zibn21 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Cześć, wiecie może gdzie w gdańsku dostepna jest driving force gt? Jakis Media, Saturn, empik może... Gdańsk albo trójmiasto. z góry dzięki Ponawiam pytanie kolegi;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 9 Grudzień 2010 LBP GOTY jest jeszcze chyba w ps3sklepie po 69 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Grudzień 2010 zavvi.com - MoH 18 funtów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Grudzień 2010 Ta opcja odpada...A jakaś inna? Tylko dziś w ultimie za 139,90. Ale podejrzewam że nie tylko tam, bo inne sklepy też maja bliźniacze akcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmmazz 25 Napisano 10 Grudzień 2010 Jako ciekawostkę napiszę, że thehut coraz bardziej zaskakuje w kwestii wysyłki.... swego czasu Castlevania przyszła od nich wysłana z Francji, dziś dotarł do mnie EA Sports Active 2.... wysłany skąd??? ano z Bratysławy :D wysłane 30.11 dotarło dziś, znaczy 10.12 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Grudzień 2010 Fifa 11 w empiku za 129,90 co prawda inne sklepy mają podobne ceny, ale w empiku darmowa dostawa do salonu wiec kilkanaście zł się zaoszczędzi http://www.empik.com/fifa-11-ps3-electronic-arts,prod57866730,multimedia-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 10 Grudzień 2010 kupował ktoś może BC2 w uk? jakieś różnice w stosunku do wydania PL? oprócz ceny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 10 Grudzień 2010 nie ma żadnej kupuj śmiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub1989 0 Napisano 10 Grudzień 2010 Witam Orientuje się ktoś gdzie w okolicach Kęt(Bielsko itp) można najtaniej dostać tą grę ? W Media Markt jest za 199 ale szukam jakiś okazji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 10 Grudzień 2010 dzięki... właśnie zanabyłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Grudzień 2010 w carrefour poszukaj, powinno byc za 189 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 10 Grudzień 2010 Wie ktoś jak jest z tą promocją na mediaexpert WEŹ 3 ZAPŁAĆ za 2* bo ta kropeczka nie pokoi mnie trochę. Kupował ktoś z tą promocją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopi89 4 Napisano 11 Grudzień 2010 gwiazdka nie wprowadza żadnych warunków ani ograniczeń:) ja już kupowałem kiedyś gry w tej promocji 3 za 2 i nie było problemu, jedynym wyłączeniem była wtedy Fifa 11 ale było to napisane w gazetce. Jedyna ich wada to czasami wyjątkowe ceny na niektóre gry, mogą walczyć z empikiem w tej kategorii:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 11 Grudzień 2010 Nie wiem chciał bym kupić najpierw mova ale nigdzie nie ma. Na allegro są po 240 zł i ludzie to kupują hahahahha jak sam start pack kosztuje 200. To trzeba myśleć, Niech sony roześle same pałki i będzie zysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Grudzień 2010 http://www.empik.com/need-for-speed-hot-pursuit-ps3-criterion,prod59049358,multimedia-p NFS HP za 129,90 Zamówienie już poszło Kilkadziesiąt gier na półce i dopiero 1 z empiku. Dostawa za 0 największy + w porównaniu z innymi sklepami Wie ktoś jak jest z tą promocją na mediaexpert WEŹ 3 ZAPŁAĆ za 2* bo ta kropeczka nie pokoi mnie trochę. Kupował ktoś z tą promocją Ja kupowałem kiedyś . Nie ma żadnych ograniczeń. Polecam, czasem można wyrwać coś taniej niż na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lekki28 10 Napisano 11 Grudzień 2010 Jedyny minus to taki że płacisz za 2 najdroższe gry, natomiast gratis dostajesz tą najtańszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 11 Grudzień 2010 opłaca się kupić LBP GOTY nówke z allegro po 78ł (+22zł za przesyłkę pobraniową) ??Bo w sklepach taniej niż 120 chyba nie dostanę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Grudzień 2010 Tu masz taniej. http://www.ps3sklep.pl/294,little-big-planet-goty-wersja-pl.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 11 Grudzień 2010 Tu masz taniej. http://www.ps3sklep....-wersja-pl.html Oo, dzięki. Apropo, MW2 używka / nówka się czymś różnią w sensie jakiś "bonus kodów" ? Bo jakoś nie uśmiecha mi się płacić 130+ za nówkę, no chyba że ktoś gdzieś widział jakąś mega promocje na zavvi czy gdzieś na taniego MW2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 11 Grudzień 2010 W przyszlym tyogodniu jade do Katowic, potem bede w Krakowie i na weekend znow w Warszawie, bede bral kilka gier osobiscie ze sklepu PS3site. Jak ktos z wawy mysli nad zakupami a boi sie czy kurier zdazy, czy po prostu chce zaoszczedzic to piszcie a wam przywioze przesylki:) hmm.. Wlasnie widze ze to wyglada jak proba przekretu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Grudzień 2010 Oo, dzięki. Apropo, MW2 używka / nówka się czymś różnią w sensie jakiś "bonus kodów" ? Bo jakoś nie uśmiecha mi się płacić 130+ za nówkę, no chyba że ktoś gdzieś widział jakąś mega promocje na zavvi czy gdzieś na taniego MW2. Używka nie ma żadnych Vip-codów. Na gry Cod rzadko są jakieś promocje, a ceny też wolno spadają. Więc dużo taniej niż 120-130 za nową nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miLek 0 Napisano 11 Grudzień 2010 gdzie kupić teraz najtaniej FIFA11 ?? najlepiej wrocław bo w necie wątpię żeby przyszło przed świętami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Trochę zaspałeś. Teraz to trudno powiedzieć. Wczoraj była mega promocja w wielu miejscach była za 130. Dziś jest NFS Hot pursuit A co do netu nawet nie jest tak źle. Najwyżej jeden dzień dłużej się czeka, no chyba że ktoś zamówi przez Pocztę Polska to dostanie na Wielkanoc :) Edytowane 11 Grudzień 2010 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 11 Grudzień 2010 Mnie denerwuje sprawa, zamówiłem nfs, zamówienie nawet nie zostało wysłane, teraz jest promocja za 130zl, nie mogę się dodzwonić do sklepu i powiedzieć że chcę nfs z promocji. Na pewno nie wezmę go za 60zł drożej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 11 Grudzień 2010 Mnie denerwuje sprawa, zamówiłem nfs, zamówienie nawet nie zostało wysłane, teraz jest promocja za 130zl, nie mogę się dodzwonić do sklepu i powiedzieć że chcę nfs z promocji. Na pewno nie wezmę go za 60zł drożej. No wiesz, nie wszyscy pracują w sobotę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach