lukian 12 Napisano 24 Listopad 2012 dobra wersja finalna 68 saturation 1 % deadzone i 10% linearity przyspieszylo mnie o pol sekundy :)) na TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 24 Listopad 2012 Najlepiej jakbu ktorys z organizatorow wyslal do wszystkich pw z informacja o tym ze sie patch pojawil bo ja na ten moment jestem na wyczerpaniu baterii w telefonie :P Aby było szybciej, nudziło mi się i to załatwiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 24 Listopad 2012 jedziemy cos dzisiaj :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 25 Listopad 2012 decyzją Szefostwa jedziemy za tydzień czy dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 25 Listopad 2012 Nie dostaliśmy jeszcze informacji o gotowości do startu od ponqa, rholka i sena. Ten ostatni to nie wiem czy w ogole jeszcze tu zaglada. Jezeli wszyscy sie wypowiedza i beda chcieli jechac dzisiaj to ja nie widze problemu. Ale jesli komus nie pasuje dzis start lub wszyscy sie nie okresla powiedzmy do 15, to pojedzmy juz za tydzien na spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 25 Listopad 2012 zrobmy tak jak sie okresla to jedziemy lige jak nie to zrobmy probe generalna dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 25 Listopad 2012 Czyli zakladam ze brakuje wam 3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 25 Listopad 2012 Czyli zakladam ze brakuje wam 3?? Nie, nie... Jeśli chodzi o skład ligi to jest ok. Tylko SeN jest niewiadomą bo chyba w ogóle tu nie zagląda i się nie odzywa. Nie wiem czy po prostu nie opuścił zabawy po angielsku. A te 3 postacie o których wspomniałem to nie napisały jeszcze czy ściągnęły patcha i czy są gotowe do startu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 25 Listopad 2012 Zalozenie podtrzymuje bo to spowoduje ze byc moze bedzie troche wiecej rezerwowych na wszelki wypadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 25 Listopad 2012 ten ostatni zagląda, ja się dostosuje do decyzji bo w sumie mi to obojętne kiedy pojedziemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 25 Listopad 2012 No i git :thumbsup: W takim razie będziemy mieli komplet bo o ponqa i rholka się nie obawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 25 Listopad 2012 Rhol wczoraj mi odpisał że już testuje patcha więc raczej nie zrezygnował. Czekamy więc na PONQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 25 Listopad 2012 Dobra czekmy na ponqa, ale nawet jak decyzja bedzie ze jedziemy za tydzien to zapraszam na 21 pojedziemy sobie jakies wyscigi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 25 Listopad 2012 Osobiście za oficjalnym startem jestem za tydzień, ale jeśli większość zdecyduje że jedziemy dziś to co ja mogę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 25 Listopad 2012 tylko wygrac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 25 Listopad 2012 Dobra jest po 15 więc informuje, że jedziemy za tydzień. Zapraszam jednak na 21 to śmigniemy sobie jakiś wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 25 Listopad 2012 Proponuję Brazylię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukian 12 Napisano 25 Listopad 2012 Brazylia pasuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 25 Listopad 2012 Tak, jeźdźmy Brazylię, będę by wygrać ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 25 Listopad 2012 Panowie, jest opcja, że może mnie nie być o 21 w domu. W takim przypadku niech piti założy sesje i śmigajcie sami. Oczekuje tylko masy filmów i zdjęcia wyników :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 25 Listopad 2012 Siemano, jestem obecny. ale ścigać się będę mógł od wtorku, środy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Listopad 2012 Panowie rezygnuję ze startu w lidze 2. Manual jest ponad moje siły ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) oj mattaman ... mięczak A tak przy okazji to wczorajszy wyścig w Brazylii był zajebiaszczy, tego mi brakowało, walka o pozycję od samego startu do dosłownie samego końca, udało mi się wyprzedzić Deenego na ostatniej prostej ! :) Ogólnie gra mi się przemiło na nowym sterowaniu, ja nie rozumiem ludzie dlaczego wy na to narzekacie .... Edytowane 26 Listopad 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 26 Listopad 2012 Tobie gra się miło bo gra cię faworyzuje jak sędziowie Hamiltona :laugh2: Np ja na samym starcie wyścigu, jeszcze na prostej startowej, dostałem kare przejazdu za dotknięcie bodajże Ziomniaka :unsure: , Ty przepychasz się trochę z jakimś Renalutem i zero konsekfencji. Ty przytulasz się do ściany i jedziesz dalej bez uszczerbku, a mnie, i chyba nie tylko mnie patrząc ile bolidów się rozbiło, bandy same przyciągają bo wpadłem w jakiś z dupy poślizg, lekko otarłem się o ścianę i bolid rozbity, a żeby było jeszcze ciekawiej wyjechał SC żebyś mógł zmienić sobie oponki :banana: Ale wyprzedzenie Deenego na sam koniec wyścigu to chyba już szczyt farta :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 26 Listopad 2012 No wyścig wczoraj generalnie był bardzo spoko :) Jedyne co mi się nie podobało to lagi sharenta, który w qualu skakał mi po całym torze i pojawiał się nagle 2 metry przede mną, przez co nie mogłem dobrego kółka skleić. No i oczywiście podczas wyścigu, gdy była mała walka i mnie zahaczył powodując spina. No, ale oby współlokator podczas ligowych wyścigów nie streamował już więcej sobie meczy :P Safety Car trochę pomógł, bo po kolizji sporo straciłem do czołówki i odrobiłem przynajmniej czasowe straty. Potem trochę walki z Deenym było jak doszedłem go na DRS, ale popełniłem błąd, straciłem kilka sekund i ze zużytymi oponami pod koniec nie było już dobrego tempa. Ale generalnie wyścig na plus. W końcu trochę adrenalinki się przypomniało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach