Anarch1946 18 Napisano 8 Wrzesień 2011 A wiesz może jaki jest koszt przesyłki? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camil666 17 Napisano 8 Wrzesień 2011 Wysyłka jest darmowa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 8 Wrzesień 2011 No faktycznie "free delivery" :) A czy ktoś zamówił preordera na zaavi.com? Czy może jakaś inna polska stronka? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 8 Wrzesień 2011 Chcesz mieć w dniu premiery? Bierz na ultimie Chcesz zaoszczędzić kilka złotych i nie zależy Ci na czasie? Bierz na zaavi/thehut 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 9 Wrzesień 2011 wciaz sie waham z zamowieniem przez ten poradnik, ktory chcem miec. Kiedys pisali ze nie bedzie w formie drukowanej bo chca zaoszczedzic na kasie, bedzie kod na sciagniecie przez neta - taki poradnik to ja pier.... W demon's soulsie bardzo sie przydal w robieniu platynki, dzieki niemu nie trzeba bylo siedziec ciagle na necie i szukac co cie interesuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Wrzesień 2011 Jeśli zamówisz w preorderze to poradnik wchodzi w skład zestawu kolekcjonerskiego (a w preorderze dostajesz kolekcjonerke w cenie zwykłej wersji - IMHO nie masz nad czym się zastanawiać) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 10 Wrzesień 2011 ok dzieki HarDy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 10 Wrzesień 2011 Który frajer rzuca minusami? Chociaż po co pytam, i tak nie masz jaj żeby się przyznać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 10 Wrzesień 2011 (edytowane) Który frajer rzuca minusami? Chociaż po co pytam, i tak nie masz jaj żeby się przyznać. Może ten frajer nie ma jaj(i tak jest), ale ja uznaję zasadę że, jeśli ktoś ma niesłuszny minus daję plus, żeby nie niszczyć reputacji komuś, kto po prostu pyta, lub dostaje minusa za nic O to samo apeluję do innych userów. Jeśli widzicie jakiś post, który został niesłusznie zminusowany, to dawajcie plusy, nie ważne o czym jest post(chyba że jest durny ;)) Edytowane 10 Wrzesień 2011 przez Snafu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camil666 17 Napisano 10 Wrzesień 2011 Na stronie http://www.preparetodie.com/uk/preorder/ jest napisane, że część zestawu kolekcjonerskiego, między innymi poradnik będzie dostępny w formacie elektronicznym do pobrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 10 Wrzesień 2011 He he ciekawe czy będzie można kupić w sklepie w dniu premiery?? :D http://www.tescoentertainment.com/store/games/-dark-souls--limited-edition/8%3a774506/ cena 174zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Wrzesień 2011 (edytowane) He he ciekawe czy będzie można kupić w sklepie w dniu premiery?? :D http://www.tescoentertainment.com/store/games/-dark-souls--limited-edition/8%3a774506/ cena 174zł Na thehut wychodzi taniej bo 36,85 Funtów (i jeszcze jest darmowa wysyłka do Polski) Cały czas sądziłem, że guide book będzie w wersji papierowej (tak wynikało ze wszystkich reklam) - tymczasem wychodzi na to, że w rzeczywistości będzie to e-book. Zwróćcie uwagę na * na wizualizacji PS thehut i zaavi to praktycznie to samo; witryny należą do tej samej grupy handlowej zamawiam gry w obydwu sklepach i nigdy nie ma było problemu, jeśli komuś nie zależy na posiadaniu w dniu premiery to śmiało może tam zamawiać PS2 Idę o zakład, że wkrótce guide book będzie dostępny w tradycyjnej formie za jakieś 10-15 funciaków Edytowane 10 Wrzesień 2011 przez HarDy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 10 Wrzesień 2011 Idę o zakład, że wkrótce guide book będzie dostępny w tradycyjnej formie za jakieś 10-15 funciaków Juz jest http://www.amazon.co.uk/Dark-Souls-Official-Future-Press/dp/3869930489/ref=pd_sim_vg_h__4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Wrzesień 2011 Juz jest http://www.amazon.co.uk/Dark-Souls-Official-Future-Press/dp/3869930489/ref=pd_sim_vg_h__4 LoL rzeczywiście :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okrutny_misio 0 Napisano 10 Wrzesień 2011 A: Sen's Old Castle B: Bell of Awakening C: Undead Chapel D: Andrei's Blacksmithery E: Old Church of the Forest F: The Rotting Lands G: The Fire Oyster's Ritual Site H: The Candlemaiden's Bonfire I: The Aqueduct J: Black Forest Garden K: Undead Parish L: Undead City M: Undead Merchant N: Great Bridge to the Undead City O: Undead City - Lower Stratum P: Valley of the Soaring Dragon Q: Lesser Londe Bridge R: The Gorge Forest S: Great Castle Wall T: (mostly illegible; I can make out "iron" and "forest", but even that can be wrong) nie tłumaczę na polski, nazewnictwo jest dość uniwersalne Czy ktoś jest zorientowany czy DS wersja jp ( premiera 22/09 ) jest tylko w "krzaczkach" czy tez może też w ang? A może ma ktoś namiar na sklep z wersja jp (zazwyczaj takie wynalazki kupuje na http://www.renchi.co..._Dark_Souls.htm, tu jednak premiera dopiero 4/10)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 10 Wrzesień 2011 Wygląda na to że mamy 20 lokacji na mapie czyli objętościowo gra podobna do jedynki chyba że te lokację są naprawdę duże ale patrząc na fakt jak blisko niektóre są położone od siebie nie liczył bym na to . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okrutny_misio 0 Napisano 10 Wrzesień 2011 Wygląda na to że mamy 20 lokacji na mapie czyli objętościowo gra podobna do jedynki chyba że te lokację są naprawdę duże ale patrząc na fakt jak blisko niektóre są położone od siebie nie liczył bym na to . też tak myślę, a sądząc po obrazkach poniżej nawet bardzo podobna (co cieszy ) niewielkie zmiany jeszcze mniejsze zmiany ps. znalazłem sklep ¥ 8,619 - jeszcze zostaje kwestia "krzaczków" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 10 Wrzesień 2011 Może ten frajer nie ma jaj(i tak jest), ale ja uznaję zasadę że, jeśli ktoś ma niesłuszny minus daję plus, żeby nie niszczyć reputacji komuś, kto po prostu pyta, lub dostaje minusa za nic O to samo apeluję do innych userów. Jeśli widzicie jakiś post, który został niesłusznie zminusowany, to dawajcie plusy, nie ważne o czym jest post(chyba że jest durny ;)) Dzięki bracie. Nienawidzę trolli, którzy dają minusy za nic. Mnie, posty dotyczące preorderów bardzo pomogły, za co bardzo dziękuję. Dark Souls zamówiłem na ultimie bo zależy mi na czasie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 11 Wrzesień 2011 Wygląda na to że mamy 20 lokacji na mapie czyli objętościowo gra podobna do jedynki chyba że te lokację są naprawdę duże ale patrząc na fakt jak blisko niektóre są położone od siebie nie liczył bym na to . Po mapie może tego nie widać ale pod względem terenu do eksploatacji giera jest prawie 4 razy większa od poprzedniczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 11 Wrzesień 2011 W Dark Souls w czasie inwazji jako BP bedzie mozna miedzy innymi ukrasc graczowi wartosciowy item: ,,Invasions can occur for three different reasons, Miyazaki explained: to steal another players humanity,to steal a valuable item away from another player or to simply punish a player for betraying something.'' Juz to sobie wyobrazam: invading i kradziez np Pure Bladestone :rofl: Nie moge sie doczekac listonosza z paka. Jeszcze miesiac :whistling: Ta gra to bedzie GOTY, nie ma bata :pardon: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 12 Wrzesień 2011 czy to prawda ze amerykańska i europejska edycja gry wersji collector's posiada inny content?? Ponoc europejska ma miec drukowany poradnik a soundtrack ma byc do sciagniecia albo na odwrot?? Moze ktos to potwierdzic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 12 Wrzesień 2011 Dla chętnych, 30 min gamepley http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=62051 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 12 Wrzesień 2011 W Dark Souls w czasie inwazji jako BP bedzie mozna miedzy innymi ukrasc graczowi wartosciowy item: ,,Invasions can occur for three different reasons, Miyazaki explained: to steal another players humanity,to steal a valuable item away from another player or to simply punish a player for betraying something.'' Juz to sobie wyobrazam: invading i kradziez np Pure Bladestone :rofl: Robiący platyny i tak pewnie będą grać offline. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okrutny_misio 0 Napisano 12 Wrzesień 2011 (edytowane) Dla chętnych, 30 min gamepley http://www.gry-onlin...13.asp?ID=62051 nie mogę już się doczekać, czekam na odpowiedź czy wersja jp ma tez wersje angielską (co prawda widać że pojawia się napis language ale na krzyżyku "krzaczki" ) - jak potwierdzą zamawiam jak dobrze widzę save od ogniska cyzoryka (wzrok już nie tego ) ?! - pytanie tylko jak często są te ogniska (oby nie było gęsto) Edytowane 12 Wrzesień 2011 przez okrutny_misio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 12 Wrzesień 2011 Dzięki bracie. Nienawidzę trolli, którzy dają minusy za nic. Mnie, posty dotyczące preorderów bardzo pomogły, za co bardzo dziękuję. Dark Souls zamówiłem na ultimie bo zależy mi na czasie. Żaden problem ;) Co do gry. To powiem wam, że z dnia na dzień, coraz bardziej się na nią nakręcam. Początkowo myślałem, że ominę ten tytuł, a teraz coraz bardziej przekonuje się do zakupu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach