piotr1916 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Dzięki za odpowiedź, jutro kupuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 12 Lipiec 2011 (edytowane) Nie wiem jak, ale wlasnie przed chwila wpadlo u mnie trofeum auto fanatic:) Za nim przyjdzie nowy HP({Piatek) moze wyrobie sie z platynka:) EDIT: Czy u was tez jeszcze nie mozna pobrac DLC Refeer Madness? Edytowane 12 Lipiec 2011 przez pole553 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 12 Lipiec 2011 Nie wiem jak, ale wlasnie przed chwila wpadlo u mnie trofeum auto fanatic:) Za nim przyjdzie nowy HP({Piatek) moze wyrobie sie z platynka:) EDIT: Czy u was tez jeszcze nie mozna pobrac DLC Refeer Madness? Nie wiem jak teraz ale ten poprzedni dodatek też był przez jakiś okres niedostępny do ściągnięcia. Jutro na pewno będzie bo jest ogólny update PSStore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaka23 1 Napisano 14 Lipiec 2011 Mam pytanie czy to prwda ze wersja na ps3 tej gry sie przycina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camil666 17 Napisano 14 Lipiec 2011 Przeszedłem całą i nie pamiętam żeby się przycinała ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch12 1 Napisano 14 Lipiec 2011 (edytowane) Ja mam FAT 80 GB i ani razu mi się nie zacięła. Tak samo nie miałem problemów z tym mitem o przegrzewaniu się konsoli podczas gry. Edytowane 14 Lipiec 2011 przez Groch12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaka23 1 Napisano 15 Lipiec 2011 ale chodzi mi o spadki fpsów a nie o "zamrożenie "gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 15 Lipiec 2011 Animacja czasami chrupnie, to chyba normalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 15 Lipiec 2011 ale chodzi mi o spadki fpsów a nie o "zamrożenie "gry Spadek fpsów zauważyłem tylko przy sprawie "Nicholson Electroplating", na początku, gdy pojawiał się większy dym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbson 7 Napisano 16 Lipiec 2011 Panowie mam problem, byłem już w 14 sprawie, jednej z misji nie udało mi się zaliczyć na 5 gwiazdek zatem powtórzyłem ją. Niestety zrobiłem save na wcześniejszym zapisie i teraz nie mogę wznowić rozgrywki. W "Cases" mam dostępne dodatkowe misje które ściągnąłem z PSS ale moją ostatnią misją fabularną jest "The Black Cesear". Biorąc Resume - mam zapisaną misję "Refeer Madness" po jej przejściu cofa mnie do wyboru spraw. Jakiś pomysł jak przywrócić bieg fabule żebym nie musiał zaczynać od początku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 17 Lipiec 2011 Włącz 15 sprawę, "The Set Up" przejdź ją i powinno dalej iść normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbson 7 Napisano 17 Lipiec 2011 Odblokowaną mam 14 , więc spróbuję przejść 14 raz jeszcze, dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 18 Lipiec 2011 a ja mam pytanie... można gdzieś sprawdzić które sprawy mam zrobione na 5 gwiazdek , a które nie? bo trofeum mi nie wpadło i nie wiem którą musze powtórzyć:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 18 Lipiec 2011 a ja mam pytanie... można gdzieś sprawdzić które sprawy mam zrobione na 5 gwiazdek , a które nie? bo trofeum mi nie wpadło i nie wiem którą musze powtórzyć:) Menu główne -> zakłada Cases Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 18 Lipiec 2011 Menu główne -> zakłada Cases ok dzięki... byłem w tej zakładce i widocznie zapomniałem że pokazuje tam ilośc gwiazdek:) swoją drogą L.A. Noire uważam za bardzo udana grę... inteligentną i wciągającą pomimo faktu że niektóre momenty mogą być nużące... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 18 Lipiec 2011 GRa jest dobra ale jak każdy prekursor a za taki ją uważam ma wiele niedoróbek- w tym wypadku są nimi te same schematy. Pozostaje czekać na 2 część i oby skok jakości był porównywalny z assasinem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomko 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Zdawało mi się, że czytałem gdzieś kiedyś, że w tej grze można odpalić napisy po angielsku. Prawda to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 19 Lipiec 2011 mozna w opcjach... moim zdaniem największą bolączką jest trochę "umarłe" miasto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 19 Lipiec 2011 hmm... Możecie mi przybliżyć kiedy w wywiadach używam tej drugiej opcji? Bo często jest tak, że jak ją wybiorę to oskarżam kolesia o kłamstwo a przecież nie o to mi chodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 19 Lipiec 2011 hmm... Możecie mi przybliżyć kiedy w wywiadach używam tej drugiej opcji? Bo często jest tak, że jak ją wybiorę to oskarżam kolesia o kłamstwo a przecież nie o to mi chodzi :P Należy jej użyć gdy widać że koleś łże, ale nie masz na to dowodu. Zazwyczaj nie patrzy prosto w oczy albo robi jakieś tiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 20 Lipiec 2011 Może i głupie pytanie ale jak się gra na zwykłym padzie Sixaxis? Przecież imo poszlagi są wyczuwanie na drgania wibracji a w nim czegoś takiego nie uświadczymy ;) (up,przechodziłem wersję x0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 20 Lipiec 2011 Może i głupie pytanie ale jak się gra na zwykłym padzie Sixaxis? Przecież imo poszlagi są wyczuwanie na drgania wibracji a w nim czegoś takiego nie uświadczymy ;) (up,przechodziłem wersję x0) Muzyka też ma znaczenie, słuchać dźwięk w pobliżu poszlaki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Lipiec 2011 I tak to jest ułatwienie, poszlaki łatwo wykryć bez muzyki i wibracji a jak to wyłączymy, to dostajemy gwiazdkę pod koniec sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 22 Lipiec 2011 Grę mam kupioną w USA. Czy jak wezmę Rockstar Pass z europejskiego PSS to będzie działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 22 Lipiec 2011 Grę mam kupioną w USA. Czy jak wezmę Rockstar Pass z europejskiego PSS to będzie działać? najprawdopodobniej NIE.... wnioskuję że skoro nie mozna grać w dodatki ściągnięte z US PSS mając polskie kopie gier to sytuacja jest w tym wypadku analogiczna tylko odwrócona o 180stopni:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach