Skocz do zawartości
bzykacz

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam jak największą nadzieję, że nie będzie. Może i nie grałem w KZ3 na move, ale wolałbym, żeby skupili się na dopieszczeniu gry, a nie na dodawaniu Move.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest konwerter/przejsciowka (nie wiem jak to sie nazywa dokladnie) ktory umozliwia podpiecie myszy i klawy. Jest tez frag fx wiec masz wybor, ale konsola=pad.

jakis czas temu wpadło mi to w oko przeglądając U-tube, a potem wystarczyło troszkę poszperać.

Póki co u nas jeszcze tego nie widziałem, ale pewno chwila moment i już wszędzie będzie to dostępne:

http://www.amazon.co.uk/Eagle-Eye-Mouse-Keyboard-Converter/dp/B0040UAYI4/ref=pd_ts_vg_h__49?ie=UTF8&s=videogames

no i video

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dat sound!!!! Juz w BC2 oprawa dzwiekowa byla klasa sama w sobie, ale to co tu slychac po prostu nie da sie opisac slowami ;) 17 Kwietnia pelny 12-minutowy gameplay, czyli potem chyba czas na filmy z MP :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda wyśmienicie.. :)

Niech teraz pokażą wersje na konsole.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech ktoś zrobi gifa jak z tego śmigłowca lecą łuski :D bo to jest epickie hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech ktoś zrobi gifa jak z tego śmigłowca lecą łuski :D bo to jest epickie hehe

śmigło jest super! każdy będzie chciał stać w deszczu łusek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ze tak spytam z innej beczki:) Ktos bral sie za moh'a w wersji tier1. Zastanawiam sie czy nie wziasc sie specjalnie za niego ze wzgledu na kod na beta battlefielda. Ktos tak robil? Jak wyglada sprawa z tym? Wystarczy ze przygarne kodzik z pudelka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ze tak spytam z innej beczki:) Ktos bral sie za moh'a w wersji tier1. Zastanawiam sie czy nie wziasc sie specjalnie za niego ze wzgledu na kod na beta battlefielda. Ktos tak robil? Jak wyglada sprawa z tym? Wystarczy ze przygarne kodzik z pudelka?

Ja nie dawno kupiłem limitkę i w pudełku jest tylko kod na Online Pass. Po wpisaniu kodu 2 informacje: że Onine Pass został aktywowany oraz że przypisano licencję Limited Edition. Przypuszczam, że są kody dla zwykłej wersji i dla limitki. Nie wiem jak chcesz prygarnąć sam kod z limitki ale wolę nie wiedzieć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No normalnie zakupic gre, wykorzystac kod i sprzedac juz bez kodu po przejsciu gry :) Aha, i pewnie to przypisanie licencji limitowanej automatycznie pozwala mi na udzial w becie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już się po tych trailerach nie mogą doczekać to będzie mój pierwszy PREORDER!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też już złożyłem pre-ordera.Gra zapowiada się bardzo ciekawie,mam nadzieje że kampania nie będzie nudna tak jak np.w Bad Company.Po trailerach zachęciło mnie do kupna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bird6ra6.gif

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda tylko że w grze brak chmur ? w 1 i 2 są na mapkach

Uznam to za nieudany sarkazm. Zanim coś napiszesz zastanów się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bzykacz wez nie komentuj ;)ile ma byc tych epizodow z trailerami 3jki ? co 2 tygodnie wychodzą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje że to przebije (a raczej tak będzie) killzone 3, w sumie na razie najlepszego fps w jakiego grałem, ta gra jest idealna tylko zabrakło coop online. Mam nadzieje że BF3 będzie coop online i OBSŁUGA MOVE. Z MOVE można bardziej wczuć się w grę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bzykacz wez nie komentuj ;)ile ma byc tych epizodow z trailerami 3jki ? co 2 tygodnie wychodzą ?

Sorka, ale na tak rażącą krótkowzroczność musiałem zwrócić uwagę.

Są już jakieś zapowiedzi gameplay'a z multiplayer'a ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiecie o co chodzi z Battlefield Play 4 free?

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/03/31/play4free-today.aspx?PageIndex=2#comments

czy to nie będzie taki poligon testowy przed BF3? widzę, że pojazdy przeniesione z BF2BC oraz dodano samoloty...To już chyba od 4 tego wchodzi na PC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlefield Play4free to przerobione BF2 na grafike z BC2 :) Ogólnie to działa na zasadzie Battlefield Heroes, gra niby darmowa ale są mikropłatności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlefield Play4free to przerobione BF2 na grafike z BC2 :) Ogólnie to działa na zasadzie Battlefield Heroes, gra niby darmowa ale są mikropłatności.

w sumie nawet mogłaby być fajna odskocznia, z tego co widzę to taki BF1943 :) tylko nowsza wersja, ciekawe czy na konsolkę też puszczą. Ja chętnie zapłacę odpowiednik 1 browca aby pograć w fajną strzelankę :)

http://battlefield.play4free.com/en/

Edytowane przez MF187DoubleG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.