matijad 173 Napisano 30 Styczeń 2012 A no to chyba że tak :P matijad - zwracam honor :D nie ma sprawy ,ciekawy jestem wypowiedzi mane bo 1 zakret wyglądał mi na zemste za węgry ,poczułem sie jak ci w których ja wcześniej wjezdzałem no cóz 2 razy 11 okr na primech nic nie zdziałałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) A oto filmik ode mnie ;) Szczerze mówiąc, nie chciało mi się wczoraj rozstawiać sprzętu i nagrywać, ale jako że zdecydowałem się jechać z kokpitu, (a temat jazdy z kokpitu jest właśnie przez nas omawiany), zdecydowałem się nagrać i podzielić z wami moją jazdą :P Sporo błędów, ale wrażenia ogólnie na plus. Całkiem ciekawie to wyglądało. Ja tam o mistrza nie powalczę, więc mi już zwisa z jakiej kamery będę jeździł, więc pewnie sezon sobie dokończę już z kokpitu, bo więcej frajdy daje taka jazda i jest trudniej, ale zmuszać myślę, że nikogo nie powinniśmy. Sami zdecydujcie, chociaż fajnie byłoby jakby każdy jechał w tej lidze hardkorowców z tej kamery :)Ogólnie jazda na totalnym spokoju. Gdy wyjechał SC, zmieniłem sobie na twardziele, żeby już dojechać do mety. Na restarcie rufi chyba za szybko chciał wystrzelić do przodu i zaliczył spina :P Od tego momentu spokojna jazda do mety i drugie podium z rzędu.Nie mam fotki z wynikami. Robert z tego co pamiętam dostał DSQ. Edytowane 30 Styczeń 2012 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Styczeń 2012 Qual: Wyścig: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 30 Styczeń 2012 Sprawdźcie czy się punkciochy zgadzają :P No i niech każdy kto chce jeździć z kokpitu, niech to zadeklaruje jasno, żeby było wiadomo. Ja idę na pierwszy ogień i mówię że jadę z kokpitu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) nie ma sprawy ,ciekawy jestem wypowiedzi mane bo 1 zakret wyglądał mi na zemste za węgry ,poczułem sie jak ci w których ja wcześniej wjezdzałem no cóz 2 razy 11 okr na primech nic nie zdziałałem 1 zakręt a co ja tam zrobiłem??? pojechałem chyba najszerzej jak to tylko możliwe??może to "rosberg" a nie ja :P Edytowane 30 Styczeń 2012 przez Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 30 Styczeń 2012 Deklaruje chęć jazdy z kokpitu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=qXOiN9OzVww&feature=youtu.be Film z "BUG FESTU" na spa. Nie ma nawet co tutaj komentować bo to wszystko to jakaś parodia i tyle. Dobrze, że już nie spinam się na wyścigi bo bym się zdenerwował ostro.Na razie się film przetwarza także poczekajcie trochę.W sumie to tak patrze na początek wyścigu i żebym nie odpuścił w Eau Rouge to rufi byś mnie tam zmiótł ostro.Ja tam już do końca będę jeździł ze środka. No chyba, że gra stwierdzi, że jednak widzi dla mnie lepsze rozwiązanie :P Edytowane 30 Styczeń 2012 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 30 Styczeń 2012 Jako że pomysł był mój aby jechać następny wyścig i kto wie może już nawet do końca, oczywiście jade z kamerą z kokpitu :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 30 Styczeń 2012 1 zakręt a co ja tam zrobiłem??? pojechałem chyba najszerzej jak to tylko możliwe??może to "rosberg" a nie ja :P http://youtu.be/4t-BAlS5sxk a to narozbrajałes a liczyłem na walke z robertem i pitim bo wklasyfikacji jestesmy blisko a to zonk i piti zaczyna mi uciekać ,co do widoku z kokpitu to pojeżdze trochę i dam znać ale pewnie jak eszyscy to wszyscy no ale moze dam radę:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) Jako że pomysł był mój aby jechać następny wyścig i kto wie może już nawet do końca, oczywiście jade z kamerą z kokpitu :)) a nie mój przypadkiem? :P Tacho - aktualnie jeżdżę Rometem 50cm3 ;) a to dlatego, że pociągiem do motocykli zaraziłem się całkiem niedawno i jeszcze nie zrobiłem prawka. Jako maszynę przejściową kupiłem sobie właśnie takie coś, bo wygląda toto jak motor, siedzi się na tym jak facet a nie jak jakaś ciota na skuterze, a po mieście i tak nie można pomykać więcej niż 50 (w teorii ;)). Dodatkowo w Poznaniu mamy ogromne przebudowy dróg, tym bardziej jestem zadowolony z zakupu. Pali mi to 2,5-3l/100km w ruchu miejskim a trasę, którą autem się jedzie godzinę robię w 10 min. Szczerze mówiąc, to nawet wolałem jeździć w korkach, niż bez, bo zawsze miałem dziką satysfakcję z wyprzedzania tych wszystkich smażących się w słońcu fraj... znaczy kierowców :) Jedyny minus - trzeba poczekać aż puszczą mrozy zanim znów wyciągnę go z garażu. Edytowane 30 Styczeń 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 30 Styczeń 2012 bo wygląda toto jak motor, siedzi się na tym jak facet a nie jak jakaś ciota na skuterze Wypraszam sobie, sam mam Peugeota JetForce 50 i zapewniam cie że nie wygląda się na nim jak ciota :P ps. chce ktoś kupić takiego skuterka? Bo aktualnie szukam kupca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 30 Styczeń 2012 Wypraszam sobie, sam mam Peugeota JetForce 50 i zapewniam cie że nie wygląda się na nim jak ciota :P Więc czemu go sprzedajesz? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 30 Styczeń 2012 Więc czemu go sprzedajesz? ;) Bo już nim wgl nie jeżdże, zrobiłem prawko na samochód i skuter już mi jest tylko zbędny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Styczeń 2012 Poczekaj, zaraz paliwo za 10zł będzie to się przeprosisz ze skuterkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) Dokładnie, jeszcze za nim zapłaczesz kiedyś :) Ja pojeździłem kilka miesięcy swoim i raczej nie zamierzam wracać do auta. Przynajmniej nie w najbliższej przyszłości. Może kupie sobie tylko jakieś małe auto coby jeździć nim jesienią/zimą, albo gdy trzeba będzie coś przewieźć. Jazda motorem jakoś bardziej mi się podoba. Darmowe parkowanie również :D Edytowane 30 Styczeń 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 30 Styczeń 2012 http://youtu.be/4t-BAlS5sxk a to narozbrajałes a liczyłem na walke z robertem i pitim bo wklasyfikacji jestesmy blisko a to zonk i piti zaczyna mi uciekać ,co do widoku z kokpitu to pojeżdze trochę i dam znać ale pewnie jak eszyscy to wszyscy no ale moze dam radę:pardon: jesteś w błędzie bo to był mój team mate :P ja jechałem z tyłu i widziałem jak już stałeś w poprzek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) No może i macie racje :D ale znowu nie jeżdże samochodem często, a jak już to nie tylko po mieście tylko często w jakieś dłuższe trasy a skuterem to bym sie najechał 80km/h :D Edytowane 30 Styczeń 2012 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
totos-270889 0 Napisano 31 Styczeń 2012 Nie będę jeździł z kokpitu póki nie opanuję trakcji do perfekcji panowie. Jak wiecie pękła mi płyta F1, nie uznali mi gwarancji więc ją nadal nie mam, na tą chwilę mam inne wydatki niż na jakąś wadliwą płytę!!! to skandal. Kiero teraz płyta... kiedy ja się nauczę jazdy bez kontroli. Systematyczny trening daję tylko efekty. Dobra myślę że po 10 może ją kupię. Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Nie będę jeździł z kokpitu póki nie opanuję trakcji do perfekcji panowie. Jak wiecie pękła mi płyta F1, nie uznali mi gwarancji więc ją nadal nie mam, na tą chwilę mam inne wydatki niż na jakąś wadliwą płytę!!! to skandal. Kiero teraz płyta... kiedy ja się nauczę jazdy bez kontroli. Systematyczny trening daję tylko efekty. Dobra myślę że po 10 może ją kupię. Powodzenia A jak ci pękła ta płyta ? wypadła ci z ręki czy pękła w napędzie ? Panowie, pewnie każdy z was już wie, ale na Monzy jest totalne przegięcie pyty z możliwością cięcia bezkarnie zakrętów, wiem bo sam testowałem. Nie odkryłem ameryki, ale dotychczas nie spotkałem się z aż takim marginesem błędu gry. Na każdym okrążeniu można zyskać spokojnie po 2 sec. Wiem wiem wiem, ta gra jest z dupy, CM to patałachy i już nie kupicie od nich gier ... ale mnie nie o to chodzi Czas na poziomie 1:18 dla mnie jest już podejrzany, tak dla przykładu ... Edytowane 31 Styczeń 2012 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 31 Styczeń 2012 kurde, próbowałem ciąć maksymalnie tę pierwszą szykanę, ale i tak miałem 0,7s gorszy czas 1 sektora od ciebie. musiałeś nieźle wtedy pocisnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 1 Luty 2012 Tacho sory że dzisiaj nie wbiłem na trening ale zakochałem się na nowo w GT5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuliszchris 0 Napisano 1 Luty 2012 (edytowane) kurde, próbowałem ciąć maksymalnie tę pierwszą szykanę, ale i tak miałem 0,7s gorszy czas 1 sektora od ciebie. musiałeś nieźle wtedy pocisnąć. Piszesz o pierwszej szykanie nie wspominając o innych i pozostało wrażenie tak jakbyś nie ciął innych zakretów a nie ulega watpliwości że twoje 1.19... póki co jest osiągnięte cięciem tych dwóch zakretów przed paraboliką. Więc nie ma panowie co świrować tylko niech każdy jedzie jak uważa. Trudno, taka gra. Edytowane 1 Luty 2012 przez kuliszchris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 1 Luty 2012 (edytowane) Piszesz o pierwszej szykanie nie wspominając o innych i pozostało wrażenie tak jakbyś nie ciął innych zakretów a nie ulega watpliwości że twoje 1.19... póki co jest osiągnięte cięciem tych dwóch zakretów przed paraboliką. Więc nie ma panowie co świrować tylko niech każdy jedzie jak uważa. Trudno, taka gra. Nie o to chodzi. Porównywałem czasy poszczególnych sektorów. Sektor 2 i 3 mieliśmy identyczny, a w 1 było aż 1,5 sek straty (lol?). Mój post odnosił się do czasu tylko tego pierwszego sektora - a uściślając jeszcze bardziej - do tej jednej szykany, z której składa się cały pierwszy sektor. Ten tor to ruletka. Trzeba jeździć po trawie, przez szykany jeździć prosto w nadziei że nie dostanie się kary (czasem można ściąć jak pojeba..y, a czasem przejedzie się wolno i dokładnie i daje ostrzeżenia). Denerwuje mnie to. Edytowane 1 Luty 2012 przez sharent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 1 Luty 2012 Czyli że można ciąć ? o kurde, ale wykręcę czas hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Luty 2012 Czyli że można ciąć ? o kurde, ale wykręcę czas hahaha mi sie udało 1,19,00 bez scinania ,szarent był swiadkiem ,a co do wegier kulchris nie przypominasz sobie czy mnie nie stuknołes na 1 zakrecie bo mane stwierdził ze to ty Co do jazdy z kokpitu to masakra ,przyjemnie ale jakos tak mało miejsca ,tor jakis taki waski sie wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach