Skocz do zawartości
ONE

L.a. Noire

Rekomendowane odpowiedzi

No to chyba oczywiste, ale jakoś wątpię w scenariusz niewinnej kobiety która zaczyna kłamać i patrzeć na mnie w agresywny sposób. Wiesz chyba co mam na myśli.

Dla mnie jest to niezbyt realistyczne, ale jak kto woli.

Kłamania raczej nie można wytłumaczyć, ale spojrzenie, zachowanie agresywne jak najbardziej. Mniejsza o to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka skonczona. Fajna i ciekawa. Zakonczenie slabe. Spodziewalem sie czegos ciekawszego niemniej gralo sie swietnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takie pytanko małe: wiem że gra jest w całości po angielsku, ale czy można w niej włączyć (lub czy są wlaczone domyslnie) ANGIELSKIE napisy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A takie pytanko małe: wiem że gra jest w całości po angielsku, ale czy można w niej włączyć (lub czy są wlaczone domyslnie) ANGIELSKIE napisy?

Nie pamiętam czy są domyślnie, ale włączyć można na 100%

Dodatkowo, jeśli nie nadążysz za dialogami możesz je na spokojnie jeszcze raz przeczytać w LOGu.

Edytowane przez Lamkers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. W opcjach trzeba ustawić. domyślnie są off.

Edytowane przez Arti_P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o co chodzi z tym Rockstar Pass? Jak to zakupie to bede mogl pobraz all DLC jakie wydano czy tylko te najnowsze ktorych nie mozna jeszcze kupic normalnie ( bodajże Reefer Madness czy jakos tak)? I do kiedy to jest aktualne? Tak pytam bo jeszcze nie kupilem tej gry, ale mam zamiar i nie wiem czy mam sie spieszyc z kupnem czy jeszcze moge poczekac az stanieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o co chodzi z tym Rockstar Pass? Jak to zakupie to bede mogl pobraz all DLC jakie wydano czy tylko te najnowsze ktorych nie mozna jeszcze kupic normalnie ( bodajże Reefer Madness czy jakos tak)? I do kiedy to jest aktualne? Tak pytam bo jeszcze nie kupilem tej gry, ale mam zamiar i nie wiem czy mam sie spieszyc z kupnem czy jeszcze moge poczekac az stanieje

Wszystkie, które się już ukazały + Reefer Madness, niestety cena Pass'a skoczyła już do 45PLN...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wcześniej była mniejsza? Nawet nie wiedziałem bo nie obczaiłem tego wcześniej. Ale 45 zł to i tak sie oplaca, same te 4 grywalne DLC są po 14 zł, czyli razem 56 zł a jeszcze dochodzą jakieś tam kostiumy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grę przeszedłem i niestety zawiodłem się, kiedy zaczęła się druga połowa byłem zachwycony tym jak akcja się toczy. Niestety na sam koniec twórcy zaserwowali mi nudę, tylko czekałem na koniec znudzony fabułą.

To jak zginął Phelps to jakaś porażka, nie mogli wymyślić czegoś ciekawszego?

Edytowane przez stey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mi ktoś powiedzieć, czy jet wersja PL tej gry? Zacząłem właśnie grać w LA Noire i powiem, że nie mam problemów z angielskim, ale dużo łatwiej byłoby przechodzić po polskiemu tongue.gif. Na Ultimie widzę tylko wersję angielską.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mi ktoś powiedzieć, czy jet wersja PL tej gry? Zacząłem właśnie grać w LA Noire i powiem, że nie mam problemów z angielskim, ale dużo łatwiej byłoby przechodzić po polskiemu tongue.gif. Na Ultimie widzę tylko wersję angielską.

Nie ma.

W razie problemów zawsze możesz przejrzeć cały skrypt rozmowy w Menu>Log i bawić się ze słownikiem.

Edytowane przez stey
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie na temat samej gry. Wiem, że w wątku fabularnym są 24 oddzielne sprawy nad którymi pracujemy, jednak czy jest ponad tym jeden łącznik który sprawia, że otrzymujemy na koniec jakieś jedno duże finałowe zakończenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie na temat samej gry. Wiem, że w wątku fabularnym są 24 oddzielne sprawy nad którymi pracujemy, jednak czy jest ponad tym jeden łącznik który sprawia, że otrzymujemy na koniec jakieś jedno duże finałowe zakończenie?

Oczywiscie, ze jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem:) mam juz za sobą 11 spraw i muszę powiedzieć że gra mi bardzo przyjemnie... klimat i cała ta kryminalna otoczka wkręca:) co prawda potencjał miasta jest niewykorzystany ale zobaczymy co dalej... czasem tylko wkurzaja mnie opcje dialogowe przy przesłuchaniu bo odpowiedź "doubt" okazuje się prawidłową w dziwnych jak dla mnie momentach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna pękła po około 40h gry.

Maksowanie spraw na ***** to jakaś masakra, a trofeum auto fanatic jest bardzo męczące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maxowanie spraw jest proste z poradnikiem, a trofeum AUTO FANATIC zniechecilo mnie do playtyny po 85 pojazdach. Zakupilem Rockstar Pass, sciagnalem wszystkie DLC cases ktore sa dostepne, pogralem w Naked City ponad poltorej godziny i jeszcze nie skonczylem, najdluzsze sledztwo w calym LA Noire!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maxowanie spraw jest proste z poradnikiem, a trofeum AUTO FANATIC zniechecilo mnie do playtyny po 85 pojazdach. Zakupilem Rockstar Pass, sciagnalem wszystkie DLC cases ktore sa dostepne, pogralem w Naked City ponad poltorej godziny i jeszcze nie skonczylem, najdluzsze sledztwo w calym LA Noire!

Wiadomo, ze jest proste, ale cholernie nudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stey jak Ty to zrobiłeś? :) tam pozornie każde auto wygląda identycznie :) znaleźć te wszystkie fury to dla mnie jakaś masakra. Z jakimś poradnikiem jechałeś? Jakieś wskazówki?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stey jak Ty to zrobiłeś? :) tam pozornie każde auto wygląda identycznie :) znaleźć te wszystkie fury to dla mnie jakaś masakra. Z jakimś poradnikiem jechałeś? Jakieś wskazówki?:)

Znalazłem walkthrough który okazał się nic nie warty. I tak tych aut nie było na danych parkingach. Natomiast jedna rzecz jest taka sama, dzielnicy w których występują dane auta: http://www.ps3trophies.org/forum/la-noire/108551-la-noire-vehicle-locations-guide-help-thread-w-pictures.html

Po prostu jeździłem i szukałem tych aut. Bardzo monotonne i nudne. Dużą część znalazłem przypadkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waham się z kupnem LA NOIRE i chciałbym wiedzieć ile zajmuje przejście głównego wątku, a ile poszczególnych DLC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi przejście na 100% (bez dodatkowych DLC) zajęło ok. 34 godziny.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waham się z kupnem LA NOIRE i chciałbym wiedzieć ile zajmuje przejście głównego wątku, a ile poszczególnych DLC?

Główny wątek to 15-20 h, zależy od ciebie i ile jeździsz sam + 3 h DLC.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi