Skocz do zawartości
ONE

L.a. Noire

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak, ale wlasnie przed chwila wpadlo u mnie trofeum auto fanatic:) Za nim przyjdzie nowy HP({Piatek) moze wyrobie sie z platynka:)

EDIT: Czy u was tez jeszcze nie mozna pobrac DLC Refeer Madness?

Edytowane przez pole553

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak, ale wlasnie przed chwila wpadlo u mnie trofeum auto fanatic:) Za nim przyjdzie nowy HP({Piatek) moze wyrobie sie z platynka:)

EDIT: Czy u was tez jeszcze nie mozna pobrac DLC Refeer Madness?

Nie wiem jak teraz ale ten poprzedni dodatek też był przez jakiś okres niedostępny do ściągnięcia. Jutro na pewno będzie bo jest ogólny update PSStore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam FAT 80 GB i ani razu mi się nie zacięła. Tak samo nie miałem problemów z tym mitem o przegrzewaniu się konsoli podczas gry.

Edytowane przez Groch12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Animacja czasami chrupnie, to chyba normalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi mi o spadki fpsów a nie o "zamrożenie "gry

Spadek fpsów zauważyłem tylko przy sprawie "Nicholson Electroplating",

na początku, gdy pojawiał się większy dym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem, byłem już w 14 sprawie, jednej z misji nie udało mi się zaliczyć na 5 gwiazdek zatem powtórzyłem ją. Niestety zrobiłem save na wcześniejszym zapisie i teraz nie mogę wznowić rozgrywki. W "Cases" mam dostępne dodatkowe misje które ściągnąłem z PSS ale moją ostatnią misją fabularną jest "The Black Cesear". Biorąc Resume - mam zapisaną misję "Refeer Madness" po jej przejściu cofa mnie do wyboru spraw. Jakiś pomysł jak przywrócić bieg fabule żebym nie musiał zaczynać od początku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włącz 15 sprawę, "The Set Up" przejdź ją i powinno dalej iść normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odblokowaną mam 14 , więc spróbuję przejść 14 raz jeszcze, dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie... można gdzieś sprawdzić które sprawy mam zrobione na 5 gwiazdek , a które nie? bo trofeum mi nie wpadło i nie wiem którą musze powtórzyć:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie... można gdzieś sprawdzić które sprawy mam zrobione na 5 gwiazdek , a które nie? bo trofeum mi nie wpadło i nie wiem którą musze powtórzyć:)

Menu główne -> zakłada Cases

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Menu główne -> zakłada Cases

ok dzięki... byłem w tej zakładce i widocznie zapomniałem że pokazuje tam ilośc gwiazdek:)

swoją drogą L.A. Noire uważam za bardzo udana grę... inteligentną i wciągającą pomimo faktu że niektóre momenty mogą być nużące...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GRa jest dobra ale jak każdy prekursor a za taki ją uważam ma wiele niedoróbek- w tym wypadku są nimi te same schematy. Pozostaje czekać na 2 część i oby skok jakości był porównywalny z assasinem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdawało mi się, że czytałem gdzieś kiedyś, że w tej grze można odpalić napisy po angielsku. Prawda to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna w opcjach...

moim zdaniem największą bolączką jest trochę "umarłe" miasto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... Możecie mi przybliżyć kiedy w wywiadach używam tej drugiej opcji? Bo często jest tak, że jak ją wybiorę to oskarżam kolesia o kłamstwo a przecież nie o to mi chodzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... Możecie mi przybliżyć kiedy w wywiadach używam tej drugiej opcji? Bo często jest tak, że jak ją wybiorę to oskarżam kolesia o kłamstwo a przecież nie o to mi chodzi :P

Należy jej użyć gdy widać że koleś łże, ale nie masz na to dowodu. Zazwyczaj nie patrzy prosto w oczy albo robi jakieś tiki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i głupie pytanie ale jak się gra na zwykłym padzie Sixaxis?

Przecież imo poszlagi są wyczuwanie na drgania wibracji a w nim czegoś takiego nie uświadczymy ;) (up,przechodziłem wersję x0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i głupie pytanie ale jak się gra na zwykłym padzie Sixaxis?

Przecież imo poszlagi są wyczuwanie na drgania wibracji a w nim czegoś takiego nie uświadczymy ;) (up,przechodziłem wersję x0)

Muzyka też ma znaczenie, słuchać dźwięk w pobliżu poszlaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak to jest ułatwienie, poszlaki łatwo wykryć bez muzyki i wibracji a jak to wyłączymy, to dostajemy gwiazdkę pod koniec sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grę mam kupioną w USA. Czy jak wezmę Rockstar Pass z europejskiego PSS to będzie działać?

najprawdopodobniej NIE.... wnioskuję że skoro nie mozna grać w dodatki ściągnięte z US PSS mając polskie kopie gier to sytuacja jest w tym wypadku analogiczna tylko odwrócona o 180stopni:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi