Darayavahus 792 Napisano 30 Listopad 2011 Już się wymieniłem za azjatę także sorry. BTW trzecia platynka z DS'a w drodze! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 1 Grudzień 2011 Ja dzis zakupilem wersje Azjatycka i wersje USA :whistling: Beda 3 platynki. Nigdy wczesniej nie zrobilem czegos takiego. lol :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrtwister 4 Napisano 2 Grudzień 2011 Ja dzis zakupilem wersje Azjatycka i wersje USA :whistling: Beda 3 platynki. Nigdy wczesniej nie zrobilem czegos takiego. lol :thumbsup: WICKED!!! A tak naprawdę to chyba muszę pomyśleć o zrobieniu drugiej platyny w wersji europejskiej, do której mam dostęp. Ale trzecia platyna to już chyba za dużo jak dla mnie;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 2 Grudzień 2011 WICKED!!! A tak naprawdę to chyba muszę pomyśleć o zrobieniu drugiej platyny w wersji europejskiej, do której mam dostęp. Ale trzecia platyna to już chyba za dużo jak dla mnie;). Kup wersje Azja i pogramy razem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Grudzień 2011 Ja już dziś dostałem japońca, fajne opisy trophy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 2 Grudzień 2011 Ja już dziś dostałem japońca, fajne opisy trophy :D Ja za kilka dni dostane swoja kopie wiec zatrzymaj sie na rozsadnym lvl:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 2 Grudzień 2011 Szukam wersji Deluxe. Może ktoś pomóc albo ma na zbyciu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Grudzień 2011 Ja za kilka dni dostane swoja kopie wiec zatrzymaj sie na rozsadnym lvl:) Ale jeśli chcesz pograć to na ng+ bo za pierwszym razem będę przechodził offline co by zdobyć różne itemy z tym związane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 2 Grudzień 2011 Szukam wersji Deluxe. Może ktoś pomóc albo ma na zbyciu? Na Ebay uk i Amazon uk sa. Ale jeśli chcesz pograć to na ng+ bo za pierwszym razem będę przechodził offline co by zdobyć różne itemy z tym związane To spoko. Przelece na szybko gre i widzimy sie na ng+;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Grudzień 2011 Tego mi było trzeba, partyjki w DS'a w samych portkach(in game oczywiście :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 3 Grudzień 2011 Dobra demons już w koszyku jedynie czekam aż skończę projekt i zamawiam:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kili 3 Napisano 3 Grudzień 2011 Siemanko, coś czytałem że grając online world tendency może ulegać zmianie i nie ma to związku z tym co robi gracz. Nie bardzo jednak zrozumiałem o co dokładnie chodzi? Czy ktoś z doświadczonych graczy mógłby mi to wytłumaczyć? Zabiłem już pierwszego bossa w 1-1 i nie wiem czy zdołam zrobić pure white jeśli nagle zmieni mi się na neutral. Ogólnie prosiłbym o podpowiedzi jak osiągnąć pure white bo nie ma to jak rada doświadczonego gracza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 3 Grudzień 2011 Graj offline jak chcesz robić tendency. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 7 Grudzień 2011 Czas odswierzyc temat. W weekend prawdopodobnie dostane wersje Azja. Pytanie do tych co grali w rozne wersje. Czy one roznia sie czymkolwiek? W opisie gry na Ebay'u bylo napisane, ze gra jest w calosci po angielsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 7 Grudzień 2011 no co jest? uratowałem Ostavę w 1-3 pogadałem z nim i nie dostałem Pure Clearstone, na PBWT w 2-3 crystal lizard 4 razy nie dropnął Pure Clearstone - załamac sie można robiąc platynę, a co dopiero pure bladestone chyba sobie odpuszczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 7 Grudzień 2011 W azjatyckiej są bardzo fajne błędy językowe. Niektóre przeszły już do legendy. Tak jak opis na rękawicach.... Tak się ktoś tam wkurzył, że zabił smoka gołą ręką :P Sticky white stuff. Takie tam, popierdółki. Też mam tą wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Grudzień 2011 Poza tym zauważyłem, że w wersji azjatyckiej w 2-1 w pierwszym pomieszczeniu nie ma tego zielonego ufola z workiem kamieni, oburzające! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 7 Grudzień 2011 Witam mam pytanie jak zagrać jako OLD MONK ??? online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Grudzień 2011 Jeśli położysz niebieski kamień w 3-1(być może 3-2 też) to jest możliwość że Old Monk wezwie CIę byś walczył z jakimś graczem w 3-3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 7 Grudzień 2011 Jeśli położysz niebieski kamień w 3-1(być może 3-2 też) to jest możliwość że Old Monk wezwie CIę byś walczył z jakimś graczem w 3-3. wielkie dzieki za odpowiedz ale jeszcze nie do konca kumam jak to jest z tymi soul lvl. jesli mam soul lvl. 100 to z jakimi podobnymi soul lvl. moge grac online czy jest jakas konkretna tabelka od przypuśmy soul lvl. 20 - 50 czy jak to jest mógł by mi to ktoś wyjasnic ?? Aha i jescze jedno pytanie przez przypadek potraktowałem kataną w nexusie Stockpile Thomasa ale nie zabiłem go i teraz jak się zbliżę do niego to mnie okłada nie da się już go jakoś udobruchać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Grudzień 2011 Możesz grać bodajże z kolesiem +/- 10 slvl. A co do Thomasa...to nic nie zrobisz, dopiero w ng+ będzie znowu potulny jak baranek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 7 Grudzień 2011 Możesz grać bodajże z kolesiem +/- 10 slvl. A co do Thomasa...to nic nie zrobisz, dopiero w ng+ będzie znowu potulny jak baranek. jeszcze raz dziekuje no nic bede musial przejsc gre i od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 8 Grudzień 2011 Gra już w drodze, jakieś rady na początek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 8 Grudzień 2011 Jedna - nie daj się zabić! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 8 Grudzień 2011 ...więcej niż 100 razy w jednym etapie :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach