House94 0 Napisano 29 Sierpień 2011 A słyszałem jeszcze o podrobkach dual schocka 3 które mają takie samo opakowanie i ciężko je rozroznic. Macie jakieś rady bo jutro idę obejrzeć pada w dosc niskiej cenie i wolałbym nie kupić podróbki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SethAngel 7 Napisano 29 Sierpień 2011 A słyszałem jeszcze o podrobkach dual schocka 3 które mają takie samo opakowanie i ciężko je rozroznic. Macie jakieś rady bo jutro idę obejrzeć pada w dosc niskiej cenie i wolałbym nie kupić podróbki. Czytałem gdzieś, że oryginalnego pada od podróbki można rozpoznać dzięki naklejce na spodzie pada. Oryginał ma czarną ze srebrnym paskiem z kodem kreskowym natomiast podróbki chyba białą (miało by to sens bo nigdy nie widziałem na allegro padów od spodu). Nie wiem czy tak jest na pewno bo nigdy nie miałem w rękach podróbki. P.S. Czy jest ktoś kto widział podróbkę i mógłby potwierdzić czy owa różnica naprawdę występuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 30 Sierpień 2011 Czytałem gdzieś, że oryginalnego pada od podróbki można rozpoznać dzięki naklejce na spodzie pada. Oryginał ma czarną ze srebrnym paskiem z kodem kreskowym natomiast podróbki chyba białą (miało by to sens bo nigdy nie widziałem na allegro padów od spodu). Nie wiem czy tak jest na pewno bo nigdy nie miałem w rękach podróbki. P.S. Czy jest ktoś kto widział podróbkę i mógłby potwierdzić czy owa różnica naprawdę występuje? ja mam niebieskiego pada i ma naklejke srebrna z bialym paskiem jednak kupowalem uzywanego pada wiec nie wiem czy jest oryginalny. Jednak patrzylem na yt i tam niebieskie sa wlasnie z takimi naklejkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 30 Sierpień 2011 http://allegro.pl/no...1784659487.html Co myślicie o tym padzie. Dużo osób kupuje, ale cena strasznie niska. Warto kupować? Przeczytaj regulamin sprzedającego. Tam jest napisane, aby zapoznać się ze stroną "O mnie". Przytoczę Ci pierwszy punkt "O mnie". "Czas oczekiwania na towar to średnio 10 - 19 dni roboczych. Przesyłki wysyłane są z Hong Kongu ekonomiczna poczta lotniczą. Czas dostawy może się wydłużyć ze względu na czynniki od nas nie zależne." A po drugie, to temat tych padów był poruszany już miliard razy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawki 4 Napisano 12 Wrzesień 2011 ja mam niebieskiego pada i ma naklejke srebrna z bialym paskiem jednak kupowalem uzywanego pada wiec nie wiem czy jest oryginalny. Jednak patrzylem na yt i tam niebieskie sa wlasnie z takimi naklejkami dokładnie, niebieski ma srebrną naklejkę z białym paskiem, kupiony w Empiku, także raczej orginał :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach