mataman 680 Napisano 27 Wrzesień 2012 ZAPRASZAM MATI DZIS NA TESTY Za wcześnie dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Wrzesień 2012 Za wcześnie dla mnie. Nie rozumiem tego...najlepsza metoda na trening to jeżdżenie z innymi w online. Czego się boicie? Że będziecie ostatni? Naprawdę tak Was to boli? Każdy ma w głębokim poważaniu na którym miejscu kończy, spotykamy się co by sobie pojeździć we wspólnym gronie i tyle. Powiedz, żę Ci się nie chce, a nie wymyślasz, żeś nie gotowy czy coś w tym stylu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) Nie rozumiem tego...najlepsza metoda na trening to jeżdżenie z innymi w online. Czego się boicie? Że będziecie ostatni? Naprawdę tak Was to boli? Każdy ma w głębokim poważaniu na którym miejscu kończy, spotykamy się co by sobie pojeździć we wspólnym gronie i tyle. Powiedz, żę Ci się nie chce, a nie wymyślasz, żeś nie gotowy czy coś w tym stylu :) A może po prostu kolega pisząc "za wcześnie" miał na myśli godzinę 19 :) Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) No raczej :P Chodziło o godzinę Patricko, kto jak kto ale rywalizacji online to ja się nie boję. Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomik34 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 Ja czekam na te testy z utęsknieniem ale niestety zamówiłem grę w sklepie w sieci w przedsprzedaży i k..wa do dzisiaj jej nie mam w konia sobie gnojki lecą muve.pl odradzam - naciągacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 27 Wrzesień 2012 No dla mnie wcześniejsza godzina testów jest na rękę i z chęcią się pościgam czy raczej dam się powyprzedzać, ale póki co tylko 4 tory znam :D Jutro dojdzie piąty, macie jakiś schemat na jakim torze jeździcie czy wychodzi to drogą losowania? Bo jakbym wiedział wcześniej to na jakiś znany dla mnie mógłbym dołączyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 28 Wrzesień 2012 To jak bedziemy jezdzic te 3 trasy to ci wyśle inv jak beziesz onnline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 28 Wrzesień 2012 Hehe ok. I nie 3 tylko 4, a właściwie można liczyć już 5, czyli 4 pierwsze + Monze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Wrzesień 2012 Przyłaź bez względu na to co jedziemy. Im więcej ludzi tym lepiej. Dzisiaj planujemy USA pojechać, której nikt nie zna, będzie ciekawie. Potem jeszcze Indię zapuścimy i już w ogóle egzotyka na maxa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 28 Wrzesień 2012 Przyłaź bez względu na to co jedziemy. Im więcej ludzi tym lepiej. Dzisiaj planujemy USA pojechać, której nikt nie zna, A ja troche znam ,wczoraj skończyłem wyzwanie mistrzów na hardzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Wrzesień 2012 Time Attack zrób na HARD :P Mistrzowie to nic trudnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 28 Wrzesień 2012 Ten tor w Texasie bardzo przyjemny. Mimo ze nie lubię torów ze ślepymi zakrętami, to ten mi się spodobał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 29 Wrzesień 2012 Panowie i Panie, na chwilę obecną nie posiadam internetu, z tego względu nie mam możliwości brania udziału w testach i treningach, ale sprawa powinna się rozwiązać w ciągu tygodnia, może nawet krócej także w lidze pojawię się na pewno ;) Skyrimers: przepraszam że nie możemy poćwiczyć team orders! :P Kolega chyba pomylił tematy to nie 3 liga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 29 Wrzesień 2012 Panowie, jeśli chodzi o fotki to nadesłało je 8 osób, doliczając mnie i kowiego da to 10 osób. Ja rozumiem, że ktoś może sobie tego nie życzyć, nie ma problemu, wtedy nie będziemy sobie zawracali głowy i usunę tego całego maila. Nie chcę tylko, żeby potem wyszło że ja się zadeklarowałem coś zrobić i będzie lipa. Ale jak wszyscy nie doślą to ja odpuszczam tą całą zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 29 Wrzesień 2012 Dobra bo widze, ze z wyborem bolidow jeszcze nie wszystko jasne, takze wytlumacze. Jesli dobrane wczesniej osoby zdecyduja sie zmoenic barwy zespolu jaki beda reprezentowac to nie widze problemu. Musza tylko sie dogadac i wybrac nowe barwy z tych ktore nie sa juz zajete. Niedopuszczalne jest startowanie dwoch osob z danego teamu w roznych barwach. Nie ma znaczenia ze punkty liczone bylyby wspolnie. Po to dobieralismy sie w pary zeby w na torze bylo 7 zespolow. Uzasadnieniem jest przewaga, ktora osiaga sie przy pitstopach, nie zastanawiasz sie czy przypadkiem nie zjedziesz razem z kolega z zespolu do boksu i bedziesz musial czekac. Tyle z mojej strony jak cos nie zrozumiale wybaczcie, dajcie znac to jutro doprecyzuje bo jednak alko swoje robi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 29 Wrzesień 2012 Panowie, jeśli chodzi o fotki to nadesłało je 8 osób, doliczając mnie i kowiego da to 10 osób. Ja rozumiem, że ktoś może sobie tego nie życzyć, nie ma problemu, wtedy nie będziemy sobie zawracali głowy i usunę tego całego maila. Nie chcę tylko, żeby potem wyszło że ja się zadeklarowałem coś zrobić i będzie lipa. Ale jak wszyscy nie doślą to ja odpuszczam tą całą zabawę. Wstaw proszę listę kto wysłał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 29 Wrzesień 2012 (edytowane) Pitian, jeśli chodzi o mnie to bardzo przepraszam, wezmę się za to i wybiore jakies w miare dobre zdjęcie (a mam ich mało). KOWI, muszę więc się dogadać z sharentem. Edytowane 29 Wrzesień 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) Zdjęcia: 1. Matijad 2. Mateo 3. pitian 4. KOWI 5. Tachograf 6. Sharent 7. lukaszasada 8. musiek01 9. MrKubool 10. mattaman 11. ponq 12. bezel1 13. Rhol 14. Geared 15. SeN 16. tomik34 17. Asa Akira Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 30 Wrzesień 2012 17. Asa Akira ??? Jak ktoś nie dośle zdjęcia, to się wstawi jakiś znak zapytania, czarny cień czy coś. Abstrahując, proponowałbym w którąś z niedziel urządzić obowiązkowe testy ligi 2, podczas których wszyscy byśmy się poznali, poćwiczyli starty, sprawdzili, czy kogoś nie wywala, no i pojeździli razem. Udział w testach byłby też potwierdzeniem uczestnictwa w lidze - niektórych ludzi ani razu nie widziałem online, ani na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) Dokładnie, trzeba coś takiego zorganizować, grę już chyba każdy poznał to teraz czas na nowych uczestników aby ich poznać, ja też ani jednego z nowych nie widziałem ani z nim nie jeździłem, co dobrze nie wróży jak wiecie. ps. Tacho i sharent, sory ale na wyścigu mnie wywaliło i już wyłączyłem grę bo mi łapy odpadały, za dużo machania kierownicą na dziś edit: przepraszam, z PONQ'em już śmigałem ^^ Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Wrzesień 2012 (edytowane) Dobra to prosta sprawa, do końca tygodnie, niech wszyscy nowi pododają towarzystwo na psn. 14 myślę, że można zorganizować testy ligowe. Ja osobiście postaram się pojawiać w najbliższym czasie jak najczęściej pograć, ale nie mogę nic obiecać. Ogólnie jak pojeździłem we wtorek tuż po odebraniu gry tak do teraz chyba z raz jeszcze odpaliłem F1, ale niestety nie składało mi się ostatnio gierczenie :P Sharent ciesz się, że Asa Akira wysłała nam fotki inaczej całe to przedsięwzięcie nie miałoby sensu :P Jeszcze z wiadomości parafialnych, mam w planach ankietę odnośnie godziny startu, na ten moment przewiduję następujące opcje do wyboru: 21 i 21:30, Jak ktoś ma jakieś sugestie dajcie znać to zagadam z Patricko odnośnie strony formalnej :P Edytowane 30 Wrzesień 2012 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 1 Październik 2012 Widać nie jestem na czasie, bo musiałem sobię Asę Akierę wpisać w google, żeby zrozumieć żart :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Październik 2012 Sharent tu masz co nieco na temat Asa Akira http://www.fleshligh...toys/asa-akira/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 1 Październik 2012 (edytowane) Uważaj Mati żebyś bana nie dostał za propagowanie takich treści na forum :teehee: Co do testów, to jak najbardziej tak, trzeba takie przeprowadzić. Najlepiej w terminie ligowym, więc możemy po prostu zacząć się umawiać, że będziemy robić ligowe ustawki w niedzielne wieczory. Ja na torze póki co widziałem się (i to bardzo krótko) z kowim, sharentem i ponqiem :P No ale granie w tygodniu o 19 u mnie odpada, dlatego o wiele łatwiej mnie spotkać w okolicach 23. Edytowane 1 Październik 2012 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 2 Październik 2012 Siemano, dla mnie godzina 19 to też wczesna pora, przeważnie odpalam giercynę 15 min po tym jak skończycie testy. Jeździłem często z Tacho bo tylko Łon był pod ręką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach