Skocz do zawartości
Lucius_Ver

Medal Of Honor OnLine

Rekomendowane odpowiedzi

nowy na forum

potrzeboje dowodca ogniowy, ale chetnie pomoge z innymi pucharkami

adus96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech ktoś zrobi liste kto może dzisiaj grać ( albo jutro ). Prosze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wczoraj wyrypalem 599 bez zginiecia

i gra sie skonczyla

tak po za tym na jakie pucharki sie ustawiamy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś widzę że cienko z tą ustawką wam idzie ,ale to normalka ciężko jest dobrać osoby rozważne wszyscy się palą do tego a zawsze więcej niż połowa się nie zjawia.

Dlatego ja odchodzę -radzicie sobie sami , jest to do zrobienia samemu ale trzeba poświęcić czasu -koledzy już opisywali jak to zrobić -da radę sam już to z 4 razy zrobiłem .

Pomoc oferuję tylko tym co na to zasłużyli jak coś pisać na ps3 pozdro .

A i nie kopiować co chwila list obecności -lista ma być 1 i prowadzona przez jedną osobę -to ona dopisuje kolejnych uczestników

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam pewną propozycję co do ustawki do trofika Fire Controller.

Według tego

jest to możliwe do zrobienia w dwie osoby w zaledwie 5 min.

Co o tym myślicie? Uważam, że jest to całkiem fajny i szybki sposób na Fire Controller-a. Jest tylko jedno ALE. Przeciwnicy mogą się zakraść od tyłu.

Jeśli byłaby osoba chętna zrobić ze mną ten trophy tym sposobem to zapraszam, mój psn id : MickiTheSilence. Jakby coś to pisać na podane id. Headset oczywiście mocno wskazany!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudne są te misje na czas kurde.... Ale i tak najgorszy Fire Controller ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Według tego

Co o tym myślicie? Uważam, że jest to całkiem fajny i szybki sposób na Fire Controller-a. Jest tylko jedno ALE. Przeciwnicy mogą się zakraść od tyłu.

Jeśli byłaby osoba chętna zrobić ze mną ten trophy tym sposobem to zapraszam, mój psn id : MickiTheSilence. Jakby coś to pisać na podane id. Headset oczywiście mocno wskazany!

Pozdrawiam

Witaj

ja też widziałem wcześniej ten filmik i z chęcią spróbuję to zrobić będę około 20 na konsoli to możemy zagrać thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

ja do soboty nie moglem tego pucharku zrobic, tez raz mialem 599 i gra sie skonczyla. w sobotke zrobilem po raz pierwszy, fajnie. zabilem tylko 4 osoby i mialem cruse missleza 600 punktow. teraz mam za kazdym razem na mapie w dolinie.

wczoraj zrobilem 3 razy podczas jednej gry. zabilem 90 razy, zginelem 3 razy(3 samobojstwa, aby zdobyc amunicje). ugralem 2970 punktow w jednej misji.

jezeli ktos ma ochote, pokaze jak i pomoge zdobyc, bardzo latwo. zagramy we dwoje w jednym klanie.

kezeli znajda sie chetni to tylko z słuchawka i pisac na playu. id: adus96

wczoraj gralem około 15 razy i za kazdym razem mialem 1000 punktow minimum i nie wiem dla czego ale jeszcze mi nie wpadl pucharek quartermaster (zdobadz 1000 punktow z nalotow)

chetnie pomoge z dowodca ogniowym, jak bede online i grac w moh pisac i zagramy

Edytowane przez adus96

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jakbyco jestem teraz dostępny na ps3 wiec moge pomoc w ustawce.

pzdr

ps id piotrekm80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki dla adus94, napewno jutro uda nam sie zrobic to trofi. Niestety mój HS padł, a gdzieś zapodziałem kabelek do ładowania go. Jutro może od kumpla odkupie HS Sony, to już nie będzie problemu z ładowaniem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten sposób też jest sprawdzony kilka osób wbiło pucharek ja niestety nie chociaż miałem ostatni nalot za 600pkt ( wybierałem w większości wsparcia defensywne )ale z chęcią skorzystam z porad kolegów jak wyżej

pozdrawiam

Edytowane przez Elviss81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Według tego

Pozdrawiam

Sorry Michał, musiałem wyjść w pewnym momencie, i przestać grać. Potem pada wzięła dziewczyna, i nie szło jej, i powiedziała mi że sie chyba obraziłeś. Jeśli tak, to dzisiaj po 22:00 możemy dokończyć :) Wielkie sorry jeszcze raz. Dzięki za pomoc, wkońcu sie udało !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Według tego

Pozdrawiam

Witam!

Proszę o pomoc w zdobyciu tego pucharka. CZęsto jestem w sieci po 20:00 tak więc czekam na zaproszenie. Ozywiście w zamian pomagam również , a jak:)

sosiu.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Michał, musiałem wyjść w pewnym momencie, i przestać grać. Potem pada wzięła dziewczyna, i nie szło jej, i powiedziała mi że sie chyba obraziłeś. Jeśli tak, to dzisiaj po 22:00 możemy dokończyć :) Wielkie sorry jeszcze raz. Dzięki za pomoc, wkońcu sie udało !!

Nie no co ty nie obraziłem się :). Też musiałem już wyjść. Dziś niestety nie mogę, ale kiedyś... (np. w ten weekend) możemy spróbować jeszcze raz. (mam nadzieje, że ostatni:D)

Pozdro i też dzięki za wszystko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jestem nowy na forum ale jesli bedzie jakas ustawka online i akurat nie bede pracowa(3 zmiany) to ja bym sie pisal. Moj id luk644.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem swiezak na forum ale w boju sobie radze:) strzelec moje id: nieMaPrzebacz wiec zapraszam w kooperacji albo oko w oko, zab za zab haha :)

Pozdrawiam Was wszystkich, Ole!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Czy faktycznie kod Online Pass umożliwia granie w sieci? Bez niego nie zagramy? Właśnie mam zamiar kupić MOH jednakże na niektórych aukcjach jest napisane, że bez niego nie zagramy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod online pass nie jest potrzebny do gry w sieci. Dzięki niemu dostaje się póki co jeden dodatkowy tryb i dwie nowe mapy do niego.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mieszkam w Anglii i kupiłem grę w dzień premiery i dostałem pass'a dziś chciałem ścigając Hot zone pack który kosztuje 36 zl wpisuje moj kod i pisze mi ze kod jest stary a dokladnie

"The code you entered may not be correct or may no longer be valid."

o co chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mieszkam w Anglii i kupiłem grę w dzień premiery i dostałem pass'a dziś chciałem ścigając Hot zone pack który kosztuje 36 zl wpisuje moj kod i pisze mi ze kod jest stary a dokladnie

"The code you entered may not be correct or may no longer be valid."

o co chodzi

Jeżeli była bez folii no to , możliwe , że ktoś już zużył kod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

była w foli ;) użyłem tego kodu raz przy włączaniu MOH online i wtedy ściągnęło mi patcha co zajmował 100 kb aby grac online

teraz w store jak wklepie kod to wyskakuje mi do pobrania znow ten sam plik

no czary

Edytowane przez HokTauRi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

była w foli ;) użyłem tego kodu raz przy włączaniu MOH online i wtedy ściągnęło mi patcha co zajmował 100 kb aby grac online

teraz w store jak wklepie kod to wyskakuje mi do pobrania znow ten sam plik

no czary

i wszystko w porządku tak powinno być aktywowałeś ten kod na swoim koncie Playstation Network już jest nowy dodatek więc powinieneś go ściągnąć za darmo pardon.gif

Edytowane przez Elviss81
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi