pitian 38 Napisano 14 Wrzesień 2012 UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE! Zgodnie z zapowiedzią i wyrażoną przez większość aprobatą zaczynam ogarniać foteczki naszych drajwerów. Został utworzony w tym celu mail: foteczki.ligowe@gmail.com, i na niego proszę wysyłać wasze facjaty. Cały projekt zamieszczę, gdy: a) wszyscy doślą zdjęcia, B) będziemy podobierani w zespoły, c) lista uczestników ligi będzie zamknięta. Najpóźniej tydzień przed pierwszym wyścigiem. Zdjęcia proszę wysyłać na podany wyżej adres. Powinny one być zrobione według poniższego wzoru: Czyli generalnie od "frontu", dobrze doświetlone itd. Ci co potrafią się posługiwać paintem mogą dodatkowo zmienić rozmiar na 167x234 piksele. Oczywiście z zachowaniem proporcji, jak u Kartikeyana :D Jak komuś nie pójdzie to już niech lepiej nic nie przerabia tylko wyśle surowe zdjęcie. Myślę że dacie radę. Możecie zaczynać :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 14 Wrzesień 2012 A kiedy bedzie nabór do teamów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 14 Wrzesień 2012 Nabor bedzie jak zamkniemy liste startowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 14 Wrzesień 2012 To znaczy może inaczej. Uczestnicy będą wybierali bolidy, gdy już zamkniemy listę startową. A teraz już za pewne trwają zakulisowe negocjacje kto z kim chce być w zespole, także śmiało szukajcie sobie pary :P Ja będę z kowim, to już wiadomo. Można się domyślać, że Mateo będzie z Matijade. A reszta to nie wiem :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 14 Wrzesień 2012 Czy jest tu jakiś kozak, który podszkoli żółtodzioba. Szybko się uczę. Mój cel na sezon to zdobyć 60pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 14 Wrzesień 2012 (edytowane) kozaków to tu wielu, ale tylko nieliczni mają szansę na mistrzostwo ;) pierwszy on board, przy okazji test nagrania. matijad przestał odliczać.. jeszcze tylko 7 dni :) Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 14 Wrzesień 2012 7 dni powiadasz ,ciekawi mnie data którą podaje kowi 18 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 14 Wrzesień 2012 18 premiera jest w US. W Europie dopiero w przyszły piątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 16 Wrzesień 2012 (edytowane) Do tej pory fotki nadesłali (ci na zielono oczywiście): 1. Matijad 2. Mateo 3. pitian 4. KOWI 5. Tachograf 6. Sharent 7. lukaszasada 8. musiek01 9. MrKubool 10. mattaman 11. ponq 12. bezel1 13. Rhol 14. 15. 16. Co jakiś czas będę aktualizował listę Edytowane 16 Wrzesień 2012 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 16 Wrzesień 2012 Dla uściślenia to mam DFP ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 16 Wrzesień 2012 pitian, jeśli komuś to potrzebne to ja już od jakiegoś czasu mam G27 a nie DFGT, fotke dzisiaj podeślę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 16 Wrzesień 2012 pitian, jeśli komuś to potrzebne to ja już od jakiegoś czasu mam G27 a nie DFGT, fotke dzisiaj podeślę. W tym miejscu nie ma to absolutnie żadnego znaczenia. Przekopiowałem listę z tematu "lista obecności". Widocznie są tam nieaktualne dane. Wszystko zaktualizuję w pierwszym poście jak już całą ekipę zbierzemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Wrzesień 2012 Panocki, może zaczęlibyście już sobie teamy ustalać? Jest Was obecnie 13 jeśli dobrze widziałem. Także ostatni team będą sobie wybierać z tego co zostało. Dla spóźnialskich nie ma ulg :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 17 Wrzesień 2012 (edytowane) Hmm, to mi najbardziej odpowiada Ferrari/Lotus/McLaren/RedBull. W tej kolejności. Dalej Sauber, Williams i Mercedes po równo. W ogóle na jakich zasadach wybieramy sobie bolidy? Edytowane 17 Wrzesień 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Wrzesień 2012 Ferrari już jest zarezerwowane z racji tego że mam tą przyjemność bycia w zespole razem z Sz.P. matijadem (opiekunem ligi) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 17 Wrzesień 2012 Panowie, podobierajcie się najpierw w pary i wtedy zastanawiajcie się jakimi bolidami chcielibyście pośmigać. Póki co wiadomo, że kowi i pitian - sauber, mateo i matijad - ferrari. Jak już znajdziecie sobie partnera zespołowego i przyklepiecie obydwoje, że razem jeździcie to piszcie o tym tutaj, żeby reszta wiedziała z kim pertraktować. Tu nie ma na co czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 17 Wrzesień 2012 (edytowane) Ja biore Franka Williamsa, jak nie to nie gram i sie obrażam. A grać miałem z sharentem, prawda to sharent ? Aczkolwiek mogę grać z każdym. ps. zdjęcia postaram się dosłać jak najszybciej Edytowane 17 Wrzesień 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 17 Wrzesień 2012 (edytowane) Ja biore Franka Williamsa, jak nie to nie gram i sie obrażam. A grać miałem z sharentem, prawda to sharent ? Aczkolwiek mogę grać z każdym. No miało być tak chyba. Niech już będzie ten Williams, jeśli musi, ale co żeś się tak uczepił tego zespołu w ogóle? Ta antenka z przodu mi zasłania pół drogi przy widoku z kokpitu :P Edytowane 17 Wrzesień 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 17 Wrzesień 2012 Żadnego wybierania zespołów na ten moment. Dobierzcie się w pary, a później wprowadzimy system errora do wyboru bolidów. Żadne podawane bolidy oprócz organizatorów nie obowiązują i będą dostępne przy wyborze. Dziękuje za uwagę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 18 Wrzesień 2012 KOWI ale chyba obowiązuje jakieś pierszeństwo wyboru dla starych graczy ? Zawsze jeździłem Williamsem i chce żeby tak zostało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 18 Wrzesień 2012 ja będę jeździć z bezelem (ziomniakPL). Dzisiaj podeślę fotkę Pitian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 18 Wrzesień 2012 Mowie dobierzcie sie w pary, a bolidy wybierzrmy pozniej. Jak juz wszyscy sie zbiora to napisze wam jak ja widze wybieranie bolidow, ale nie bedzie to sie jakos strasznie roznic od tego jak error to prowadzil. Bez strachu mysle ze wszyscy beda zadowoleni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 18 Wrzesień 2012 Team młodych gniewnych to ja i Rholek :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 18 Wrzesień 2012 Team młodych gniewnych to ja i Rholek :) średnia wieku 30+ he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 18 Wrzesień 2012 Mati bo to jest tak, że jeden jest młody, a drugi gniewny :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach