krzeemo 2 Napisano 8 Październik 2011 kto dropuje twinkly titanite?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B1G1pl 0 Napisano 8 Październik 2011 No z ta farma masakra, nie dosc ze jest ich tam wiecej to dowiedzialem sie o tajnym ognisku zaraz obok, trzeba ciagnac soule zanim tego nie spaczuja ;))) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzeemo 2 Napisano 8 Październik 2011 kto dropuje twinkly titanite?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DellaPorta 0 Napisano 8 Październik 2011 ok thx jeszcze tylko aby potwierdzic przyzywac mozna od mometu kiedy dostaje sie "kamyczek" od kolesia na prawo od smoka prawda pozdrawiam i i jaka jest toleranja lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 8 Październik 2011 jak pierwsze wrażenia panowie/panie ? czy gra spełniła pokładanie w niej nadzieje przez Was ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzeemo 2 Napisano 8 Październik 2011 wiece gdzie jest Sens Fortress?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okrutny_misio 0 Napisano 8 Październik 2011 kto mi powie/napisze co zostawia smok jak sie go zaciuka normalnie, niestety u mnie padł od jednej strzały (nie wiedziałem o tym niefarcie) z wieży na której stał black k - jestem już daleko daleko ale jakoś męczy mnie to okrutnie a swoja drogą jest podobnie jak w DS#1 też początkowe etapy wydawały się ciężkie, a po trzech dniach grania można je przejść w wyłączonym TV ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 8 Październik 2011 kto mi powie/napisze co zostawia smok jak sie go zaciuka normalnie, niestety u mnie padł od jednej strzały (nie wiedziałem o tym niefarcie) z wieży na której stał black k - jestem już daleko daleko ale jakoś męczy mnie to okrutnie a swoja drogą jest podobnie jak w DS#1 też początkowe etapy wydawały się ciężkie, a po trzech dniach grania można je przejść w wyłączonym TV ;) Też do niego strzeliłem (raz) i czy on wtedy nie odleciał przypadkiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boooh 0 Napisano 8 Październik 2011 Załatwiłem byka w ten sposób że rzucałem czaszki do ognia. i on sam ginął. Loot'u nie dostałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 8 Październik 2011 Załatwiłem byka w ten sposób że rzucałem czaszki do ognia. i on sam ginął. Loot'u nie dostałem :( Za smoka jest 10 000 souls. Za sam ogon dostaje sie Drake Sword z +200 obrazen wiec warto. Mam kilka patentow na poczatkowych bossow i trudniejszych przeciwnikow. http://m.youtube.com/index?client=mv-google&xl=xl_tsp&gl=GB#/watch?v=Uk7Ui2Ln9lw Latwe farmienie dusz na poczatek gry;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boooh 0 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) próbuje zsummonować kilka osob, ale zawsze summoning failed :( jesli ktos jest chetny na co-op jestem w lokacji z bykiem i ide na szkielety Edytowane 8 Październik 2011 przez boooh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 8 Październik 2011 curse... jak uleczyc... jak sie przed tym chronic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kugiel 0 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) próbuje zsummonować kilka osob, ale zawsze summoning failed :( jesli ktos jest chetny na co-op jestem w lokacji z bykiem i ide na szkielety Też mam problemy, jeszcze gorzej jest z inwazją ponieważ zjada kamyki nawet przy nie udanej próbie. Gość na filmiku o szybkim farmieniu ma opcje naprawy przy ognisku jak to aktywować? Z tego co widzę ma ten sam poziom ognicha co ja, a jednak ja nie posiadam nic ponad 10 flaszek przy odpoczynkach. Edytowane 8 Październik 2011 przez Kugiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) curse... jak uleczyc... jak sie przed tym chronic? Jesli Cures rzucaja ci zabki w Depths to trzeba uciekac od pylu/dymu/mgly/gazu ktory rozpylaja. Na dole masz pasek pokazujacy ile mozesz "wytrzymac". Jak sie caly naladuje to kaplica i dostajesz klatwe. Najgorsze jest w tym to, ze jesli zaatakuja cie z bliska, mimo iz sa slabe w walce i przetrzymuja 2-3 ciosy, to pasek napelni sie w ulamek sekundy, a wtedy zmienisz sie w posag... Lek mozna kupic u Undead metchant(kobiety) 6k. Przedmioty sie da naprawiac jak sie kupi ToolBox do naprawy broni. U kowala w Kosiciele przed lasem mozna kupic tez do naprawy zbroi. Edytowane 8 Październik 2011 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 8 Październik 2011 dzięki za tip o skokach! :) mam jeszcze pytanko a propos smoka: (nie wiem jak zrobić okienko z spoilerem więc jakby co nie czytajcie) Ja mial 11 lvl jak strzelalem mu w ogon. Zadawalem 11 obrazen za strzal. W koncu wypadl zajebisty mieczyk Drake Sword dajacy +200 obrazen. Na prawde warto! wyczytalem że jak się wystrzela około 60 strzał w ogon smoka (ten zaraz po minibossie z głową byka) to wyrzuca miecz. Zmarnowałem jakieś 90 strzał i nic. Mam za małe staty czy robię coś źle?p.s. mam dex 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) Też mam problemy, jeszcze gorzej jest z inwazją ponieważ zjada kamyki nawet przy nie udanej próbie. Gość na filmiku o szybkim farmieniu ma opcje naprawy przy ognisku jak to aktywować? Z tego co widzę ma ten sam poziom ognicha co ja, a jednak ja nie posiadam nic ponad 10 flaszek przy odpoczynkach. żeby mieć przy ognisku opcje naprawy musisz po prostu kupić u kowala odpowiedni przedmiot który to umożliwi,można też kupić depozyt przedmiotów i ulepszanie uzbrojenia Edytowane 8 Październik 2011 przez macification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 8 Październik 2011 Zeby trafiac duchy trzeba uzyc przedmiotu: Transient Curse(narzuca czasowa klatwe na gracza), albo zostac przekletym(co odbiera humanity, nie pozwala "zjesc humanity" i ma sie tylko pol paska zycia). Skad masz ta bron?:) A to cudo poznajecie: Wlasnie mi wypadlo i DMG przyznam, ze ma zacny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 8 Październik 2011 jeśli chodzi o sprzedawanie przedmiotów, bo dużo ludzi o to pytało, to jest taka możliwość jeżeli zadzwonimy dwoma dzwonami w grze,zaraz po tym w początkowej lokacji pojawia się stwór któremu za dusze możemy sprzedać niepotrzebne graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 8 Październik 2011 jeśli chodzi o sprzedawanie przedmiotów, bo dużo ludzi o to pytało, to jest taka możliwość jeżeli zadzwonimy dwoma dzwonami w grze,zaraz po tym w początkowej lokacji pojawia się stwór któremu za dusze możemy sprzedać niepotrzebne graty Mozna tam jakos wrocic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) Fighterzysko musisz pisac po " " i" " inaczej wpisujesz sie w cytowana tresc ;) Bron jest z pewnego miniBossa. Jak sie przyjzysz to rozpoznasz, a wtedy bedziesz wiedzial. Nie ma co zdradzac wszystkisch tajemnic :D Edytowane 8 Październik 2011 przez SmaleC 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boooh 0 Napisano 8 Październik 2011 Zauważyłem, że goście na filmikach mają talizman leczący. Też mam tą laleczkę ale g!@#$ daje ;D Wpadliście może na to jak ją używać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) Mozna tam jakos wrocic? chodziło mi o tą lokacje do której dostajemy się po tutorialu, firelink shrine bodajże Edytowane 8 Październik 2011 przez macification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Znany 36 Napisano 8 Październik 2011 Panowie mam do Was pytanie odnośnie sprzętu w tej grze. Dalej jest taka bieda jeśli chodzi i zbroje, hełmy itd.? Dla przykładu- w Demons Soulsie grając Temple Knightem równie dobrze mogłem nie zmieniać zbroi do końca gry, bo praktycznie nie dropiła nigdzie lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 8 Październik 2011 chodziło mi o tą lokacje do której dostajemy się po tutorialu, firelink shrine bodajże A da sie odsprzedawac przedmioty w pozniejszych lokacjach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) A da sie odsprzedawac przedmioty w pozniejszych lokacjach? sprzedać możesz tylko temu potworowi w firelink shrine, można też depozytować przy ogniskach po zakupieniu przedmiotu u handlarza w undead burg Edytowane 8 Październik 2011 przez macification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach