tutitt73 5 Napisano 29 Maj 2013 Dopero ogarniam multi - dojechałem do 10 lev - ale chętnie pomogę w Abstergo, tylko potrzebowałbym wskazówek co mam robić, jak pomóc i jak mi można pomóc - mogę w piątek wieczór i chyba sobotę, potem za tydzień dopiero (wyjazd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 29 Maj 2013 No to myślę że małą listę można zrobić, tak do 5 playerów. This: 1. JoxerTeaman 2. lenno_x 3. tutitt73 4. 5. Śmiało! Abstergo będzie wam dane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Ming 2 Napisano 1 Czerwiec 2013 No to myślę że małą listę można zrobić, tak do 5 playerów. This: 1. JoxerTeaman 2. lenno_x 3. tutitt73 4. Mr.Ming 5. Śmiało! Abstergo będzie wam dane :P Dopisuję się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 2 Czerwiec 2013 Dodaj mnie do znajomych, bo nie wiem jaki masz psn dokładnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 8 Czerwiec 2013 Wybaczcie że post pod postem, ale przy edicie nie byłoby sensu. DOBRA LUDZIE! :) Lista wygląda tak: 1. JoxerTeaman2. lenno_x3. tutitt734. Mr.Ming5. Chris98 (na psn nick Krzychu-Kosa, o ile dobrze pamiętam. Także mamy 4 osoby na pewno. Mr.Ming, proszę dodać mnie do znajomych, jeśli chcesz pograć! Tak czy inaczej, skład jest gotowy, i tu moje pytanie, kiedy macie czas? Już jutro, czy też w następny weekend i w jakich godzinach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Ming 2 Napisano 8 Czerwiec 2013 (edytowane) @ Joxer Każdy z pozostałej trójki (oprócz Chris98, bo dodam dzisiaj), ma mnie już w znajomych. Mi najbardziej pasuje dzisiejszy wieczór ;) Edytowane 8 Czerwiec 2013 przez Mr.Ming Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 8 Czerwiec 2013 Nie wiem czy wszyscy nawet odpowiedzą dzisiaj :) Dobrze że masz czas, ale zobaczymy jak reszta, zwłaszcza Lennox, bo on już zrobił ten puchar i wie co i jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) Nie wiem czy wszyscy nawet odpowiedzą dzisiaj :) Dobrze że masz czas, ale zobaczymy jak reszta, zwłaszcza Lennox, bo on już zrobił ten puchar i wie co i jak :) No ja oczywiście (jak obiecałem) pomogę :) Tyle, że dziś raczej odpada. Najlepiej w jakiś dzień w tygodniu (tak ok 19:00 za wyjątkiem jutra bo nie wiem o której dotrę do domu więc nie chcę obiecywać), no chyba że Wam nie pasi w tygodniu to wtedy może w przyszłą niedzielę ? (w sobotę cały wieczór gram ze znajomymi w RDR). Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 10 Czerwiec 2013 Dobra, to co wy na czwartek 19:00? Napiszcie czy wam pasuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 10 Czerwiec 2013 Jak jest miejsce jeszcze to mnie też dopiszcie :), chętnie pomogę i sam zrobię -> mam nadzieję że HSa większość ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 11 Czerwiec 2013 Spoko :) Dopiszę Cię. Jak będę na PSN to cię dodam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Czerwiec 2013 Jak się uzbiera skład to oczywiście będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 11 Czerwiec 2013 Jeśli wszyscy będą, to o ile się nie mylę 6 osób :) Co jest całkiem pokaźną liczbą jak na AC:B. Mam nadzieje że wszyscy się pojawią... bo jak nie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 12 Czerwiec 2013 Spokojnie, ja przeważnie jestem po 17 na konsoli więc spróbuje dziś wrzucić AC do czytnika i je zainstalować (ehh 5gb) + łatki jeśli są to trzeba by pobrać... btw. dużo osób na multi siedzi? bo ten 50lvl trzeba by dobić.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 12 Czerwiec 2013 No są ludzie, ale 50 to jednak mordęga... Myślę że jak każdy nabije trofea które ma do wbicia to możemy nawet spróbować ustawić się na expa, z tym że to trzeba będzie 6 osób, bo nie da się tego wbijać na prywatnych meczach. To do jutra! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 12 Czerwiec 2013 (edytowane) Co do jutra - póki co jest nas 3 a to o 1-2 za mało do potrójnej ucieczki. Edytowane 12 Czerwiec 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 12 Czerwiec 2013 1. JoxerTeaman2. lenno_x3. tutitt734. Mr.Ming5. Chris98 6. olo Wg. mnie jest 6 osób. Inna sprawa jest to ile się zjawi, ale komu mogłem to wysłałem przypomnienie. Zresztą póki co to głownie chodzi mi o Extreme Variety, Abstergo nie wbije jeszcze bo trutka jest dopiero na 29 lvlu :) Postaramy się każdemu nabić extreme variety przynajmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 12 Czerwiec 2013 Zapra poszły, jutro na 99% będę ;) które to trophy chcecie wbić? Bo oprócz tego za 50 lvl to 2 nie mam... ( Pracownik Miesiąca Abstergo i Wzór do naśladowania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 13 Czerwiec 2013 Mam plan żebyśmy wszyscy dzisiaj wbili Extreme Variety, generalnie wszystkie bonusy, które się da. Lennoxa dziś nie będzie, ale mam opis z ps3trophies jak to zrobić więc chyba damy radę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) Mam plan żebyśmy wszyscy dzisiaj wbili Extreme Variety, generalnie wszystkie bonusy, które się da. Lennoxa dziś nie będzie, ale mam opis z ps3trophies jak to zrobić więc chyba damy radę :) nie mogę dołączyć do sesji, cały czas - 3 raz - wyskakuje, że ta jesst nieosiągalna Teraz serwer niedostępny Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez tutitt73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 13 Czerwiec 2013 No, dzisiaj mogłoby wyjść lepiej, gdyby nie problemy z połączeniem internetowym. Szkoda że nic nie zdołał wbić tutitt bo go wywalało, a Krzychu wbił tylko jedno trofeum, a potem go wyrzuciło (chyba że wyszedł). Co tu dużo mówić. By grać na ustawkach trzeba po prostu mieć HS, bo, ja przynajmniej, nie potrafię monitorować wszystkiego co się do mnie pisze. Olo, Lennox, tutitt i (tylko zdobądź HS!) - chcę was widzieć na nastepnej ustawce. Przeczytajcie sobie też (kto tego potrzebuje) guide'a co do Abstergo Employee http://www.ps3trophies.org/forum/assassins-creed-brotherhood/79088-abstergo-employee-month-guide.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 15 Czerwiec 2013 ok, będę, tylko ustaw kiedy, najlepiej po 20.15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 15 Czerwiec 2013 No to może następny czwartek o tej samej godzinie? Pasuje wszystkim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 16 Czerwiec 2013 pasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 20 Czerwiec 2013 Przypominam o dzisiaj, wszystko nadal aktualne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach