szycha_dot1 37 Napisano 18 Grudzień 2010 Oczywiście, że pójdą i nie dotyczy to tylko gier z Europy ;) Z tego co wiem, to mniej ciekawie wygląda sprawa ściągania dodatków do gier z US. Nie zawsze wersja się zgadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nocny_napoleon 3 Napisano 18 Grudzień 2010 Pomyliliście dział :cicle: :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 18 Grudzień 2010 dla zainteresowanych killzone 2 czy infamous nadal dostępne w mm na bukowskiej uncharted 2 wyprzedane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 18 Grudzień 2010 a na szwajcarskiej jest ucharted bo poluje na niego a jak za 50zł to bez zastanowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak580 0 Napisano 18 Grudzień 2010 U mnie w media expert promocja obowiązuje dzisiaj kupiłem Red Dead Redemption za 159 i heavy reina przecenionego o 40% z 139 do ok 83. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 18 Grudzień 2010 LBP goty PL w zasadzie nówka za 85zł z przesyłką z allegro - myślicie że warto było kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Look 3 Napisano 18 Grudzień 2010 Jaka jest dostępność Uncharted 2 w stolicy w MM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golas83 1 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) U mnie w media expert promocja obowiązuje dzisiaj kupiłem Red Dead Redemption za 159 i heavy reina przecenionego o 40% z 139 do ok 83. Ta promocja obowiazuje na terenie calego kraju ?? Bo cena HR jest calkiem przystepna A tak odnosnie promocji EA to wczorajsza i dzisiejsza oferta "rzuca na kolana" osoboscie liczylem na cos z zupelnie innej beczki Edytowane 19 Grudzień 2010 przez golas83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak580 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Ta promocja obowiazuje na terenie calego kraju ?? Bo cena HR jest calkiem przystepna Tak przy zakupie dwóch gier ta tańsza gra jest 40% obniżona cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miLek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 jak we Wrocławiu stoi teraz FIFA 11 i może Uncharted 2 ? (w jakich cenach są) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 19 Grudzień 2010 Podrzucę tylko, że Empik i Saturn nie mają obecnie żadnych ciekawych promocji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 19 Grudzień 2010 Wie ktoś jak wygląda sprawa z uncharted 2 za 50zł w poznanskich mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keanu 1 Napisano 19 Grudzień 2010 a jak u was wyglada w media expercie ten zestaw ps3+fifa11 ? sporo tego jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaras 7 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Wie ktoś jak wygląda sprawa z uncharted 2 za 50zł w poznanskich mm W MM na Bukowskiej brak Uncharted 2 - wszystko sprzedane (sam chciałem kupić) Jeżeli chodzi o Szwajcarską to nie wiem. Jeżeli chodzi o psmove to mieli pare sztuk na Bukowskiej ale praktycznie od razu poszły, było ich ok. 20 sztuk za 220zł. Edytowane 19 Grudzień 2010 przez Jaras Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikslim 0 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Podrzucę tylko, że Empik i Saturn nie mają obecnie żadnych ciekawych promocji... W Saturnie za 69,90 : - dante's inferno - dragon age orgins - H.P. książę półkrwi - Fifa 2010 - F.E.A.R. 2 - Army of two the 40th day Wiem, że nie są to nowe gry, ani nie mają takiego stosunku cena/jakość jak U2 i killzone2 z mm ale może kogoś zainteresują. Edytowane 19 Grudzień 2010 przez mikslim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Kupisz "prawie nówka" w okolicach 65-70 no za 70 kupiłem i przesyłka pobraniowa około 12-15zł wyjdzie. A taniej niż 70 nie widziałem żeby była goty polska i w dobrym stanie W Saturnie za 69,90 :- dante's inferno - dragon age orgins - H.P. książę półkrwi - Fifa 2010 - F.E.A.R. 2 - Army of two the 40th day nooo szkoda że już mój limit na gry wyczerpałem w tym roku, bo bym kupił Fife 10 (bo będę miał 09) Edytowane 19 Grudzień 2010 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 19 Grudzień 2010 Szkoda, że w Olsztynie nie ma Saturna, to bym sobie Dante's Inferno kupił Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kooolega 2 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) Zavvi: Medal of Honor £17.95 Podobnie na amazon.co.uk (£17.50) i thehut (£17.93). Edytowane 19 Grudzień 2010 przez kooolega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 20 Grudzień 2010 (edytowane) nieaktualne :( Edytowane 20 Grudzień 2010 przez vaha_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Grudzień 2010 Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to z promocji EA codziennie inna gra znowu mamy NFS Hot Pursuit. Najlepsza oferta w gram.pl limitka za 129,90 lub ewentualnie w empik.com zwykła za 129,90 ale dostawa do salonu za 0. http://www.gram.pl/sk4_9AzqHu6_Need_for_Speed_Hot_Pursuit_PL_Edycja_Limitowana_BONUS.html http://www.empik.com/need-for-speed-hot-pursuit-ps3-criterion,prod59049358,multimedia-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to z promocji EA codziennie inna gra znowu mamy NFS Hot Pursuit. Najlepsza oferta w gram.pl limitka za 129,90 lub ewentualnie w empik.com zwykła za 129,90 ale dostawa do salonu za 0. http://www.gram.pl/s...wana_BONUS.html http://www.empik.com...58,multimedia-p No właśnie napisałem to samo 2 godziny temu, ale jak się okazało, w gram.pl nie ma NFSa na PS3. Są wersje na wszystkie inne maszyny a na playa nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Grudzień 2010 NFS: HP za 139zł http://www.ps3site.pl/promocja-adwentowa-need-for-speed-hot-pursuit-za-jedyne-139-pln/59052/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Grudzień 2010 Znalazłem dostępną limitkę za 129,90 http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=2733&k=need-for-speed-hot-pursuit-edycja-limitowana 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 20 Grudzień 2010 Znalazłem dostępną limitkę za 129,90 http://sklep.gry-onl...ycja-limitowana Pablos_83!! Jesteś wielki! :) Dzięki. Nie wiem jak Ty to znalazłeś, bo też byłem na tej stronie ale widziałem tylko zwykłą edycję. Zakup już zrealizowany ;) Punkt dla Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 20 Grudzień 2010 Szkoda, że w Olsztynie nie ma Saturna, to bym sobie Dante's Inferno kupił Podpisuję się pod tym nogami i ręcami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach