Kugiel 0 Napisano 10 Październik 2011 Do cholery jak wy zabiliście czerwonego smoka na moście? Z zegarkiem w ręku strzelałem do niego teraz 40 min ponad 300 strzał i on dalej żyje, kiedy strzelam ze środka mostu życia tak jak by w ogóle się nie ruszają pasek stoi, spróbowałem z pod mostu odstrzeliłem ogon i ładowałem dalej, tym razem pasek zatrzymał się na środku i koniec wróciłem na środek a tam pasek znowu od nowa, sytuacja powtarza się drugi raz, co to ma być? Ktoś miał tak samo? Jak do cholery zabić tego bydlaka ( nie licząc bugu z wieży ) :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 10 Październik 2011 Orientujecie sie moze gdzie moge zdobyc jakis dobry miecz jednoreczny z w miare fajnym multiplerem str? Bo mam 48lvl i 40str (uzywac moge stone gigant sworda) i potrzeba mi jeszcze jednej broni jakiejs szybszej troche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 10 Październik 2011 Co Wy na to: http://www.youtube.com/watch?v=Fzo8Yy2DGD8&feature=player_embedded No widac jak jeszcze mu sie lapy trzesa - pewnie nie jadl/spal od 5 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Październik 2011 Do cholery jak wy zabiliście czerwonego smoka na moście? Z zegarkiem w ręku strzelałem do niego teraz 40 min ponad 300 strzał i on dalej żyje, kiedy strzelam ze środka mostu życia tak jak by w ogóle się nie ruszają pasek stoi, spróbowałem z pod mostu odstrzeliłem ogon i ładowałem dalej, tym razem pasek zatrzymał się na środku i koniec wróciłem na środek a tam pasek znowu od nowa, sytuacja powtarza się drugi raz, co to ma być? Ktoś miał tak samo? Jak do cholery zabić tego bydlaka ( nie licząc bugu z wieży ) :/ Musisz przejsc na lewa strone mostu; tam gdzie jest wejscie do pomieszczenia ze szczurami - i stamtąd naparzać w łeb (zajęło mi to jakieś 10 minut, ale z podrasowanym łukiem da sie szybciej ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 10 Październik 2011 Gdzie w blight town jest boss? Bo jestem juz przy ognisku na dole (kolo mlyna wodnego) i nie wiem gdzie isc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 10 Październik 2011 Gdzie w blight town jest boss? Bo jestem juz przy ognisku na dole (kolo mlyna wodnego) i nie wiem gdzie isc... Po wyjsciu z tunelu z ogniskiem na prawo, za kolem(winda) tam gdzies stoja Demony z kamieniami i tam jest wejscie. W sumie to taki koniec mapy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B1G1pl 0 Napisano 10 Październik 2011 o co chodzi z patch of the dragon w ash lake? wszedlem w convenant ze smokiem, dostalem jakies 2 kamyki, pozniej dalem "offer scale" dalem mu jedna luske i nic... a moglem za to sobie bron ulepszyc :P odrabalem za to bezkarnie gnojowi ogon i dostalem dragon greatsword, cos jeszcze z tym smokiem da sie zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 10 Październik 2011 Gdzie moge sprzedawac itemki? Odpalilem oba dzwony... I ogolnie oplaca sie sprzedawac przedioty? Duzo souli dostaje sie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 10 Październik 2011 o co chodzi z patch of the dragon w ash lake? wszedlem w convenant ze smokiem, dostalem jakies 2 kamyki, pozniej dalem "offer scale" dalem mu jedna luske i nic... a moglem za to sobie bron ulepszyc :P odrabalem za to bezkarnie gnojowi ogon i dostalem dragon greatsword, cos jeszcze z tym smokiem da sie zrobic? jeden kamyk pozwala napadać na innych graczy i zabierać im dragon scale a drugi sprawia że masz głowę smoka i możesz zionąć ogniem (siła ognia w zależności od ilości dragon scale jaką dałeś smokowi) im więcej dasz mu kamyków tym większy level przymierza i potem dostajesz jeszcze kamyk dzięki któremu całkowicie możesz zamienić się w smoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FimbulvinterPL 1 Napisano 10 Październik 2011 Może mi ktoś dać ogólne wrażenie bez spoilerów? I czy brać Darka czy Batamna nowego ? (DS Limitka Gacek steelbook). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 10 Październik 2011 (edytowane) Gdzie moge sprzedawac itemki? Odpalilem oba dzwony... I ogolnie oplaca sie sprzedawac przedioty? Duzo souli dostaje sie? w firelink shrine pojawił się stwór któremu możesz odsprzedać przedmioty, ogólnie dostaje się mało dusz Edytowane 10 Październik 2011 przez macification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzeemo 2 Napisano 10 Październik 2011 Wiecei gdzie mozna dostac LARGE TITANITE SHARD?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ognik 32 Napisano 10 Październik 2011 Mam problem z bossem Taurusem i chciałbym wezwać kogoś do pomocy.Skąd mam wziąść kamień do przyzywania kompanów bo nie mam zielonego pojęcia.Mam tylko kamień do pisania wiadomości.Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 10 Październik 2011 Dark Souls Limitka zakupiona ^^ Jeżeli ktoś chciałby mi doradzić jakieś wskazówki lub pograc Online Co-Op jeżeli się jakoś da to proszę dodawac: PSN: Leito_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 10 Październik 2011 Mam problem z bossem Taurusem i chciałbym wezwać kogoś do pomocy.Skąd mam wziąść kamień do przyzywania kompanów bo nie mam zielonego pojęcia.Mam tylko kamień do pisania wiadomości.Proszę o pomoc. Kamien do wzywania innych dostajesz od pewnego rycerza, problemem jest to, ze ten rycerz stoi za Taurusem :whistling: mala wskazowka, ten boss jest naprawde latwy - gdy tylko przejdziesz przez mgle, odwroc cie w prawo i wejdz po drabinie na baszte, zabij lucznikow, zejdz na dol i gdy tylko boss sie pojawi ucieknij na ta baszte, po czym gdy przeciwnik zblizy sie do baszty zeskocz mu na glowe wciskajac R1 - powtorz 3 razy i boss padnie. Bedac na baszcie spiesz sie, bo jesli bedziesz zbyt dlugo czekal to przeciwnik wskoczy za Toba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzeemo 2 Napisano 10 Październik 2011 Wiecei gdzie mozna dostac LARGE TITANITE SHARD?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcon87pl 108 Napisano 10 Październik 2011 Mam problem z bossem Taurusem i chciałbym wezwać kogoś do pomocy.Skąd mam wziąść kamień do przyzywania kompanów bo nie mam zielonego pojęcia.Mam tylko kamień do pisania wiadomości.Proszę o pomoc. Użyj Gold Pine Resin - ja dzięki temu zadawałem mu włócznią o 100% większe obrażenia, ale działa to na każdą broń umieszczoną w prawej dłoni. W moim wypadku wystarczyły 2 skoki z wieży na bydlaka ;) Jeżeli Twoja postać poruszą się za wolno to zdejmij buty, rękawice i hełm. Powodzenia! The Demon Was Destroyed! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boooh 0 Napisano 10 Październik 2011 1. ubiłem czarnego rycerza i wpadł mi jego miecz, staty ma lepsze od drake i można go nieżle skoksić, ale zgłasza mi że jestem za słaby na niego. wiecie jakie ma wymagania? 2.wdrapałem się na górę do rycerza aby ubić smoka niehonorowo :P a tam smoka nie ma, mimo iż na dole jak jestem to sobie spokojnie siedzi :( widać poprawili to. 3. w związku z tym władowałem w niego jakieś 200 strzał i nic. Jak więc go ubić ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 10 Październik 2011 Też ubiłem czarnego, ale nic nie dropnął. Jak podejść złotego na wieży? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TetroF 0 Napisano 10 Październik 2011 (edytowane) Panowie, jak to jest z tym smokiem. Walę w niego 400 strzał i dupa. Do połowy hp fajnie zjeżdża, gdy zjadę poniżej połowy hp smoka, nakrywa się skrzydłami i się leczy. Co jest grane? i drugie pytanie to czy da się wezwać kogoś do pomocy przy STRAY DEMON? Edytowane 10 Październik 2011 przez TetroF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 10 Październik 2011 Koledzy co jest potrzebne do otwarcia drzwi przy ukrytym ognisku za ścianą jak się idzie od kowala przez las? Wrota mają coś świecącego w środku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonislaw 0 Napisano 10 Październik 2011 Koledzy co jest potrzebne do otwarcia drzwi przy ukrytym ognisku za ścianą jak się idzie od kowala przez las? Wrota mają coś świecącego w środku. Potrzebny jest klucz który kosztuje 20k souls. Można go kupić u kowala nad Darkroot Garden, czyli stamtąd skąd przyszedłeś. Moje pytanie: kiedy jest najlepszy moment żeby zwiedzić katakumby? Cała ścieżka jakoś się łączy czy to po prostu dodatkowa lokacja? Właśnie zabiłem hydrę i gaping dragona, chyba bede zmierzał do Blighttown. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 10 Październik 2011 Koledzy co jest potrzebne do otwarcia drzwi przy ukrytym ognisku za ścianą jak się idzie od kowala przez las? Wrota mają coś świecącego w środku. klucz do kupienia u kowala za 20000 dusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 10 Październik 2011 Dzięki plusika dałem. To mam drugie pytanie- gdzie teraz najlepiej iść, żeby uzbierać te 20k dusz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonislaw 0 Napisano 10 Październik 2011 Albo farmić na potworach albo (ja tak zrobiłem) zabić Gaping Dragona w Depths, dostaje się za niego 25k soulsów. W zasadzie gdzie najlepiej się kierować po zabiciu Hydry i Gaping Dragona, do Blighttown, New Londo ruins, katakumby czy właśnie za tą bramę na wilka? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach