Tachograf 211 Napisano 20 Wrzesień 2012 O demie już lepiej zapomnieć, tamte czasy mają się nijak do pełnej wersji :) Optymizm z ust Patricko odnośnie F1 2012 ?! Szaleństwo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 20 Wrzesień 2012 I tego musimy się trzymać głowy do góry Panowie ,gorzej być niemoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Wrzesień 2012 Dokładnie tak matijad ! Jestem pewien w 110 % że FUN z gry będę miał zajebisty, a każda ustawka i niedzielne GP będą powodowały wielkie emocji :) Skąd ja tylko wezmę jutro kasiure na gre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musiek01 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 No ja jestem zaskoczony! W demo pograłem kilka minut, a dziś nie mogłem się oderwać od pełnej wersji :). Super to wygląda, jak nawet się męczysz z prowadzeniem bolidu na prostej ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 20 Wrzesień 2012 Ludzie, macie dobrze. Teraz kładziecie się spać, a jak się obudzicie to tylko wskoczyć w portki i popierniczać do sklepu po grę. Ja natomiast całą noc siedzę w robocie. To oczekiwanie jest coraz bardziej męczące ;) Jeszcze jutro nie wiadomo o której kurier raczy do mnie zawitać. Może o 10, może o 14. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 20 Wrzesień 2012 Ludzie, macie dobrze. Teraz kładziecie się spać, a jak się obudzicie to tylko wskoczyć w portki i popierniczać do sklepu po grę. Ja natomiast całą noc siedzę w robocie. To oczekiwanie jest coraz bardziej męczące ;) Jeszcze jutro nie wiadomo o której kurier raczy do mnie zawitać. Może o 10, może o 14. Ja robię pobudkę po godzinie 6 i gnije w robocie co najmniej do 15, nie mam sprawnego samochodu więc będę musiał kogoś prosić o podwózkę w miejsce gdzie będę mógł kupić grę, mam więc gorzej :) Daj znać zaraz jak tylko dostaniesz i odpalisz grę, (najlepiej przez sms) z tego co wiem masz polską wersję, więc taką jaka będzie dostępna od strzała w każdym empiku itp. Chodzi mi o możliwość zmiany dubbing, zniosę wszystko, ale nie to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geared 3 Napisano 20 Wrzesień 2012 jutro urlop:) pare innych spraw do załatwienia ale z rana jade odebrać pudełeczko z grą:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 20 Wrzesień 2012 Daj znać zaraz jak tylko dostaniesz i odpalisz grę, (najlepiej przez sms) z tego co wiem masz polską wersję, więc taką jaka będzie dostępna od strzała w każdym empiku itp. Chodzi mi o możliwość zmiany dubbing, zniosę wszystko, ale nie to :) Nie ma sprawy mistrzu. O ile w przypływie emocji nie zapomnę :) Ale nie dygaj, poza jakimiś bzdurami przy hot lapach nie powinno być dużo gadanego tekstu. Tylko jakieś pierdy inżyniera, ale moim zdaniem jest to do zniesienia. Angielski inż. też mnie często wkurzał, zwłaszcza gadką o przełączaniu na mix 3, kiedy tylko zdażyło mi się za kimś jechać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Wrzesień 2012 Nie ma sprawy mistrzu. O ile w przypływie emocji nie zapomnę :) Ale nie dygaj, poza jakimiś bzdurami przy hot lapach nie powinno być dużo gadanego tekstu. Tylko jakieś pierdy inżyniera, ale moim zdaniem jest to do zniesienia. Angielski inż. też mnie często wkurzał, zwłaszcza gadką o przełączaniu na mix 3, kiedy tylko zdażyło mi się za kimś jechać. Nima szans, nie zniese tego chopce :) Musze mieć dubbing angielski ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Wrzesień 2012 Ktoś już w Paddocku pisał, PL wersja nie ma języka angielskiego, to samo co w 2010, tylko ruskie i polskie. Dobrze mówiłem, że tak będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 21 Wrzesień 2012 Ktoś już w Paddocku pisał, PL wersja nie ma języka angielskiego, to samo co w 2010, tylko ruskie i polskie. Dobrze mówiłem, że tak będzie Trudno ... nie pogram więc szybko w nowe F1, muszę jakoś sobie załatwić wersje ANG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 21 Wrzesień 2012 Dobra, pierwszy post ze składami zaktualizowany, sprawdźcie czy się zgadza. Jak reszta dośle zdjęcie to wzbogacę go jeszcze o nasze ryje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 21 Wrzesień 2012 przydały by się jeszcze PSN_ID coby każdy mógł pododawać ludzi do frendsów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 21 Wrzesień 2012 masz go w liście obecności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomik34 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 Panowie wiem że banalne pytanie , ale wiecie że jestem tu nowy . Jak to się będzie odbywać technicznie tzn. ktoś zakłada sesję w multi i reszta ją szuka i się dołącza czy są jakieś inne sposoby na wspólne granie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 21 Wrzesień 2012 jeden zakłada i rozsyła zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomik34 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 Ok dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomik34 0 Napisano 24 Wrzesień 2012 Panowie jeszcze dwa techniczne pytania . Widzę że podczas gry rozmawiacie ze sobą co mam kupić żeby to u mnie działało ? I drugi temat jak nagrywać przejazdy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 24 Wrzesień 2012 Do rozmów używamy różnego rodzaju zestawów bluetooth ( ja mam słuchawke od telefonu ) a nagrywamy różnie - jedni kamerkami, inni telefonami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 27 Wrzesień 2012 Majstry, pochwalcie się najlepszymi czasami z Q. Chce mieć jakiś cel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 27 Wrzesień 2012 Majstry, pochwalcie się najlepszymi czasami z Q. Chce mieć jakiś cel. Zajrzyj dziś na testy o 19:00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) <p> Majstry, pochwalcie się najlepszymi czasami z Q. Chce mieć jakiś cel. Zobacz ostanie 30 sek <p> Zobacz ostanie 30 sek http://www.youtube.com/watch?v=nichyq_FULY</p> Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez matijad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 27 Wrzesień 2012 Tak patrzę na te czasy i się zastanawiam, po jaką cholerę ja się zgłosiłem do tej ligi ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 27 Wrzesień 2012 ZAPRASZAM MATI DZIS NA TESTY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 27 Wrzesień 2012 Zajrzyj dziś na testy o 19:00. Będę na 1000000000% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach