Skocz do zawartości
Slizer

Gdzie Kupić, Za Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

W sprawie tego co kolega pisał wyżej.

Całkowicie się zgadzam, że to MY mamy wybór i lepiej poczekać i poszukać na zagranicznych stronkach promocji niż czekać na promocje w polskich sklepach (zwykłych i internetowych) bo czasami ceny są śmieszne. Ale jest też dobra strona takich promocji jak jest obecnie w MM - 3 gry w cenie 49,90 każda.

Gdyby więcej sklepów dawało takie oferty po 49,90 za różne gry, to polska byłaby rajem dla graczy.

Tylko czekać na więcej promocji po 49,90!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, akurat taka promocja jest niezła.

Dla zainteresowanych - w Auchanie w Komornikach pod Poznaniem gra SIMS 3 (PS3) jest za 89zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za link panowie, generalnie jako nowy user PS3 mam znikome pojecie o rynku gier i musze solidnie przemyslec zakup kazdej plytki. Ostatnimy czasu wacham sie miedzy Red Dead, F1 a WRC i czekam az ktoras wpadnie w ciekawy prog cenowy. Duzo tgierek wchodzi w promocje MM ?? Bo nie wiem czy warto sie wybrac do sasiedniego miasta zeby obejrzec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obecnie cenowo po 49,99 jest Killzone 2 , inFamous i uncharted 2 ....

Co do reszty gier to różnie z cenami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka orientuje się ktoś gdzie tanio mozna kupic starter pack move w Szczecinie.Widziałem na stronie Auchan ze są po 149zł ale na stronie pisze ze gazetka nie objemuje Auchan w Sz-nie.Ewentualnie może byc Auchan w Bydogoszczy.Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla golas83 i innych nowych - taka ściągawka:

Sklepy zagraniczne:

• zavvi.com - dostawa 0,99 £ za przedmiot, promocje w poniedziałki "Mega Monday"; bardzo dużo promocji tu cytowanych jest z tego sklepu; popularny
  • game.co.uk - dostawa 2.95 £ za zamówienie; są różne promocje (np. do 25.XII łatwo zdobyć kupon rabatowy od 1 do nawet 20 £ na theluckygamer.co.uk - haczyk: przy kuponie rabatowym na każdą kwotę jest minimalna wartość zamówienia)
  • amazon.co.uk - choć dostawa droższa (2.99 £ za grę + 4.99 £ za zamówienie), to przy zamówieniu od 25 £ dostawa do Polski za darmo - jeśli gry bezpośrednio od nich (a nie pośredników); bywają niezłe promocje
  • thehut.com - dostawa 0,99 £ za przedmiot; można napotkać promocje
  • gameplay.co.uk - dostawa 2.95 £ za zamówienie;
  • inne: shopto.net, gamestation.co.uk, hmv.com

Sklepy w Polsce:
  • koniecznie sprawdzać na jakiejś porównywarce cen, np. ceneo.pl;

Polska - gry używane lub wymiana gier:

• gametrade.pl - wymiana/kupno bez prowizji, jeśli komuś nie przeszkadza to, że są używane (mi nie przeszkadza), to bywa dużo taniej niż nówki w sklepach, np.Uncharted 2: już od 50 zł + 6,5 wysyłka, Infamous: już od 35-40 zł + 5-6,5 za przesyłkę, Killzone 2: już od 32-25 zł + 6,5-10 zł za przesyłkę; polecam
Edytowane przez kooolega
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co doliczac, bo nie rozumiem? Na Amazon.co.uk kilka pensow drozej zawsze jest, doliczaja roznice podatku i tyle. Na zavvi niczego nie doliczali a 5 paczek od nich juz przyszlo bez problemowo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dziwne że nie doliczali na zavi, amazon zawsze dolicza te 22%

Nie zgodzę się z Tobą. Na amazon.co.uk nie doliczją vatu 22%, cena rzeczywiście różni się, ale średnio o jakieś 0,5 funta - wg mnie nie jest to 22%.

BTW wielokrotnie sprawdzałem już zavvi i amazona. Na ogół wszystko przychodzi w miarę szybko, ale zdarzało mi się czekać ponad 2 tyg i z zavvi i amazona. Ale ceny są tam takie, że warto poczekać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka orientuje się ktoś gdzie tanio mozna kupic starter pack move w Szczecinie.Widziałem na stronie Auchan ze są po 149zł ...

W którym miejscu? Przejrzałem stronkę Auchan i nie doszukałem się Move'a :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dziwne że nie doliczali na zavi, amazon zawsze dolicza te 22%

Doliczaja na amazonie tylko i wylacznie roznice podatku miedzy nami a nimi... A zavvi chyba nawet tego nie robia, poza tym jestesmy w unii...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są jeszcze ciekawe gry od EA? Myślicie że dadzą sports active 2?

no przecież dali ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś czy w ogóle istnieje takie coś jak move różdżka sprzedawana osobno. Bo nigdzie nie ma a chce se pograć. Start pack oczywiście już mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś czy w ogóle istnieje takie coś jak move różdżka sprzedawana osobno. Bo nigdzie nie ma a chce se pograć. Start pack oczywiście już mam

W polskiej dystrybucji na pewno nie ma, ale możesz szukać na aukcjach internetowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W polskiej dystrybucji na pewno nie ma, ale możesz szukać na aukcjach internetowych.

Oczywiście że jest w Polskiej dystrybucji, tylko jest brak towaru i sklepy tego nie posiadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Borderlands GOTY na zavvi za 18Ł ... a jednak za 27Ł ( a pokazuje na stronce że 18...a po dodaniu do koszyka 27 ... ) ale i tak się opłaca

(apropo, jaka jest różnica między zwykłą a goty wersją ? )

Edytowane przez Dragio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Borderlands Game of the Year Edition zawiera podstawową wersję gry Boderlands, mapę Pandory, jak również cztery oficjalne dodatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EA jeszcze ma kilka asów w rękawie, ale niczym Was nie zaskoczy. No, prawie niczym:)

Edytowane przez Myski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że jest w Polskiej dystrybucji, tylko jest brak towaru i sklepy tego nie posiadają.

Mądre Jest ale nie jest bo brak towaru. Czyli w polsce nie ma... A będzie KIEDYŚ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie o tym mówię, że nie ma w dystrybucji polskiej ani w sklepach, bo wszystko zostało wyprzedane, ale na allegro np. się znajdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi