drk2 515 Napisano 31 Grudzień 2012 Pogadaj z kimś kto kupuje dużo mówek (hi zdun) żeby Ci odstąpił dowód zakupu. Ja gdzieś miałem 2 ale gdzieś przepadły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 31 Grudzień 2012 Zdun kolego :D jak cos to PW :P 120 zł za Ni no kuni to jak spełnienie marzeń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Grudzień 2012 Wartość i platforma nie ma znaczenia...można rejestrować gry z psp,psv,ps3,xbox,x360,pc...ważne żeby mieć paragon...nie musi byc też nie wiadomo ile tych gier...można zarejestrować jedną i poprosić o kod zniżkowy nawet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Grudzień 2012 ja kupuje pi znajomosciach u kumpla ktory prowadzi sklep z konsolowymi grami... od lat paragonow od niego nie biore (aby panstwo od niego nie kradlo ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 31 Grudzień 2012 ja kupuje pi znajomosciach u kumpla ktory prowadzi sklep z konsolowymi grami... od lat paragonow od niego nie biore (aby panstwo od niego nie kradlo ;)) To jest najlepszy sposób. Obie strony są zadowolone. A co do gry...- ile ona może mniej więcej trwać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Grudzień 2012 (edytowane) Gdzieś czytałem że przejście samej gry ma zająć 35h około... EDit: nie wiem czy było aleee...filmik przybliżający system walki w NNK :) Edytowane 1 Styczeń 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Styczeń 2013 w nowym extreme jest recenzja.... mamy jrpga tej generacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Styczeń 2013 Kto ją recenzował w Extreme ? Bo jeszcze nie miałem w łapach najnowszego numeru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 Ooooo widze że warto kupić nowy numer...ten co już jest ma recenzje czy ten co dopiero wyjdzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Styczeń 2013 Ten który ukazał się dzisiaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Styczeń 2013 roger ktory jak ja jest fanem yakuzy i lubi podobne gry wiec jest wiarygodnie... warto bo i dmc oceniono (must have tez). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 Hyyymmmm....może to będzie dość nietypowa i piracka prośba Xd ale czy ktoś z was mógłby rzucić skan tej recki ? Nie mam za bardzo czasu żeby w tym tygodniu jechac po nowy numer a chętnie bym przeczytał co tam napisali :) ( oczywiście nowy numer kupię na pewno tylko że dopiero w nastepnym tygodniu :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) skaner u mnie broke... Edytowane 2 Styczeń 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) roger ktory jak ja jest fanem yakuzy i lubi podobne gry wiec jest wiarygodnie... warto bo i dmc oceniono (must have tez). Wiarygodnie i obiektywnie... :P ale i tak się zapoznam - dzięki za info... DMC to już nie tytuł dla mnie... @TRaCe - Pismo będę miał po południu, ale w domu mam tylko aparat... Edytowane 2 Styczeń 2013 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Styczeń 2013 no wlasnie skon zylem recke..... dlaczego jeszcze 24 dni musze czekac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 Kurde no szkoda...trzeba użyć tajnych posiłków XD zadzwonię do dziołchy żeby mi zeskanowała xD zdun nie 24 a 23 dni ! ;D a jako że wzięliśmy preorder to pewnie tylko 21-22 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) dobrze ze per pan nienawidzacy jrpgow zax tego nie recenzowal... nie bede spoilerowal ale nadmienie ze oprawa wizualna dostala maksymalna note a dzwiekowa oczko nizej ;) Edytowane 2 Styczeń 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) Gegegegege udało mnie się w moim kiosku dorwać numer PSX Extreme :) <czyta czyta czyta wącha strony czyta czyta czyta> "...zakręconych jak chiński termos przywódców..." <czyta dalej> 35h podstawowa fabuła + 50h dla tych co lubią się bawić <czyta czyta czyta dalej> No faaaaaaaakkkkk....ta gra okazuje się jeszcze lepsza niż zakładałem...odliczam dni z niecierpliwością na najlepszego rpg'a obecnej generacji... Edytowane 2 Styczeń 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) też bym chętnie przeczytał . Ja juz po demie byłem spokojny wszystko jest tip top ciekawe co na to Lightning hehe Trace daj tego skana bo osiwieje . Ogólnie sa już w necie pierwsze recenzje i wszedzie gra dostaje prawie max w każdym aspekcie grafika muzyka gameplay innovation (99/100) Zapowiada się cudeńko na maxa . Edytowane 2 Styczeń 2013 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 Niestety sam też nie posiadam skanera xd co najwyżej w pracy mogę jutro zeskanować...chyba że chcesz fotki ? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 2 Styczeń 2013 może byc byle czytelne i szybko !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 No dobra xD jednak mój aparat nie jest w stanie zrobić zdjęcia z czytelnymi napisami xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 2 Styczeń 2013 te przepisz m,i recke w wordpadzie i przeslij na maila :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Styczeń 2013 (edytowane) Jutro moge Ci skan dać xD z pracy bym Ci go wysłał xD Dobra Panowie i Panie dzisiaj po powrocie z pracy wrzucę skany recki NNK ( jako że i tak już kumpel mi powiedział że cały numer jest na torrentach... ) Edytowane 3 Styczeń 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 3 Styczeń 2013 http://gamingbolt.com/ni-no-kuni-wrath-of-the-white-witch-first-review-score-revealed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach