Skocz do zawartości
Patricko

Paddock

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu ja!!! jasny szlak! dobra dawac ziomki palimy gume:P jestem po ciderku zatem bede slabszy... niz zwykle:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to ja tez chetny jestem  :biggrin: tylko ja to za duzo czasu teraz nie mam ale pare wyscigow pojechac mozna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja do 00:00 mogę pograć, bo potem leci film, który chce sobie obejrzeć :)

Ale gramy na luzie, mnie wszystko boli od grania dzisiaj XD Cisnąć non stop jak głupi to też niedobrze :P

Co za film ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jutro gramy na poważnie, a nie o dupach i marynach będziemy gadać :D

Nie no było dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za film ?:D

Bliskie spotkania 3 stopnia :P Ale póki co boks leci :/

Co do wyścigu...to 1 liga będzie miała lipę z organizatorami :P

A tak na serio to ja podczas ligowych gram bez headseta XD Nie ma bata.

W ogóle to ja torów nie pamiętam nic a nic...masakra. Nie pamiętam nawet na jakim biegu przechodzić, itd.

Jedynie ten Bahrajn tyle co pojeździłem, muszę go w końcu jutro ukończyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty tam jescze headseta mozesz miec Sir Siekier niech lepiej sie nie pokazuje na serwie z headsetem podlaczonym  :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty masz spoko, bo nie będziesz z nim ligowych grał XD Ja co tydzień będę go miał na serwie :) Hehe :P

No nic, ja na dzisiaj koniec. Jutro Bahrajn, potem praktyka w Melbeourne i Singapur oglądać, a potem znów wracamy do Australli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie jakimi kierownicami gracie w F2010 bo zastanawiam się nad kupnem jakiejś a z tego co wiem działają tylko nieliczne.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie jakimi kierownicami gracie w F2010 bo zastanawiam się nad kupnem jakiejś a z tego co wiem działają tylko nieliczne.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

dfgt i spisuje się świetnie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem po drugim wyścigu w karierze P12 w Lotusie po starcie z P15 ... Dużo walki było oj dużo Poziom Legends robi swoje !! :D... A końcowy stint 19 okrążeń na miękkiej mieszance :D Ryzyko się popłaciło a teraz Malezja .. Chyba "Sakon" mnie zastąpi xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj rano wchodzę na skrzynkę mailową, a tu taka niespodzianka:

Witaj,

Potwierdzam wysłanie zakupionych przedmiotów:

F1 FORMULA 1 2010 [PS3] PO POLSKU - SZYBKA DOSTAWA (1227176104)

Dziękuję za udaną transakcję i zapraszam do korzystania z mojej oferty w przyszłości.

--

Pozdrawiamy,

AllGame

www.allgame.pl

Jest to wiadomość z wczoraj o 12.30.

Jeszcze dodam że wybrałem wersje PL !!!

Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to dostanę ją już w poniedziałek, najpóźniej we wtorek.

ALLGAME - nie wiem skąd już mieli polską wersje ale jest boski :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, ja dalej czekam na PL z Ultimy. Niech to szlag..... Już tydzień temu odkurzyłem kółko, nawet syn mi pomagał :rolleyes: po raz pierwszy a ma już 7 lat i cholera motoryzacja go nie bawi jak na razie :sad: . Trzeba będzie nad tym popracować, a może właśnie przyszedł ten moment gdy zacznie już jeździć? Jak do tej pory to córka więcej śmigała w GT na moich kolanach ;)) .

Na koniec mam pytanie: moje kółko to kilkuletnie DF Pro ze znaczkiem GT na "klaksonie" czy to jest właśnie to DFGT przez Was wychwalane ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DFP to starsza wersja DFGT tak samo jak G27 jest nowyszm modelem G25 posiada troche usprawnien w odniesieniu do starszego modelu. Ale i tak wypas ;)

Edytowane przez BoryZPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak.. a czy ktoś już jeździł na DFPGT ??? Bo pamiętam, że jak kupiłem PS3 i cały podniecony włączyłem wtedy F1 (to była chyba ta F1 co przerobili z PS2) to się załamałem. Fizyka była nie do jazdy - chyba były jakieś opóźnienia czy coś takiego... Dlatego teraz mam obawy jak będzie chodziło z DFPGT.... ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tato, DFP i DFGT to dwie różne kierownice. Tak jak kolega wyżej napisał. DFP to starszy model DFGT.

Co do jazdy na kierownicy to nie patrz na tamten tytuł. On nie był stworzony dla kierownicy, za to F1 2010 to zupełnie inna bajka.

Po prostu idealnie gra się na kierownicy. Jest zabawa, czuć bolid, trzeba powalczyć czasami. Po prostu jest ekstra!

Nie zastanawiaj się nawet, kierownica w tym przypadku dodaje chyba z 2 punkty do oceny końcowej tej gry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech to szlag..... Już tydzień temu odkurzyłem kółko, nawet syn mi pomagał :rolleyes: po raz pierwszy a ma już 7 lat i cholera motoryzacja go nie bawi jak na razie :sad: . Trzeba będzie nad tym popracować,

Heh mój syn ma 6 lat i nie mogę go zarazić pasją ścigania się - co prawda jak kupiłem DFGT to trochę zaczął jeździć ale nadal bardziej interesuje go malowanie samochodów w menu niż ściganie się nimi.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie z innej bajki dla tych co już pograli trochę. Mianowice jak skopiować ustawienia Teammate bo mi to doradza cały czas inżynier, kręcę gorsze czasu od Trulliego w Chinach :tongue:. Da się to jakoś skopiować te ustawienia bolidu Trulliego czy po prostu samemu 3ba w garażu pokombinować??

Edytowane przez mac1989

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ktos chetny za godzinke na troche poscigania sie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaję mi się, że nie można skopiować, to tylko zwykłe gadanie inżyniera. 

Edytowane przez damianoo666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh mój syn ma 6 lat i nie mogę go zarazić pasją ścigania się - co prawda jak kupiłem DFGT to trochę zaczął jeździć ale nadal bardziej interesuje go malowanie samochodów w menu niż ściganie się nimi.

Pozdro

No widzisz co się dzieje z tymi dzieciakami :huh: Mój całymi dniami biega po ogrodzie z wężami ogrodowymi,złączkami, pompkami itd. Driver chyba z niego nie będzie ale inżynier to z pewnością ;)

Patricko, wracając do DFP GT to oczywiście, że jak jeździć to tylko na kółku. Po prostu już się zastanawiałem czy nie będę musiał uświadomić swojej Głównej Inżynier, że trzeba kupić nowe kółko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaję mi się, że nie można skopiować, to tylko zwykłe gadanie inżyniera.

Potwierdziłeś mnie w moim przekonaniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jutro o 12 jadę po F1. Jak nie będzie typ miał to mu chyba zniszczę sklep :ninja:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda gram na razie na pc bo kurier dopiero w pon, ale musze oznajmic ze moj team jest rewelacja, ma ulgi podatkowe bo zatrudnia uposledzonego, chodzi mi o lizakowego, pusty pitstop opony zmienione a jeszcze mnie 2 sekundy trzyma za kazdym razem :/ a pozniej wez to odrabiaj, wg mnie najbardziej wkurzajaca rzecz.. no jeszcze te debilne przewrazliwione kary :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda gram na razie na pc bo kurier dopiero w pon, ale musze oznajmic ze moj team jest rewelacja, ma ulgi podatkowe bo zatrudnia uposledzonego, chodzi mi o lizakowego, pusty pitstop opony zmienione a jeszcze mnie 2 sekundy trzyma za kazdym razem :/ a pozniej wez to odrabiaj, wg mnie najbardziej wkurzajaca rzecz.. no jeszcze te debilne przewrazliwione kary :/

ja ustawilem w opcjach kary nierealistyczne (czy jakos tak) i jest ok  :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi