Skocz do zawartości
bzykacz

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze mowiac dobrze by bylo jak by nie wprowadzili takiego systemu do multi. Wyobrazasz sobie animacje jak przezucasz typa przez siebie a ktos akurat podbiega i strzela do ciebie . Nie masz zadnej mozliwosci obrony ...

tak jest w życiu, gdzie 2 się kłóci trzeci korzysta. Mogliby za to np wprowadzić dużą bibliotekę animacji zabijania wręcz, którą widziałby uśmiercony... Dodałoby to pikanterii...jeszcze więcej byłoby hatemailów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam sie za bardzo nie znam . Ale mam MW@ i BFBD2 i jak dla mnie to i to jest super.

Gdyz Singiel moze i jest dodatkiem ale porzadnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jest w życiu, gdzie 2 się kłóci trzeci korzysta. Mogliby za to np wprowadzić dużą bibliotekę animacji zabijania wręcz, którą widziałby uśmiercony... Dodałoby to pikanterii...jeszcze więcej byłoby hatemailów :)

Nie przejmuje sie takimi meilami a otrzymuje je od czasu do czasu. To by bylo bardzo dobre rozwiazanie i zamiast czekac te 5 s to pojawilo by sie kto Ciebie zabil. 

B3 napewno nie odpale na samym poczatku na swoim koncie tylko na drugim ;D Trzeba poznac pierw mapy  :thumbsup: :thumbsup:

Edytowane przez xMAFIA_PLxTOMASZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B3 napewno nie odpale na samym poczatku na swoim koncie tylko na drugim ;D Trzeba poznac pierw mapy  :thumbsup: :thumbsup:

Tego nie jestem w stanie zrozumieć. "Odpalę najpierw na innym koncie', 'będę kosił na innym koncie bo to jest zbyt cenne', 'mam za wysokie K/D ratio żeby to zepsuć'. Nie wiem czy to Wy czy może ja jestem pojebany :fool:

żeby nie było offtopa - są jakieś oficjalne doniesienia co do obsługi Mova a wiec i SS w BF3?

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie jestem w stanie zrozumieć. "Odpalę najpierw na innym koncie', 'będę kosił na innym koncie bo to jest zbyt cenne', 'mam za wysokie K/D ratio żeby to zepsuć'. Nie wiem czy to Wy czy może ja jestem pojebany :fool:

żeby nie było offtopa - są jakieś oficjalne doniesienia co do obsługi Mova a wiec i SS w BF3?

Są na świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły :pardon: Jak mawiał klasyk :biggrin:

Coś mi się wydaje, że Move będzie na BF3 dry.gif

Edytowane przez lewy10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej pewnego poziomu nie dyskutuje ani nawet nie daję się sprowokować. I naprawdę szczerze współczuję.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ps move była mowa w jakimś wywiadzie ale już nie pamiętam,ja zostane przy padzie po przeżyciach w kz3 :unsure: .Za 2dni nowy gameplay :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ps move była mowa w jakimś wywiadzie ale już nie pamiętam,ja zostane przy padzie po przeżyciach w kz3 :unsure: .Za 2dni nowy gameplay :pardon:

Takie pytanko... Powaznie trzeba stac przed TV i celowac ??:P Celujesz tak jak bys celowal z normalnej broni ?? Nie mam pojecia jak to dziala  :biggrin::biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tylko ''pałe" i siedze w fotelu a move mam na kolanie,a nie wiem jak to jest z tym karabinem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi gra się całkiem fajnie na SS. Gorzej jeżeli chodzi o samego KZ3 - jak dla mnie totalne dno. Czekam na BF3 z obsługą mova :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[wymoderowano]

ja mam tylko ''pałe" i siedze w fotelu a move mam na kolanie,a nie wiem jak to jest z tym karabinem

No wlasnie ciekawi mnie ten karabinek

Edytowane przez Tomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Wymoderowano]

W sprawie mova w BF3 to tak jak napisał sev - ktoś tam gdzieś przebąkiwał o takiej możłiwości ale póki co potwierdzenia nie ma.

Edytowane przez Tomo
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie sobie wszyscy spokoj. Najpierw syf w temacie o kosach, teraz tutaj sie zaczyna.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@NFL Dzięki, wreszcie post który mogłem zaplusować :biggrin:

Pamiętajcie że obok każdego postu jest przycisk raportuj, każdą prowokację/zaczepkę itp z miłą chęcią wrzucę do kompostu, a autora nagrodzę WARN'em :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ,że jako rodzimi konsolowcy powinniśmy cisnąc na padziszu ;) ,ale obsługa myszki i klawy w fps powinna byc standartem.

przynajmiej w opcjach powinni dać wybów pomiędzy padem ,movie , mysz :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na BF 3 z utęsknieniem. Preorder już zaklepany. Po filmikach spodziewam się jeszcze lepszej wersji BC 2. Co do postu wyżej to można by na to pójść, ale musiałyby być dedykowane serwery dla danego sterowania, bo grając na padzie nie masz takiej precyzji jak grając myszką czy PS Move.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ,że jako rodzimi konsolowcy powinniśmy cisnąc na padziszu ;) ,ale obsługa myszki i klawy w fps powinna byc standartem.

przynajmiej w opcjach powinni dać wybów pomiędzy padem ,movie , mysz :o

Jest konwerter/przejsciowka (nie wiem jak to sie nazywa dokladnie) ktory umozliwia podpiecie myszy i klawy. Jest tez frag fx wiec masz wybor, ale konsola=pad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś, kiedy dostaniemy 3 Gameplay ? Nie jest to czasem dzisiaj ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie,dopiero jutro :biggrin:

ciekawe co wytrzasną nowego,może multi :rolleyes:(marzy)

Edytowane przez sev-pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Ciach]

Regulamin

2. Stosowanie prowokacji wobec innych użytkowników forum.

post-4812-1265714375,4501.png

To nie bylo zadna prowokacja ?? Niby za co dostalem te spierd... ostrzezenie? Napisalem co mysle i tyle. Bana od razu mi daj i bedzie spokoj :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

@kakaroto - tydzień sobie odpoczniesz od pisania postów

Edytowane przez kakaroto-songo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie,dopiero jutro :biggrin:

ciekawe co wytrzasną nowego,może multi :rolleyes:(marzy)

Trzecia czesc jest juz dawno na necie (tam gdzie wali sie budynek, jezdnia peka itd), ale w dosc kiepskiej jakosc (kamera z pokazu). Jak chcesz zobaczyc to kliknij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia czesc jest juz dawno na necie (tam gdzie wali sie budynek, jezdnia peka itd), ale w dosc kiepskiej jakosc (kamera z pokazu). Jak chcesz zobaczyc to kliknij

Na PC będzie lepiej,na konsoli będzie gorzej....tutaj słaba jakość,bo z kamerki na pokazie....A JA JUŻ CHCĘ!!!!!!! I "wali mnie" to czy aby mapy będą większe,czy ilość graczy będzie dostatecznie imponująca,czy "utną" na konsoli trochę efektów...JA JUŻ CHCĘ!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kakaroto - tydzień sobie odpoczniesz od pisania postów

:thumbsup:

Ale apeluję - podchodź do moderowania zdroworozsądkowo a nie zerojedynkowo :rolleyes:

Jeszcze raz przejrzałem sobie dostępne filmiki na temat BF3. W zasadzie wszystko oscyluje wkoło tego samego. Nie sądzicie, że to trochę mało jak na koniec marca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.