d01011990 5 Napisano 26 Grudzień 2012 (edytowane) Jak sprawdzić czy odbiór w moim mieście jest darmowy bo szukam i znaleźć nie mogę. (oferta z komputronika) Edytowane 26 Grudzień 2012 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 26 Grudzień 2012 Kompletna kompromitacja amazonu. Mają teraz te swoje super deale, teraz miało być War in the North kolekcjonerska. Sprawdzałem cenę rano, 24,5 funta. Myślę sobie pewnie 5 funtów przecenią to kupię. Tuż przed promocją cena poszła w górę, potem obniżyli 7% i wychodzi niecałe 25. Z tego co zauważyłem to zrobili tak jeszcze z 1 rzeczą więc warto uważać na te ich super promocje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Grudzień 2012 Jak sprawdzić czy odbiór w moim mieście jest darmowy bo szukam i znaleźć nie mogę. (oferta z komputronika) Jak robisz zamówienie to na końcu wybierasz miejsce dostawy, albo ci nalicza 10 zł albo nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albert509 0 Napisano 26 Grudzień 2012 kupiłem tą Fifę 13 w Euro rtv agd ale o tą promocję musiałem się upomnieć, bo na półce było nadal 199 :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArCard 0 Napisano 26 Grudzień 2012 czy ktos wie do kiedy trwa ta wyprzedaż na zavvi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 26 Grudzień 2012 Gdzie najtaniej można kupić nową Vitę? wersja WIFI, bez żadnych gier (wystarczy mi ps+) + jakaś karta pamięci? :) Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 26 Grudzień 2012 Znalazłem za 819zł w swiat gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 26 Grudzień 2012 Kompletna kompromitacja amazonu. Żadna kompromitacja. Po prosru zmieniają ceny i tyle. Potrafią tak zrobić nawet kilka razy dziennie. Trzeba była brać jak było tanio a tak chytry dwa razy traci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teddiipl 11 Napisano 26 Grudzień 2012 http://allegro.pl/ps-vita-wifi-karta-4gb-little-big-planet-nowa-i2892118498.html to jest też dobra oferta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 26 Grudzień 2012 Żadna kompromitacja. Po prosru zmieniają ceny i tyle. Potrafią tak zrobić nawet kilka razy dziennie. Trzeba była brać jak było tanio a tak chytry dwa razy traci. Ale zmienić cenę minutę przed promocją którą ogłaszają? Przypadkowo cena w promocji wyszła niemal identyczna jak przed nią. To samo z kilkoma innymi rzeczami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 26 Grudzień 2012 Najlepsza oferta będzie w innym sklepie, znalazłem nówkę WIFI za 770zł + KW, do tego dokupię kartę 8/16GB na allegro i git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 26 Grudzień 2012 Ostatnio była super promocja na amazon.de http://www.amazon.de/gp/product/B009LL5BU8/ref=s9_simh_gw_p63_d2_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=12R0R43QSYXX0875P8C8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 ta Vita była za 700zł z przesyłką, można wyczekać i będzie podobna promocja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukmuken 10 Napisano 26 Grudzień 2012 Polecam Assasins Creed Liberation w Ultimie za 159 zl nowka;> Em Tak Btw. Nie orientujecie sie moze czy jutro ultima pracuje? ;p no bo zamowilem u nich 2 gry na vite i jestem taki troche niecierpliwy :P Oczywiscie wysylka przez kuriera ;p Wgl mieszkam od katowic jakies 30 km wiec mam nawet nadzieje ze gierki dojda tego samego dnia co Ultima je wysle ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 26 Grudzień 2012 Na pewno nie dojdą tego samego dnia, pytanie czemu polecasz? Cena nie jest rewelacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukmuken 10 Napisano 26 Grudzień 2012 (edytowane) Znajdz mi tanszego w takim razie;) Oczywiscie w wersji pudelkowej. Edytowane 26 Grudzień 2012 przez kukmuken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 26 Grudzień 2012 Nie dojda na pewno, dlatego ze kazda paczka musi przejsc przez Centrum Dystrybucyjne, a to trwa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 26 Grudzień 2012 Podbijam post nr 6960 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarashi 0 Napisano 26 Grudzień 2012 Witam, Jestem świeżakiem jeśli chodzi o temat amazona dlatego chciałem zapytać obytych. Chodzi konkretnie o Amazon UK - upatrzyłem sobie Far Crya 3 za 22,5 £. Nawiązując do regulaminy, czy jeśli faktycznie moja sumka przekroczy 25 £ to przesyłka będzie zupełnie darmowa? Czy muszę brać pod uwagę różnicę Vat itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 26 Grudzień 2012 Nawiązując do regulaminy, czy jeśli faktycznie moja sumka przekroczy 25 £ to przesyłka będzie zupełnie darmowa? Jeśli zamówisz coś za 20 funtów netto to wysyłkę masz gratis. Limit 25 funtów od dawna już zmniejszono do 20 funtów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 26 Grudzień 2012 Czy muszę brać pod uwagę różnicę Vat itp ? Najlepiej utwórz sobie konto, dodaj do koszyka grę, podaj dane karty i przed finalnym potwierdzeniem zamówienia będziesz miał ostateczną kwotę, jaką Ci z karty ściągną. Doliczają tego Vatu troszkę, ale to są grosze. No i potem pobierają Ci z konta wg ich kursu walut. Zamkniesz się spokojnie w 23 funtach z wysyłką gratisową ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 26 Grudzień 2012 różnica w podatku to 1%. U nas jest 23% a u nich 22% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarashi 0 Napisano 26 Grudzień 2012 Dziękuję Wam za odpowiedzi, nie pozostaje nic innego jak złożyć zamówienie i wyczekiwać preszysa. Next stop, Black Ops II. Cheers! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 27 Grudzień 2012 Gdzie kupić najtaniej czerwonego dualshocka? Chodzi mi o te nowsze modele które są lekko szorstkie, a nie gładkie i lśniące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 27 Grudzień 2012 @blackhawkPL A jaki jest ten kurs ?? Czy to każdego dnia inny ?? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 27 Grudzień 2012 @blackhawkPL A jaki jest ten kurs ?? Czy to każdego dnia inny ?? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Oczywiście że się zmienia, najlepiej sprawdź jaki jest aktualny kurs na swojej stronie banku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach