Skocz do zawartości
Patricko

Paddock

Rekomendowane odpowiedzi

jak wróce z pracy to sprawdze. Wszystko mam puszczone przez hdmi - dźwięk i obraz. Ampli i tv sony. Myśle, że to może byc tak jak napisałeś - wybieram hdmi i ręcznie ustawiam formaty. Chociaż z drugiej strony filmy dvd i blu-ray działają w 5.1. Dam znać jak sobie poradzę. Jeszcze raz dzięki malkon777 za zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zastanawiam się nad nowym kółkiem hmmm.... Moje leciwe DFPro GT dość mocno się telepie i tłucze dlatego pojawia sie magiczne pytanie co dalej ? Jedno jest pewne, że będzie ostra rozmowa w domu z moją inżynier główną ;)

DF GT czy należałoby się szarpnąć na G27 ? Czy obie chodzą na F1 bez problemu? Dajcie proszę znać bo to baaaaaardzo ważne. Jeszcze pytanie czy można gdzieś w Krakowie przetestować je obie ? Najlepiej oczywiście na F1 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zastanawiam się nad nowym kółkiem hmmm.... Moje leciwe DFPro GT dość mocno się telepie i tłucze dlatego pojawia sie magiczne pytanie co dalej ? Jedno jest pewne, że będzie ostra rozmowa w domu z moją inżynier główną ;)

DF GT czy należałoby się szarpnąć na G27 ? Czy obie chodzą na F1 bez problemu? Dajcie proszę znać bo to baaaaaardzo ważne. Jeszcze pytanie czy można gdzieś w Krakowie przetestować je obie ? Najlepiej oczywiście na F1 :)

Piszesz, że będzie ostra rozmowa z żonką i masz ochotę na kierownicę za około 1k pln? Powodzenia. I żebyś nie musiał po rozmowie z inżynier zmieniać "teamu" ;)

Co do rad, to DFGT sprawdza się bardzo dobrze (testowane GT5P, F1 2010) i nie zabija ceną (350). G27 sprawdza się pewnie lepiej i jak Cię stać, to zafunduj sobie odrobinę luksusu. IMO stosunek jakość/cena wygrywa DFGT. Sam wybierasz.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki NERVUS_PL

"Teamu" nie trzeba będzie zmieniać, natomiast można zawsze zatrudnić drugiego nowego "inżyniera" do pomocy ;)

Fakt jest taki, że jeśli nie ma sensu wywalać kasy na G27 bo DF GT jest wystarczająca i da wiele radości to przynajmniej zostanie kaska na GT5.

A czy DF GT ma możliwość zmiany tak jak w DFPro GT zakresu z 900 na ok.180? i czy pedały są lepszej jakości ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki NERVUS_PL

"Teamu" nie trzeba będzie zmieniać, natomiast można zawsze zatrudnić drugiego nowego "inżyniera" do pomocy ;)

Fakt jest taki, że jeśli nie ma sensu wywalać kasy na G27 bo DF GT jest wystarczająca i da wiele radości to przynajmniej zostanie kaska na GT5.

A czy DF GT ma możliwość zmiany tak jak w DFPro GT zakresu z 900 na ok.180? i czy pedały są lepszej jakości ?

Nie ma możliwości zmiany zakresu obrotu :( Pedały są bardzo podobne. Gdzieś czytałem, że troszkę je polepszyli. Ogólnie pedały są najsłabszym ogniwem w DFGT. Jakby były lepszej jakości i stawiały większy opór, to byłoby idealnie niemal...

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajmy, nie są takie złe, hamulec daje dużo większy opór niż pedał gazu. Wiadomo, że nie są to pedały G25/G27, ale nie ma co narzekać.

Ja jestem zadowolony, a po chwili grania w ogóle nie wiesz, że są one zrobione z plastiku.

Poza tym jak ktoś jest majsterkowiczem, to może sobie wymienić sprężynę naciągającą dany pedał i będzie miał większe opory.

Ale nie wiem, jak to jest tam zbudowane, także mówię teoretycznie tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko

rozpoczełem pierwszy sezon na autozapisie i ..... nie ma juz mojej kariery muszę zaczą wszystko od początku

Co ma robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz czekać aż twórca gry łaskawie wyda łatkę poprawiające błędy w tej grze - nie ty pierwszy straciłeś save z gry - po prostu zamiast pełnoprawnej gry zakupiłeś krótko mówiąc betę.

BTW zacznij grać od początku wyłącz funkcje auto zapisu, grę staraj się zapisywać ręcznie w MY F! - może pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Date is still TBC as is the list of fixes, as of right now though the patch is currently undergoing testing."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego patcha będą testowali dłużej niż samą grę... Chociaż patrząc na grę to chyba testy zlecili małpą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam okazję do zareklamowania wam Pucharu w grę F1 2010 na platformie Play Station 3. Zapraszam wszystkich tych którzy posiadają PS3 i tą grę to udziału ;). Zapisy trwają do 15 października w sobotę losowanie bolidów jakimi będziemy jeździć, a w niedzielę spróbujemy rozegrać pierwsze GP Bahrajnu.

Więcej informacji pod tym linkiem :

http://gamesleague.net/f155/start-zapisow-do-pucharu-f1-2010-na-platformie-ps3-30782/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i pierwsze mistrzostwo właśnie wpadło  :biggrin: Z Toro Rosso można już powalczyć o mistrza, mi się udało ale nie było łatwo Alonso strasznie cisnął pod koniec ale dwa zajzdy do boksu w Korei kosztowały go szanse na zdobycie mistrzostwa. Zostal mi ostatni wyscig drugiego sezonu do pojechania. O dziwo w tym drugim sezonie z tego co pamiętam to złapałem nie więcej jak 3 punctur'ery z czego jeden był podczas quala zaraz po tym jak wyjechałem z boksu na świeżych. Najsmieszniejsze jest to ze po tym jak juz wiadomo ze bede mistrzem odrazu oferta od mclarena sie pojawila, mimo ze u wszystkich pozostalych oprocz lotusa i toro rosso u ktorych jezdzilem mam status na dislike. Niestety AI czasami takie rzeczy tworzy ze sie zastanawiam kto wymyslil taki system no ale nawet przyjemnie sie ten 2 sezon jechalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, mam takie pytanko, bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę :pardon: A mianowicie:

Kiedyś dostałem od taty gamepacka z taką gównianą kierownicą, 1szym Colinem i jakąś grą F1. Pytanie co to była za gra :P Pamiętam, że można było ustawić pogodę, był widok ze środka bolidu, a co najważniejsze można było wybrać grę albo we współczesnym F1 albo w latach 50-60" :) Pomoże ktoś? :unsure:

Może powiem jeszcze, że grę dostałem pod koniec lat 90 na piecyka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, jeżeli gra posiada polską książeczkę to jest to gra w polskiej wersji językowej?Język rosyjski jest w grze, ale jak się zmieni język w konsoli na polski to wówczas jest po polsku?Pytam, bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy sprzedawca po prostu nie wie, że trzeba zmienić język czy też ma jakąś wersję rosyjską.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, jeżeli gra posiada polską książeczkę to jest to gra w polskiej wersji językowej?Język rosyjski jest w grze, ale jak się zmieni język w konsoli na polski to wówczas jest po polsku?Pytam, bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy sprzedawca po prostu nie wie, że trzeba zmienić język czy też ma jakąś wersję rosyjską.

ponoc jak masz na konsoli ustawiony jezyk angielski, to polska wersja gry uruchamia sie w jezyku rosyjskim,wiec tak, zmiana jezyka konsoli na polski pomoze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, jeżeli gra posiada książeczkę polską, to musi być to wersja PL i receptą na język rosyjski jest zmiana w ustawieniach w konsoli na język polski?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli, jeżeli gra posiada książeczkę polską, to musi być to wersja PL i receptą na język rosyjski jest zmiana w ustawieniach w konsoli na język polski?

Tak. Tutaj masz wszystko opisane: http://www.ps3site.pl/forum/topic/45140-f1-2010-jezyk/

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Tutaj masz wszystko opisane: http://www.ps3site.pl/forum/topic/45140-f1-2010-jezyk/

Pozdr.

Zawracam trochę gitarę, ale boje się, że się właduję w jakąś ruską wersję. Jeżeli gra posiada książeczkę PL, to powinna też mieć znaczek na okładce, że polska wersja językowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka kierownice do 200zl kupic? Niestety tylko tyle bo takie fundusze mam(uczen)

Do 200 zł będzie ciężko, jeśli nie da rady paru zł dozbierać i kupić DFGT, to w ostateczności możesz zaryzykować i wybrać Thrustmastera

http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B139106/cid/8037/refId/ceneo/

Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto jaki bug dzisiaj spotkał mnie podczas szukania pokoju z graczami :)

dsc00835c.th.jpg

Chciałbym zobaczyć jak ta trasa wygląda, ale niestety nikt nie dołączył :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebastian Vettel, P1 - 1:41.371, 4th; P2 - 1:39.204, 7th

“I think we got a crash course in sliding around and drifting today - it was good fun. The track time was more valuable this afternoon, but I had a puncture early on in P2, which affected our running"

Seb chyba sie za duzo nagral w F1 2010 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos sie na jutro pisze online pojezdzic sprinty zeby troche poziomow nabic? Musze sie juz wziac za online bo tylko bodajze 6 trofeow offline mi zostalo do zrobienia a w drodze do 50 lvl jestem w lesie  :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi