Skocz do zawartości
bzykacz

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Noo.. czyli kody są do dodatków tych dziwacznych :D a Powrót do Karkand chu wi co z nim ;D?

Internet z limitami to straszna sprawa.. masakra jakaś. Moja dziewczyna ma z oragne 4GB, oszaleć idzie jak się to wszystko.

DObra nie skumałem z tymi limitami :fool:, myślałem, że chodzi o prędkość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam neta z limitami, bo tu gdzie mieszkam nie ma innej opcji. Przez 6 lat miałem z Orange marne 3GB/mies i z łaską zaproponowali +1GB na przedłużenie umowy na kolejne 2 lata. Kulturalnie podziękowałem i przeniosłem się do Play. Teraz mam 16GB i 2Mb/s za te same pieniądze co z Orange

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :D To wyobraź sobie neta 256kb. Jak "zużyjesz" ten limit 4GB to już zostaje Ci tylko mówienie urwa, no czasami ja rdole ;D

mam neta z limitami, bo tu gdzie mieszkam nie ma innej opcji. Przez 6 lat miałem z Orange marne 3GB/mies i z łaską zaproponowali +1GB na przedłużenie umowy na kolejne 2 lata. Kulturalnie podziękowałem i przeniosłem się do Play. Teraz mam 16GB i 2Mb/s za te same pieniądze co z Orange

O! To by była super zmiana. Tylko ciekawe ile jeszcze tej umowy zostało. Chyba rok.

Edytowane przez gumeko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie było to omawiane ale przymknijcie oko i odpowiedzcie poczciwemu moderatorowi ;)

Czy DLC na bronie ze steelbox'a z Empiku pokrywają się z którymś z dodatków z limitki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem tych limitów ... naprawdę pierwsze słyszę. Ja mam normalnie 10mbs bez limitów, wytlumaczy mi ktoś co to za wynalazek ?

@Tomo, tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem tych limitów ... naprawdę pierwsze słyszę. Ja mam normalnie 10mbs bez limitów, wytlumaczy mi ktoś co to za wynalazek ?

@Tomo, tak

mając mobilny internet musisz liczyć się z limitami na przesyłanie danych z i do sieci.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mając mobilny internet musisz liczyć się z limitami na przesyłanie danych z i do sieci.

To w ps3 można mieć neta moblinego jak w lapku ? :shok:

Albo coś mnie ominęło albo nie wiem...

Edytowane przez monobloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internet ,najczęściej od 'telefonii komórkowych' np. orange,play. Często gęsto-zawsze dają limity na pobieranie. Czyli na wszystko, bo otwierając stronę pobierasz. Więc takie 4GB podczas przeglądania neta, grania itp zlatuje przez niecały miesiąc. A taki internet pozostaje jak nie masz dostępu kablem do internetu np. od neostrady to zostaje Ci tylko to albo jakaś radiówka od kogoś z okolicy.

edit# nie do ps3 ; ) router masz mobilny ; p a od niego łaczysz ps3

Edytowane przez gumeko
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internet ,najczęściej od 'telefonii komórkowych' np. orange,play. Często gęsto-zawsze dają limity na pobieranie. Czyli na wszystko, bo otwierając stronę pobierasz. Więc takie 4GB podczas przeglądania neta, grania itp zlatuje przez niecały miesiąc. A taki internet pozostaje jak nie masz dostępu kablem do internetu np. od neostrady to zostaje Ci tylko to albo jakaś radiówka od kogoś z okolicy.

edit# nie do ps3 ; ) router masz mobilny ; p a od niego łaczysz ps3

No to naprawdę lepiej zainwestować w jakiegoś lana/stałe łącze, chyba to sie bardziej opłaca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to naprawdę lepiej zainwestować w jakiegoś lana/stałe łącze, chyba to sie bardziej opłaca

Dla niektorych mobilny net to jedyna opcja

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, tylko czasem nie ma do takiego neta dostępu, pozostaje to coś.

Koniec bo od tematu się odbiega :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo są dwie wersje :

http://img14.allegro...8/28/1866982838

http://img14.allegro...6/30/1879563073

A w polskiej dostajesz to połączone

nawet tam na okładce jest napisane na tej Warfare... Includes: i tam są rodzanie broni

A na Limited Edition masz tylko dodatek "Powrót do Karkand"

Czy jestem w błędzie ; p?

a gdzie info ze to oficjalne okładki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie było to omawiane ale przymknijcie oko i odpowiedzcie poczciwemu moderatorowi ;)

Czy DLC na bronie ze steelbox'a z Empiku pokrywają się z którymś z dodatków z limitki?

Jeszcze raz dla wszystkich co przeoczyli różnice itp :P

post-16313-0-18331100-1318971376_thumb.j

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamowilem na Ebay.uk Limited edition i mam wszystkie dodatki,szotguny,tlumiki,karkandy itpsmile.gif jaka jest druga wersja?

Ja zamowilem polsk wersje limited i w niej sa jeszcze ponadto o czym piszecie:

- pakiet 10 wyjątkowych nieśmiertelników do odblokowania w grze,

oraz

- Ekwipunek Specact

poza tym oczywiscie jest tez:

- dodatek "Powrót do Karkand"

W skład Edycji Limitowanej Battlefield 3 wchodzi również Pakiet Uzbrojenia Specjalnego:

elitarna broń RKM TYP 88, elitarne ulepszenie broni TŁUMIK PŁOMIENIA, dostępna od pierwszego dnia DAO-12 SHOTGUN, elitarna amunicja AMUNICJA STRZAŁKOWA.

Czyli full wypas i cos jeszcze B)

nie wiem czy te angielskojezycznee wydania posiadaja tez takie zestawienie? :beee:

<_<

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy oficjalne, ale są dwie wersje edycji limitowanych w Anglii. Jedna zawiera full opcje(Warfare), a ta uboższa, bez podpisy Warfare Pack tylko DLC Powrót do Karkand.

A wersja PL ma wszystko w jednym

Tak wyczytałem ^^

edit

Sam już nie wiem. Ja zamawiając z UK wersję Limited Edition(bez tego podpisu Physical Warfare Pack) nie mam napisane że dostanę dodatkowe bronie, a ten Physical Warfare Pack to posiada. Hmm. Spójrzcie na tą aukcje.

http://allegro.pl/ba...1866902243.html

i na tą

http://allegro.pl/ba...1866982838.html

Sprzedaje dwie wersje z UK. W tym tańszym napisane jest :

Nie wiem czy oficjalne, ale są dwie wersje edycji limitowanych w Anglii. Jedna zawiera full opcje(Warfare), a ta uboższa, bez podpisy Warfare Pack tylko DLC Powrót do Karkand.

A wersja PL ma wszystko w jednym

Tak wyczytałem ^^

edit

Sam już nie wiem. Ja zamawiając z UK wersję Limited Edition nie mam napisane że dostanę dodatkowe bronie, a niby ten Physical Warfare Pack to posiada. Hmm. Spójrzcie na tą aukcje.

http://allegro.pl/ba...1866902243.html

i na tą

http://allegro.pl/ba...1866982838.html

Sprzedaje dwie wersje z UK. W tym tańszym napisane jest :

W skład edycji limitowanej gry Battlefield 3 wchodzą:

*edycja podstawowa Battlefield 3

*dodatek Battlefield 3: Powrót do Karkand, w którym znajdują się:

*4 dodatkowe mapy trybu wieloosobowego

*bronie oraz pojazdy pochodzące z Battlefield 2

*nowe wyzawania i osiągnięcia

*pakiet specjalnego uzbrojenia

*pakiet 10 wyjątkowych nieśmiertelników.

a ta druga wersja co posiada jak nie "pakiet specjalnego uzbrojenia"?

Edytowane przez gumeko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Info od gram.pl

"Bardzo ważne: w związku z tym, że Edycja Limitowana BF3 jest NAPRAWDĘ limitowana (i nie będzie jej po premierze!), przypominamy o potwierdzaniu swoich zamówień, ponieważ niepotwierdzone zostaną anulowane w poniedziałek, tak, aby klienci, dla których EL nie starczyło i zamówili zwykłą, mogli jednak otrzymać limitkę."

Może ktoś się załapie jeszcze na limitke

Edytowane przez pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie lepiej wam pójśc w dniu premiery do saturna czy media i kupić grę za 179 zł ? chyba że wolicie wydawać po 200 :P

tak samo było z fifą, ludzie kupują przed premierą za 200 zł a w sklepach gra po 179 była.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lepiej. W sklepie nie kupisz limitki. Poza tym np. ja musze do sklepu gnać 30km, to w obie strony 60km = około 20zł koszt paliwa + 179 koszt gry w sklepie (zwykla edycja) = 199zł. 211zł - limitka w ultimie z dostawa do domu. Zważywszy, że za limitke dopłacam te 12zł uważam, że gra warta świeczki. Dla fana battlefielda oczywiście :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla fana battlefielda oczywiście :thumbsup:

Ja bym powiedzial,ze dla rozsadnie myslacego czlowieka. Powodzenia tym,ktorzy beda kupowac map pack w psstore za kilkadziesiat zl a teraz im szkoda dolozyc do limitowanej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym powiedzial,ze dla rozsadnie myslacego czlowieka. Powodzenia tym,ktorzy beda kupowac map pack w psstore za kilkadziesiat zl a teraz im szkoda dolozyc do limitowanej

Właśnie!

Zwłaszcza,że za 10 dodatkowych giwer i 4 nowe(dla mnie nowe bo zaczynałem od BFBC1)mapki to pewnie każą sobie zabulić "trochę" więcej niż za Vietnam pack do BC2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe dla niektórych lepiej jest oszczędzić 15 zł, albo czekać do samej premiery z zamówieniem, gdzie niektóre rzeczy trudniej dostać lub są już niedostępne, czasami myślę, że niektórzy nie wiedzą o czymś takim jak rezygnacja z zamówienia...

Całe szczeście moją kopie funduje mi moja połówka hehe :biggrin: i nie muszę się niczym martwić, wystarczyło wskazać gdzie kupić i teraz cierpliwie czekać do premiery ;).

Jeszcze tydzień, daliby jakieś demko, bo ludzie się już niecierpliwią :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że nigdzie. Trzeba czekać aż niektóre sklepy poinformują w przyszłym tygodniu o limitkach które mają w ofercie, bo część osób na 100 procent nie zapłaci za swoje zamówienie w terminie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tydzień do premiery a tu nic nie słychać o tym kto będzie podkładał głosy w Battlefield 3.Dziwnie...tym bardziej,że w zeszłym roku mieliśmy wywiady np z Cezary Cezary i Bułka,boberek czy jak mu tam było.A gdzie ta wielka kampania marketingowa? W naszej tv nie widziałem jeszcze reklamy Battlefield 3 a tym bardziej na mieście żadnych reklam.Mam to gdzieś,ale myślałem,że będzie tak,że kilka dni przed premierą wyjdę do kiosku a tu na blokach będą wielkie Bilbordy z Battlefield 3,F16 nad moim miastem rozpylające dym,który układa się w napis ,,Battlefield 3'' Out now!'' xD w kościele ksiądz odprawi specjalną mszę na cześć Premiery Battlefielda 3,w kinder niespodziance figurki z klasami postaci i pojazdami z gry,po ulicach będą jechać czołki z logiem Battlefield 3.Tak myślałem,że będzie,ale na razie jest skromnie :laugh:

Edytowane przez RossoNero
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.