Skocz do zawartości
Slizer

Gdzie Kupić, Za Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie denerwuje sprawa, zamówiłem nfs, zamówienie nawet nie zostało wysłane, teraz jest promocja za 130zl, nie mogę się dodzwonić do sklepu i powiedzieć że chcę nfs z promocji. Na pewno nie wezmę go za 60zł drożej.

zawsze mozesz odwolac zamowienie i zlozyc nowe z promocyjna cena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oo, dzięki.

Apropo, MW2 używka / nówka się czymś różnią w sensie jakiś "bonus kodów" ? Bo jakoś nie uśmiecha mi się płacić 130+ za nówkę, no chyba że ktoś gdzieś widział jakąś mega promocje na zavvi czy gdzieś na taniego MW2.

Jakiś czas temu kupiłem MW2 Hardened Edition za 9 dyszek na zavvi także trzeba łapać okazje

Edytowane przez Darayavahus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale jutro Battlefield w promocji, nie wiem dokładnie jaka edycja, wygląda na zwykłą:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie, jakie macie doswiadczenia z zakupami na play.com?

wyslane niby 26 (jedna) i 30 (druga) listopada, a poki co ani widu ani slychu

z amazona dwie gierki wyslane pozniej zdazyly juz przyjsc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ea sports active 2 na zavvi.co.uk za 50,95Ł z przesylka..... cena rewelacyjna a tytul konkretny, mam wart polecenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za EA sport cena wcale nie jest rewelacyjna, w Saturnie we Wro jest za 299zł i jak coś taniego się dobierze to 30 zł w bonach zwracają, a tak to 20zł. No i zero problemów z gwarą itp, a to nigdy nie wiadomo jak to z czujnikami takimi

Battlefield w promocji dzisiaj, edycja zwykła za 129 lol:D w poniedziałek harry potter nowy;p już lepiej by dali tego ea sport active 2 może jeszcze lepsza cena by była

Edytowane przez lopi89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o promocje EA to znowu najlepiej wypada sklep gram.pl

http://www.gram.pl/s...upa.asp?e=9Aff2

Ta dzisiejsza promocja to promocja w " ", pewnie jutro dadzą Simsy albo Medal of Honor. Szkoda, że tylko Electronic Arts robi takie zniżki na gry ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już był przeciek wczoraj że dziś będzie BC2 a jutro będzie Harry Potter, jak ktoś wie co będzie dalej, to proszę się nie krępować i popsuć niespodziankę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj kupiłem w mm uncharted 2 za 49,90 zł w Krakowie było z 10 sztuk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam podoba się ta promocja, szykowałem się na NFS'a i zaoszczędziłem, co prawda nie wiemy co będzie dalej ale popieram typy kolegów (Sims3, MMA, obstawiam jeszcze MoH i NBA Jam, EA Sports Active i dalej już starsze tytuły)

Każda akcja promocyjna jest dobra bo wprowadza ruch na rynku:)

BTW. Sims3 już jest objęte promocją w sklepie PS3site, (129zł) więc ciekawe jak to się pokryje z akcją adwentową :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam ceny i dostępność move w lublinie? W realu był starter za 219 ale się zmył ;)

Edytowane przez vincii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zainteresowanych - GDAŃSK Uniwersytet - Media Markt :

Killzone 2 - 1-2 sztuki

Infamous - z 4 sztuki

Uncharted 2 - 0 sztuk

Przynajmniej z tego co akurat widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W empiku niezła promocja assasina creed.Dwie części można kupić już za 115zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W empiku niezła promocja assasina creed.Dwie części można kupić już za 115zł.

oooo a czy to sa jakies paki? w kazdym empiku to jest?

Warto bybylo przed zagraniem w Brotherhooda skonczyc poprzednie czesci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakoś przeglądam ofertę empiku i nie widzę assasinów po 115 ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś link do tego assasina bo nie widzę?

Edytowane przez bartus007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem na stronie empicu dwupak ale jest nieaktywny, niedostepny i pisze przy nim ze premiera byla w listopadzie takze chyba przespalismy...:(

Edytowane przez olunio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem na stronie empicu dwupak ale jest nieaktywny, niedostepny i pisze przy nim ze premiera byla w listopadzie takze chyba przespalismy...:(

Chyba jednak znając życie, to empik przespał... i na stronce dał już status "niedostępne" a towar dopiero przyjechał hehehe.... nigdy nie wiadomo.

Albo sami nie wiedzą co mają na półkach. Jak ostatnio byłem w empiku to nawet nie potrafili mi powiedzieć kiedy będą mieli Mova ... nie mówiąc już o jakiś gierkach "w paku / promocji"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w poznańskich empikach wszędzie jest pack z assassinami jak i z tym kolesiem z persji-cena 159

saturn ma ten sam pack za 149

Edytowane przez arkadiuszj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te promocje są żałosne. Nie chcę wzniecać tutaj flejmu, ale spójrzcie na www.zavvi.com chociażby, większość "promocyjnych" cen z polskich sklepów internetowych (przoduje tu ps3site shop) to 100% przebitka tego co macie w sklepach UK. Do tego przesyłka w Polsce to minimum te 7zł (najtańsza możliwa opcja, kurier ok 15zł), gdzie zavvi wysyła gry do nas za 1 funta (niecałe 5zł)... Jedyny minus to czas transportu (tydzień). Naprawdę bawi mnie to, szczególnie gdy zavvi daje zniżki z okazji "mega monday", przykład: z 3 tygodnie temu zavvi dało Just Cause 2 i FFXIII za 9.95 funta. Tego samego dnia wszystkie JC2 zniknęły z ich stocku... a na PS3Site pojawiła się WIELKA MEGA PROMOCJA Just Cause 2 za jedyne 89zł! (czyli dwukrotne przebicie cenowe w stosunku do zavvi). Nie będę tutaj negować polityki PS3Site, bo każdy chce zarobić, ale WY macie wolny wybór, więc wykorzystajcie to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi