Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Znalazłem tutaj aukcje: http://allegro.pl/f1-formula-2010-ps3-juz-jest-od-reki-robson-i1245659352.html Myślę czy by tej całej śmiesznej ultimki nie olać i nie wziąć u nich. Myślę, że paczka doszła by do UPS'a na jutro i poszedłbym sobie ją odebrać osobiście. Chyba zadzwonię i się spytam kiedy wysyłają paczki i czy jest szansa, żeby na jutro UPS dostał ją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 24 Wrzesień 2010 (edytowane) Patricko, ale Ty żeś nie cierpliwy :P Edit: Ten cały stojak Big Race Sim, to do niego kierownicę przykręca się jak do blatu? Edytowane 24 Wrzesień 2010 przez Bagley Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 24 Wrzesień 2010 Widze, ze zamawiajacy w allgame juz dostali paczki, ja wciaz czekam:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
homer 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 :thumbsup: :teehee: allgame dało rady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DED_MIKE 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 (edytowane) Widzisz Idziko mówiłem że ALL GAME nie zawali i gra dojdzie ;) pzdr ps: Simon999 spokojnie dojdzie dojdzie "no stress" :) Edytowane 24 Wrzesień 2010 przez DED_MIKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 24 Wrzesień 2010 Wlasnie Robert z UPS przyniosl mi paczuszke do firmy:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 24 Wrzesień 2010 Znalazłem tutaj aukcje: http://allegro.pl/f1-formula-2010-ps3-juz-jest-od-reki-robson-i1245659352.html Myślę czy by tej całej śmiesznej ultimki nie olać i nie wziąć u nich. Myślę, że paczka doszła by do UPS'a na jutro i poszedłbym sobie ją odebrać osobiście. Chyba zadzwonię i się spytam kiedy wysyłają paczki i czy jest szansa, żeby na jutro UPS dostał ją. Też się zastanawiam na zrzygnowaniem z ultimy. Tylko jaki kurier dostarczy mi paczkę w weekend. :\ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 No z tego co widzę to nikt nie oferuje wysyłki w weekend, ale Kiender napisał, że można podskoczyć osobiście do oddziału i wziąć sobie grę. Tylko nie wiem czy gra dojdzie na jutro i czy w ogóle można tak podejść i odebrać sobie w sobotę...nie wiem. Ultima już raczej na bank dzisiaj nie otrzyma tych gier, gdyby miała je mieć już by je miała...co za partacze :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DED_MIKE 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 (edytowane) Patrico ...a daleko masz do Katowic :) UPS zjadłem k bez urazy ;) Edytowane 24 Wrzesień 2010 przez DED_MIKE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
celticmurano 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 Ja ultime juz olalem , wszedzie maja tylko nie u nich teraz to powinnem sobie katowac f1 a nie obdzwaniac sklepy ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Do Katowic chyba z 2 godziny jazdy...ale szkoda mi na zupę do fury, to już wolę poczekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 24 Wrzesień 2010 Ultima już raczej na bank dzisiaj nie otrzyma tych gier, gdyby miała je mieć już by je miała...co za partacze :/ Więc, co ? Najszybciej we wtorek ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Wrzesień 2010 Nie wierze.... Przyslali mi F1 na Xboxa..... :blink: zalamka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Normalnie kuwa szlag mnie trafia co się dzieję z tą grą XD marek1234itd, tak, jak dzisiaj nie wyślą to dopiero wtorek. Ale czekam do 14 - 15 i jak nic się nie zmieni to biorę u Robsona i może jeszcze dzisiaj wyślą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 24 Wrzesień 2010 Nie wierze.... Przyslali mi F1 na Xboxa..... :blink: zalamka... no to masakra :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 24 Wrzesień 2010 A dzwonił ktoś teraz do Ultimy ? Mnie już szlag trafia, że wszyscy mogli tylko oni sp%&*. Może to jeszcze odszczekam, może.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 24 Wrzesień 2010 Nie wierze.... Przyslali mi F1 na Xboxa..... :blink: zalamka... ale jaja :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma3x 4 Napisano 24 Wrzesień 2010 Allgame wysyła tylko wersję angielską gry. Na polską trzeba czekać do 28 września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 24 Wrzesień 2010 Normalnie kuwa szlag mnie trafia co się dzieję z tą grą XD marek1234itd, tak, jak dzisiaj nie wyślą to dopiero wtorek. Ale czekam do 14 - 15 i jak nic się nie zmieni to biorę u Robsona i może jeszcze dzisiaj wyślą. Też tak chyba zrobię, z tym, że płaciłem przelewem i nie jestem pewien czy nie będzie problemów ze zwrotem kasy. Napisałem maila do Robsona kiedy najszybciej dostanę paczkę a mieszkam w Gdańsku. Jeśli w poniedziałek to zostane przy ultimie. Tak czy siak będę wtedy w dupie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2010 Tzn. na sobotę raczej nikt Ci nie wyślę, no chyba że się dogadasz, ale to wtedy kosztuje chyba 2x więcej niż normalna wysyłka, także nie wiem czy jest sens. Jedyna opcja to właśnie podejść osobiście i sobie odebrać. Jak ktoś się będzie kontaktował z Ultimą albo Robsonem to dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DED_MIKE 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 I chyba wydaje sie to zdecydowanie lepszą opcja niż POL w angliku przynajmniej inżyniera słychac jakby mówił przez radio a nie jak Krzysiu Ibisz stojący mi za plecami :) Allgame wysyła tylko wersję angielską gry. Na polską trzeba czekać do 28 września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
celticmurano 0 Napisano 24 Wrzesień 2010 A dzwonił ktoś teraz do Ultimy ? Mnie już szlag trafia, że wszyscy mogli tylko oni sp%&*. Może to jeszcze odszczekam, może.... Ja dzwonilem " powiina byc dzisiaj caly czas czekamy " i zrezygnowalem , bo na poniedzialek to mi z kazdego innego sklepu przyjdzie a niewiem czy sie dziaj nie wybiore do krakowa obskoczyc ze 4 sklepy moze cos tam chowaja pod lada :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 24 Wrzesień 2010 DED_MIKE: Jak na pełną polonizację to Jest naprawdę świetna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 24 Wrzesień 2010 To sa jakies jaja, z wielka checia bym zrezygnowal w Ultimie ale placilem karta kredytowa, jak to wyglada? Mam dosc tych partaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 24 Wrzesień 2010 Tzn. na sobotę raczej nikt Ci nie wyślę, no chyba że się dogadasz, ale to wtedy kosztuje chyba 2x więcej niż normalna wysyłka, także nie wiem czy jest sens. Jedyna opcja to właśnie podejść osobiście i sobie odebrać. Jak ktoś się będzie kontaktował z Ultimą albo Robsonem to dajcie znać. Wiem, że szanse są małe ale zapytać zawsze można. Odbiór osobisty odpada bo do najbliższego sklepu mam jakies 400 km :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach