pannowak5 15 Napisano 22 Luty 2012 kto pomoże w kilku trofeach sieciowych w fife 11? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 23 Luty 2012 kto pomoże w kilku trofeach sieciowych w fife 11? Napisz do mnie, pomogę Ci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neoZvkp 1 Napisano 5 Marzec 2012 Witam jakiś czas temu kupiłem PS3 grałem tylko i wyłącznie w karierze własnym zawodnikiem i dziś podłączyłem się on line i chciałbym zagrać lecznie 1 na 1 tylko w drużynie nie dbam o to aby szczelaćna bramke wole wygrywać jako zespól i teraz pytanko kto chciałby przygarnąć mnie do drużyno . No i jak nie mam znajomych to jak mam zagrać ? . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neoZvkp 1 Napisano 7 Marzec 2012 (edytowane) Witam skąd moge wziąć takie coś jak ma matheo - nie wiem czy to jest ID czy cóś w każdym bądź razie ten obrazek pod Napisz do mnie, pomogę Ci tylko wiadomo obenie chodzi mi o fife 11 Edytowane 7 Marzec 2012 przez neoZvkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neoZvkp 1 Napisano 13 Marzec 2012 WITAM ŻYJE KTOŚ NA TYM FORUM ?? mniejsza z tym mam MEGA problem . po zakończeniu sezonu (tryb kariery) zamiast wybrać graj dalej jako zawodnik wybrałem niechący menedżera . Co mam zrobić aby "cofnąć tą zmianę " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil555525 3 Napisano 14 Marzec 2012 To jest sygnaturka kliknij na nią albo na moją, zaloguj się, skopiuj link i wklej ... nie umiem tłumaczyć :biggrin: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neoZvkp 1 Napisano 15 Marzec 2012 nie umiem tłumaczyć :biggrin: :banana: rzeczywiście mi chodzi o to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siyey 0 Napisano 22 Kwiecień 2012 Zagram meczyki :) PSN: Mr_Siyey-7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 27 Kwiecień 2012 dużo osób gra jeszcze w fife 11 multi ? bo zastanawiam się nad kupnem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 6 Maj 2012 cały czas grają ludzie i to sie nie zmieni pewnie do stycznia jak znowu serwer zamkną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolo80 0 Napisano 6 Maj 2012 wITAM POSZUKUJĘ CHETNYCH DO NASZEGO WIRTUALNEGO KLUBU FC POLACOS DO WBICIA TROFEUM WIRTUALNA CHWAŁA +WIRTUALNA PIŁKA NOŻNA KAŻDEMU WPADNIE TROFEUM ZAJMIE NAM TO JAKĄŚ 1H MOJ PSN ID TOLO80 BRAKUJE JUŻ TAK NIE WIELE POMOGE ROWNIEŻ W ZAMIAN ZA POMOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 6 Maj 2012 macie dzis problemy z serwerami EA w grze?? bo u mnie sie dzieją cuda wianki wywala ze serwery zajęte itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolo80 0 Napisano 9 Maj 2012 Witam w sobote robimy ustawke na klubowa chwała wirtualna piłka nożna zapraszam do naszego klubu Fc polacos moj psn id tolo80 zaczynamy o godz 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateuka 1 Napisano 9 Maj 2012 Jak ktoś chce pograć z nowicjuszem (nie takim złym :D:) w FIFA 11 (do tej pory grałem w FIFE 10 z bratem na jednej konsoli, wczesniej online jak jeszcze działał) to zapraszam ;) PSN id: Mateuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andr3w 0 Napisano 12 Maj 2012 Jak coś to jestem również chętny na jakiś meczyk ID andrewjagla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymus952 0 Napisano 21 Maj 2012 chętnie zagram z kimś meczyk 1 na 1 z osobą która się nie wyłączy po 1 straconej bramce. moje id psn: tymus952 prosze pisać na pw ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 25 Maj 2012 Chętnie zagram meczyk,HS mile widziane <posiadam oczywiście> zapraszam. PSN ID : krysiu1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BobekN7 0 Napisano 27 Maj 2012 oriętuje sie ktos czy są jeszcze jakies turnieje w fife11 oczywiscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilos477 0 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) Witam. chętnie zagram w fife 11 mam nawet swój klub(szukam ludzi do niego) założyłem lige więc można pograć mój psn: kokon210 Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez kamilos477 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 28 Czerwiec 2012 (edytowane) moze mi ktos wytłumaczyc jak ci frajerzy przegrywający to robią i jak tego uniknąć ? cały mecz remis 0:0 przychodzi dogrywka, koles dostaje 3:0 i nagle w jakis dziwny sposób przycina gre po jego wybiciu na aut , i nie pomaga nic innego jak wyłączenie gry co skutkuje automatyczną wygraną tego co przegrywał czyli dostaje wtedy ja 0:3 Edytowane 28 Czerwiec 2012 przez chudyVU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andere 0 Napisano 2 Lipiec 2012 Witam. Szukam osób chętnych do zdobycia trofeum KLUBOWA CHWAŁA i WIRTUALNA PIŁKA NOŻNA, potrzeba 12 osób na te trofea. Jeśli są chętni możemy się na nie ustawić. Piszcie na mój PSNid: andere79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BobekN7 0 Napisano 10 Lipiec 2012 (edytowane) Oriętuje sie ktos czy w Fife 11 mozna zagrac oneline PS3 vs PC Edytowane 10 Lipiec 2012 przez BobekN7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudyVU 5 Napisano 11 Lipiec 2012 Oriętuje sie ktos czy w Fife 11 mozna zagrac oneline PS3 vs PC nie da sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Memento940 0 Napisano 11 Lipiec 2012 Jakby ktoś chciał jeszcze pograć w fife11 to chętnie też zagram, moje PSNid to: tyski-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur1 0 Napisano 11 Sierpień 2012 Chętnie zagram w jakimś klubie lub normalne mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach