Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

O demie już lepiej zapomnieć, tamte czasy mają się nijak do pełnej wersji :)

Optymizm z ust Patricko odnośnie F1 2012 ?! Szaleństwo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tego musimy się trzymać głowy do góry Panowie ,gorzej być niemoze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak matijad ! Jestem pewien w 110 % że FUN z gry będę miał zajebisty, a każda ustawka i niedzielne GP będą powodowały wielkie emocji :) Skąd ja tylko wezmę jutro kasiure na gre ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jestem zaskoczony! W demo pograłem kilka minut, a dziś nie mogłem się oderwać od pełnej wersji :). Super to wygląda, jak nawet się męczysz z prowadzeniem bolidu na prostej ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, macie dobrze. Teraz kładziecie się spać, a jak się obudzicie to tylko wskoczyć w portki i popierniczać do sklepu po grę.

Ja natomiast całą noc siedzę w robocie. To oczekiwanie jest coraz bardziej męczące ;) Jeszcze jutro nie wiadomo o której kurier raczy do mnie zawitać. Może o 10, może o 14.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, macie dobrze. Teraz kładziecie się spać, a jak się obudzicie to tylko wskoczyć w portki i popierniczać do sklepu po grę.

Ja natomiast całą noc siedzę w robocie. To oczekiwanie jest coraz bardziej męczące ;) Jeszcze jutro nie wiadomo o której kurier raczy do mnie zawitać. Może o 10, może o 14.

Ja robię pobudkę po godzinie 6 i gnije w robocie co najmniej do 15, nie mam sprawnego samochodu więc będę musiał kogoś prosić o podwózkę w miejsce gdzie będę mógł kupić grę, mam więc gorzej :)

Daj znać zaraz jak tylko dostaniesz i odpalisz grę, (najlepiej przez sms) z tego co wiem masz polską wersję, więc taką jaka będzie dostępna od strzała w każdym empiku itp. Chodzi mi o możliwość zmiany dubbing, zniosę wszystko, ale nie to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro urlop:) pare innych spraw do załatwienia ale z rana jade odebrać pudełeczko z grą:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znać zaraz jak tylko dostaniesz i odpalisz grę, (najlepiej przez sms) z tego co wiem masz polską wersję, więc taką jaka będzie dostępna od strzała w każdym empiku itp. Chodzi mi o możliwość zmiany dubbing, zniosę wszystko, ale nie to :)

Nie ma sprawy mistrzu. O ile w przypływie emocji nie zapomnę :) Ale nie dygaj, poza jakimiś bzdurami przy hot lapach nie powinno być dużo gadanego tekstu. Tylko jakieś pierdy inżyniera, ale moim zdaniem jest to do zniesienia. Angielski inż. też mnie często wkurzał, zwłaszcza gadką o przełączaniu na mix 3, kiedy tylko zdażyło mi się za kimś jechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sprawy mistrzu. O ile w przypływie emocji nie zapomnę :) Ale nie dygaj, poza jakimiś bzdurami przy hot lapach nie powinno być dużo gadanego tekstu. Tylko jakieś pierdy inżyniera, ale moim zdaniem jest to do zniesienia. Angielski inż. też mnie często wkurzał, zwłaszcza gadką o przełączaniu na mix 3, kiedy tylko zdażyło mi się za kimś jechać.

Nima szans, nie zniese tego chopce :) Musze mieć dubbing angielski !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś już w Paddocku pisał, PL wersja nie ma języka angielskiego, to samo co w 2010, tylko ruskie i polskie.

Dobrze mówiłem, że tak będzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś już w Paddocku pisał, PL wersja nie ma języka angielskiego, to samo co w 2010, tylko ruskie i polskie.

Dobrze mówiłem, że tak będzie :biggrin:

Trudno ... nie pogram więc szybko w nowe F1, muszę jakoś sobie załatwić wersje ANG.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, pierwszy post ze składami zaktualizowany, sprawdźcie czy się zgadza. Jak reszta dośle zdjęcie to wzbogacę go jeszcze o nasze ryje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przydały by się jeszcze PSN_ID coby każdy mógł pododawać ludzi do frendsów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz go w liście obecności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wiem że banalne pytanie , ale wiecie że jestem tu nowy . Jak to się będzie odbywać technicznie tzn. ktoś zakłada sesję w multi i reszta ją szuka i się dołącza czy są jakieś inne sposoby na wspólne granie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeden zakłada i rozsyła zaproszenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jeszcze dwa techniczne pytania .

Widzę że podczas gry rozmawiacie ze sobą co mam kupić żeby to u mnie działało ?

I drugi temat jak nagrywać przejazdy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do rozmów używamy różnego rodzaju zestawów bluetooth ( ja mam słuchawke od telefonu ) a nagrywamy różnie - jedni kamerkami, inni telefonami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majstry, pochwalcie się najlepszymi czasami z Q. Chce mieć jakiś cel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majstry, pochwalcie się najlepszymi czasami z Q. Chce mieć jakiś cel.

Zajrzyj dziś na testy o 19:00.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak patrzę na te czasy i się zastanawiam, po jaką cholerę ja się zgłosiłem do tej ligi ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAPRASZAM MATI DZIS NA TESTY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi