denon75 2 Napisano 3 Październik 2010 Ja grę mam pierwszy dzień i jechałem na padzie. Czeka mnie masa treningów Ładnie jechaliście jak po szynach ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masza32 5 Napisano 4 Październik 2010 (edytowane) Według mnie każdy powinien móc sobie ustawić z jakimi asystami będzie jeździć bo grać na padzie jest ciężko tylko z włączoną automatyczną skrzynią biegów:) Edytowane 4 Październik 2010 przez masza32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 4 Październik 2010 Witam, Mnie nie było na weekendowych testach bo weekend miałem wyjazdowy, więc proszę mnie tu nie straszyć wyrzuceniem :) Czy dzisiaj w okolicach 21-22 jesteście zainteresowanie pograniem? Najchętniej 2 pierwsze tory (Bahrajn, Australia). Kto mógłby być? Dopiszecie się do listy? 1. Ozi_1PL 2. 3. 4. 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 4 Październik 2010 jeśli wygospodaruje trochę czasu wieczorkiem to jak najbardziej będę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 4 Październik 2010 Ja w tyg raczej odpadam, chyba że w godzinach 18-20. Co do asyst - co kraj to obyczaj :P dlatego będzie (w każdej lidze) ankieta w tej sprawie, chociaż może się dogadamy ;] Na pewno odrzuciłbym skrajne przypadki (tzn all off/on), natomiast zakazałbym strzałek, które odmóżdżają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziel 0 Napisano 4 Październik 2010 a wiec, może dziś będę (podkreślam może) co do asyst to da się grac an padzie z wszystkim na off jak sie wyrobie to wbije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak71 1 Napisano 6 Październik 2010 Witam, czy jest jakas szansa pojezdzic z wami ? Jestem nowy ;) Dzieki za wyrozumialosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 7 Październik 2010 co do asyst to da się grac an padzie z wszystkim na off - oczywiście, powiem więcej, da się grać tylko lewą ręką, sprawdzałem :P ale nie o to chodzi, ważne, by każdy mógł czerpać z gry jak największą satysfakcję Witam, czy jest jakas szansa pojezdzic z wami ? Jestem nowy ;) Dzieki za wyrozumialosc ;) - ja nie mam nic przeciwko, jeśli będzie wolne miejsce to zapraszam :] Kto jest chętny na weekendowe testy?? - oficjalne będą w niedzielę o godz. 20, ale jeśli będzie ekipa na piątek lub sobotę, to postaram się zahostować :] (czekam na propozycje) - tory - na pewno bahrain + jakiś uliczny (dystans: kwalifikacje + 20%) - zasady: asysta hamowania, abs i strzałki na off, reszta on - hs mile widziany czekam na zgłoszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 7 Październik 2010 (edytowane) Kto jest chętny na weekendowe testy?? - oficjalne będą w niedzielę o godz. 20, ale jeśli będzie ekipa na piątek lub sobotę, to postaram się zahostować :] (czekam na propozycje) - tory - na pewno bahrain + jakiś uliczny (dystans: kwalifikacje + 20%) - zasady: asysta hamowania, abs i strzałki na off, reszta on - hs mile widziany czekam na zgłoszenia Ja z miłą chęcią zagram, z kimś "normalnym". Dość mam tych 'debili' nawalających w plecy jak popadnie :) Co do asyst, ja bym pojechał tak: Asysta hamowania, ABS, linia - off Kontrola trakcji też bym był na off :P Na pewno skrzynia dowolna ( ciężko na padzie na manualu jeździć ;/ ) Pit Stopy mogą być automatyczne. Pozdro Edytowane 7 Październik 2010 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 9 Październik 2010 witam wszystkich może dziś wieczorem jakieś Testy byśmy przeprowadzili panowie,,, bo jak na razie to widzę że nasza liga trochę kuleje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 10 Październik 2010 witam wszystkich może dziś wieczorem jakieś Testy byśmy przeprowadzili panowie,,, bo jak na razie to widzę że nasza liga trochę kuleje kuleje, bo gra kuleje w MP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 10 Październik 2010 Szczerze..., nie mam dzisiaj ochoty na testy, pomijając fakt, że 2 nocki zarwałem i snuję się po mieszkaniu jak zombi, to na dodatek jeszcze zaczyna mnie łamać (zdradliwa pogoda :/). Liczę, że ktoś mnie zastąpi w roli hosta i testy się odbędą - osobiście, będę chciał nadrobić stratę, jakoś w tygodniu (może w środę o 20 lub 21 ??). Tymczasem, życzę udanego treningu i do zobaczenia w tygodniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 13 Październik 2010 Żyje nasza liga? Coś mało aktywni jesteśmy :) Ja bym proponował testy w weekend. Nie koniecznie późnym wieczorem. Piszcie kto chętny. Od razu mówię, że w 6 nie ma sensu jechać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Październik 2010 (edytowane) Ozi opuscil wasza lige... nie pasowala mu godzina. Rezerwa jesli chcecie wskoczyc w jego miejsce prosze zglaszac sie do mnie na pw. pozdro. -------- edit. do ligi dolacza Fedzioo (psnid: Fredzioo) - (pad). Prosze przywitac nowego kolege, pozdrawiam. Edytowane 14 Październik 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 15 Październik 2010 Siema Fredzio :) Widzę że na testy mało chętnych ( 0 chętnych ). Mam nadzieję, że na ligę w niedzielę przyjdzie te 12 osób... Chociaż nie zdziwię się jak pojedziemy w 8 -10. Szkoda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 15 Październik 2010 Siema Fredzio :) Widzę że na testy mało chętnych ( 0 chętnych ). Mam nadzieję, że na ligę w niedzielę przyjdzie te 12 osób... Chociaż nie zdziwię się jak pojedziemy w 8 -10. Szkoda :) Witamy Jeśli chodzi o testy, to z chęcią jutro pośmigam (g.19-20-21 ??) - nie ukrywam, że przydałoby się przetrzeć szlak przed niedzielą :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 15 Październik 2010 No właśnie. Ale jak mamy jeździć we 2 to wolę pojechać test z inną ligą. Pozdro dla udzielających się ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredzioo 0 Napisano 15 Październik 2010 witam witam wszyskich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 16 Październik 2010 a liga startuje jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 16 Październik 2010 Dobra jako że jutro staruje liga proponuje dzisiaj Przeprowadzić testy.. mile widziana frekwencja powyżej 50%... Godzina może być miedzy 19-21 dostosuje się:x: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) Wiem, że dzisiaj większość gdzieś wychodzi, ma gości, ale proponuje zrobić listę: Godzina 19 - 20 ( dogadamy popołudniu ) Myślę, że te 8 osób powinno być :) 1. Sieniu 2. Laptok 3. Kasper 4. 5. 6. 7. 8. P.S. Mogę być hostem, ale jak nas rozłączy to proszę się nie wściekać :) Jeśli ktoś ma dobrego neta i wie jak wszystko ustawić ( tak jak w lidze ) to prosiłbym o przejęcie pałeczki hosta :) Wstawiam listę ustawień, żeby wszyscy wiedzieli jak gramy ( oficjalne lista asyst Małej Ligi F1) : Braking Assist (Asystent hamowania) - OFF ABS - do wyboru TCS - do wyboru GEARBOX (skrzynia biegów) - do wyboru LINIA - OFF PIT STOP - MANUAL Edytowane 16 Październik 2010 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredzioo 0 Napisano 16 Październik 2010 jak o 19 to moge pojezdzic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 16 Październik 2010 Widzę, że z dzisiejszych testów nici.... Ja się spróbuje podłączyć do innej ligi. szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziel 0 Napisano 16 Październik 2010 ja jutro się nie mogę ścigać bo zaplanowałem już coś innego... przecież liga miała czekać na wyjście patcha a tu taka niespodzianka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 17 Październik 2010 ja jutro się nie mogę ścigać bo zaplanowałem już coś innego... przecież liga miała czekać na wyjście patcha a tu taka niespodzianka... no w sumie ja też się trochę pogubiłem, a tematu z głosowaniem, by podejrzeć ostateczny wynik, chyba już nie ma. W każdym bądź razie ja będę o 20, zwarty i gotowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach