Skocz do zawartości
pitian

Liga 2

Rekomendowane odpowiedzi

napiszcie mi tylko jakim programem najlatwiej i najprosciej to wszystko poskladac do kupy, to wrzuce cos.pytalem Kowiego na gg ale odpowiedzial nic.

Ja używam AVS Video Editor ale mam triala więc na filmiku widać te napisy na samym srodku, jak bedziesz sie decydowal na AVS to tylko najnowsza wersja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co możliwe, że mam wyłączone wiadomości od nieznajomych zaraz sprawdzę. Ogólnie z gadu rzadko ostatnio korzystam :P

Co do programu zależy od preferencji, masz niby Windows movie maker, ale u mnie nie działał. Sony Vegas jest bardzo spoko, ale ten temat na gadu mogę z tobą poruszyć. Innych za bardzo nie znam bo z vegasa korzystam aktualnie więc odezwij się za chwile to Ci pomogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Robert - obejrzalem sytuacje o ktorej mowisz w szykanie. faktycznie bylismy bardzo blisko, ale jestem na 100% pewien, ze nie bylo kontaktu. jak tylko to jakos potne to wrzuce na jutuba to sobie sam obejrzysz.

mi tylko chodzi o to czy ty tam nie dostales bo ja juz na zblokowanych kolach jechalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A weź sobie jeszcze przypomnij mniej więcej kółko (powinieneś pamiętać na którym miałeś pit). Zakładam, że sytuacja miała miejsce na zakręcie nr1, zaraz po wyjeździe z boksu?

15 lub 16 okrążenie. Mój wyjazd z boksu na prime'ach i spin na 1 zakręcie. W tym momencie wyprzedził mnie Kowal. Z kimś tam kontakt miałem, ale teraz już nie mam pojęcia z kim ;) FIlm może jutro wrzucę, ale tego momentu nie mam nagranego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal się nie odzywasz ;) Już się konwertuje, użyłem w międzyczasie jakiegoś programu z tej firmy co Mateo robi filmiki do przycięcia scen, oraz WinMovieMakera, do podłożenia głosu. Jak się wrzuci na jutuba to zamieszcze tutaj.

Pitian - na 100% nie byłem to ja :) Ja kółko wcześniej/później do boksu też jechałem i na tych okrążeniach nie mam zarejestrowanych żadnych przygód.

Ok, wrzucam filmik. Sorry za słabą jakość, ale nie wiedzieć czemu kamera mi nie zogniskowała ostrości na telewizorze (mimo że na wcześniejszych próbach było wszystko ok) i całość jest z deka rozmyta:

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

krótkie info:

00-1:30 - start

1:30 + - obrona przed Kowalem, incydent + wyprzedzanie z Mateo, 360st Robertagorskiego.

PS Zwróćcie uwagę na idealne zgranie ścieżki dźwiękowej z akcją na ekranie :)

Edytowane przez sharent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz powinno być ok sharent wal śmiało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie patrzę na skład naszej ligi (wszystko żeby tylko się nie uczyć) i muszę powiedzieć, że jestem pełen podziwu dla Mane. Chłopak, jako jedyny padowiec z naszej ligi bez asyst był na każdym wyścigu. Co więcej, jest z nami już od 1 sezonu i się nie zniechęca. W związku z tym wpadłem na taki pomysł, abyśmy wszyscy jeden wyścig przejechali na padach :) Tak żeby wyrównać szanse i zobaczyć jak to jest. Domyślam się, że nikt nie zgodzi się na to w trakcie sezonu, ale już po ostatnim wyścigu, gdybyśmy sobie coś takiego zorganizowali to mogłaby być fajna zabawa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miej jutro egzamin siedź na forum :P Ja jestem za po ostatnim wyścigu takie pożegnanie z ligą na padach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie patrzę na skład naszej ligi (wszystko żeby tylko się nie uczyć) i muszę powiedzieć, że jestem pełen podziwu dla Mane. Chłopak, jako jedyny padowiec z naszej ligi bez asyst był na każdym wyścigu. Co więcej, jest z nami już od 1 sezonu i się nie zniechęca. W związku z tym wpadłem na taki pomysł, abyśmy wszyscy jeden wyścig przejechali na padach :) Tak żeby wyrównać szanse i zobaczyć jak to jest. Domyślam się, że nikt nie zgodzi się na to w trakcie sezonu, ale już po ostatnim wyścigu, gdybyśmy sobie coś takiego zorganizowali to mogłaby być fajna zabawa ;)

O kurde no ja jestem jak najbardziej za :) wcale bym się nie zdziwił jakby Mane nas wszystkich pojechał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł. Szczerze mówiąc mi trochę szkoda chłopaka jest. Tak się męczy z tym padem na szarym końcu stawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko udowadnia fakt że Mane, tak jak i raczej większość jest tu po to aby się dobrze bawić a nie dla napinki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram pomysł pitiana ! :biggrin: Oczywiście na teraźniejszych ustawieniach asyst czyli ich braku :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey. Mam już kierownice więc wracam:)

Ale przecież ty z nami nie jeździsz w lidze :)

ps. Mateo, GP z sezonu F1 2010 które dodałeś to chyba najszczęśliwszego GP tamtego sezonu :D Wygrałem wtedy :))))

Edytowane przez Tachograf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kisiel- ja to miałem napisać!!! Wypad do swojej ligi hehe chwalipięto...

Kisiel to mój brat, nie zauważyłem że pisze z jego konta hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak wy sie pogodzicie ta kierownica? ;p no chyba, ze macie na bogato 2 plejaki i 2 kierownice :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za słowa uznania ;) poziom ligi jest sądzę najwyższy w tym sezonie wśród wszystkich lig, (w 2 sezonie udało mi się nawet stanąć na podium :P) tak więc również mam inne podejście do wyścigów jak i inne cele (dążę do kończenia wyścigów na tym samym okrążeniu co lider :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały pierwszy stint, bo non-stop się coś działo + końcówka, gdy goniłem matijada ze wszystkich sił ;) Edytowane przez pitian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, nieciekawą rzecz zaobserwowałem. Na dzisiejszym treningu miałem mega lagi w połączeniu i nie mam pojęcia, czy winny jest mój net, czy serwera. Jechał za mną Mateo. Na jednym zakręcie w lusterku zauważyłem, że wyleciał z zakrętu na żwir, pomyślałem więc, że się przypadkiem o mnie stuknął, albo mu zajechałem drogę. Po minucie jednak patrzę, a nagle mnie Mateo wyprzedza. WTF?! Podejrzewam, że gra nie wykrywała jego obecności z powodu połączenia i przez cały ten dystans jechał. Jak to wyglądało z perspektywy Mateo - nie mam pojęcia - ale nie zdziwiłbym się, gdybym wg niego ciągle zajeżdżał mu drogę itp. W wyścigu mogłaby być masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewidentna utrata pakietów, ciężko powiedzieć po której stronie leży wina, ale coś chyba ostatnio gorzej działa to F1 bo dużo więcej osób mam na czerwono. Nawet pitian przy którym zawsze mam najlepsze połączenie ostatnio był zółty więc nie wiem. Może to mój złom źle działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sharent, chyba pamiętam ten moment, na pewno ja jechałem normalnie za tobą ty też normalnie jechałeś nie zajeżdżałeś drogi, no może raz jak byłem prawie wyrównany z tobą ja byłem na zewnętrznej i mnie troszke zepchałeś na trawe, u mnie też net może zle działać bo mi cały czas na czerwono się świeci, myśle że u mnie to wina routera bo nieraz już miałem z nim kłopoty, musze zainwestować w coś lepszego bo przy necie 6mb/s takie coś to jest nie do pomyślenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapomnialem o Niemcach :biggrin:

To chyba dobrze ,bo jak pamietam dużo nas chciało jak najszybciej o nich zapomniec ,w moim przypadku już chiałbym zapomniec o węgrzech :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi