Luthien 0 Napisano 11 Sierpień 2013 wow szybko wbilas ten 50 lvl : > Wystarczyło 2,5 dnia ;) Poziomy dosyć szybko lecą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 26 Sierpień 2013 jest ktos chetny na wymeczenie tego pracownika miesiaca? potrzeba min. 3 osob a ja jestem chetny i LegendaPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Skiba, odpisałam Ci na PSN, że chętnie Wam pomogę jak będzie trzeba. Niestety nie odpisałeś. Wakacje mi się już skończyły i siedzę już w pracy, ale myślę, że mogę trochę czasu wygospodarować, by z Wami zagrać. Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldemarek1 2 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) witam są chętni na bostowanie leveli ?? chetnie dolacze do grupki bo samemu 6 osob zebrac to masakra a serwery puste:/ login: waldemarek1 Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez waldemarek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spajdix2099 0 Napisano 18 Wrzesień 2013 Siemanko wszystkim gram w Assassin's creed od tygodnia i szukam kogoś do wspólnego grania :) Jak coś mój nick na PSN to Spajdi2099. Pozdro i :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alaruna 0 Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam, Szukałam właśnie takiego forum gdzie można znależź osoby do po grania w multi. Jeśli toś ma ochotę to mój nick na PSN to alaruna pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 5 Październik 2013 Chciałbym odświeżyć wątek w sprawie nabijania poziomów oraz trofeów związanych z grą on-line, ponieważ przy normalnym graniu dojście do serwera graniczy z cudem, a co dopiero efekty tej gry. Także czy są osoby chętne na takie spotkania raz w tygodniu, ustaliłoby się konkretną godzinę oraz ile czasu byśmy przeznaczyli na granie. Każdemu zależy na trofeach on-line, także myślę, że większą paczką szybciej będzie to do zdobycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 5 Październik 2013 Ja bym sobie trochę podbiła levele... Czy HS jest..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 9 Październik 2013 Jak są jeszcze chętni do boostowania leveli w AC:B to zapraszam do naszej ekipy. Do gry rankingowej wciąż nas za mało, więc każda nowa osoba, która zechciałaby z nami wspólnie dograć do 50 levelu jest mile widziana :) Zasady są proste, gramy wg określonego schematu: w trybie Polowanie (Manhunt), jeden team ogłusza a w drugiej rundzie zamiana. Nudne to trochę ale póki co chyba najszybsze rozwiązanie, nie trzeba się długo szukać i każdy wie co ma robić :) Chcemy spotykać się systematycznie, najprawdopodobniej co weekend (lub dwa). Jak wszyscy wbijemy 50 level możemy zająć się Pracownikiem Miesiąca plus brakującymi trofikami jeśli komuś coś jeszcze zostanie do zrobienia. Pierwsza ustawka na wbijanie leveli w najbliższą sobotę 12.10.13, wyjątkowo o nietypowej porze tzn. 12.00 (w południe). Następne będą już o normalnych wieczornych porach :) szczegóły ustalimy w trakcie gry. Puszczam listę na ustawkę, kogo nie wpisałem a chce dołączyć proszę o jej skopiowanie i dopisanie się. Osoby z forum tj. (Bogda, Vulcan) proszę tylko o potwierdzenie obecności. Ustawka dojdzie do skutku jak zbierzemy min. 6 osób. Ustawka w AC:B na levele, sobota 12.10.13 godz. 12.00 - 16.00 1. Tecumthe 2. shiminoko 3. bogda501 4. Vulcan_Genom 5. 6. 7. 8. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 10 Październik 2013 (edytowane) Nie mogę się doczekać soboty... Fajnie gdyby dołączyły ze dwie osoby, które wcześniej z nami grały... i w szóstkę byśmy ten ciężar udźwignęli bez problemu... (może ich jeszcze tu nie było ?) Innych chętnych nie widzę, widocznie wolą w pojedynkę czekać godzinę aż im serwer łaskawie kogoś dobierze... No cóż.. maksyma rodaków brzmi..: "Uprę się- a postawię na swoim, bo jak każdy-swój ambit mam.." Do soboty jeszcze dwa dni, może ja znajomą namówię.. Edytowane 10 Październik 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 11 Październik 2013 5. Luthien86 Chętnie pomogę, ale raczej nie przez 4 godziny ;) Mam parę innych planów na sobotę. Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 11 Październik 2013 Brawo Marta..!! Może jeszcze jeden gracz i stworzymy taką ekipę, że dwie lub trzy ustawki, a 50 level murowany..! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 11 Październik 2013 Marta spoko, będziesz tyle ile dasz rady ;) No i dzięki bo pomimo, że masz 100% zawsze można na Ciebie liczyć :thumbsup: Jest szansa, że skombinuję jeszcze jedną osobę, ale to nic pewnego. W każdym razie widzimy się jutro o 12-stej i jeśliby nie byłoby tej szóstej osoby to ustalimy kolejny termin, pewnie w następny weekend, do skutku aż w końcu zbierzemy te 6 osób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 12 Październik 2013 Też się dołączam tylko jest problem taki, że nie mam HS. Ale pojawie się i może uda się bezproblemowo wszystko ogarnąć. Także lista będzie się prezentować tak: Ustawka w AC:B na levele, sobota 12.10.13 godz. 12.00 - 16.00 1. Tecumthe 2. shiminoko 3. bogda501 4. Vulcan_Genom 5. Luthien86 6. AdrinnoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 12 Październik 2013 (edytowane) No to witaj w drużynie..! Brak HS, to mały szkopuł, jeśli drużyna jest zgrana. Oczywiście wzajemny kontakt jest najlepszym rozwiązaniem, ale w wyjątkowych przypadkach, jak się ma takiego dowódce jak Tecumthe .. to sporo punktów można nabić. Będziesz nas słyszał w głośniku telewizora , więc będzie dobrze... Ważne by nie przeszkadzać pisaniem na czacie.. (może GG..?) Wyślę Ci zapkę do znajomych na konsoli... O.K.? No to do zobaczenia o g.12-ej... Aha... Ja mam problem z trudnymi nickami, wiec używam skrótów.. Będę Ci mówić : "Adri" :whistling: Edytowane 12 Październik 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 12 Październik 2013 (edytowane) Ja również zgłaszam brak HS. Nie jestem z konsolą u siebie i po prostu zapomniałam go z domu ;) EDIT: Skype pod ręką jeżeli już ;) EDIT 2: Swoją drogą to nie rozumiem skąd u Was problemy ze znalezieniem meczy. Ja nie miałam żadnych problemów po zmianie ustawień Animusa. Osiągnięcie 50 rangi zajęło mi około 3 dni. ;) Edytowane 12 Październik 2013 przez Luthien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 12 Październik 2013 Spoko, powysyłam te zapki na czat w razie czego, jak będziemy w lobby to zawsze można coś popisać. Podzielimy się najwyżej tak by w każdej drużynie była przynajmniej 1 osoba, która ma HS. Będziemy mieć jednak 7 osób. Bogda, nie słódź mi tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 12 Październik 2013 (edytowane) EDIT 2: Swoją drogą to nie rozumiem skąd u Was problemy ze znalezieniem meczy. Ja nie miałam żadnych problemów po zmianie ustawień Animusa. Czy to chodzi o tą zmianę w ustawieniach , co mi wcześniej pisałaś.. Może podpowiedz i innym... A co by jak, to ja nie mam GG ani Skype... za to HS - jak zwykle na posterunku. Edytowane 12 Październik 2013 przez Bogda501 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 12 Październik 2013 Zawsze pod górkę Próbuję się wbić od 15 min. ale co chwila mi wyskakuje serwer niedostępny. Próbuję do skutku, ale zaliczę niestety poślizg czasowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 12 Październik 2013 Mam to samo "Serwer jest niedostępny". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 12 Październik 2013 Próbuj cały czas, mi kiedyś wskoczyło za 3 razem. Teraz dałem restart konsoli i już wskoczyłem do lobby. Także na pewno się uda. Zaraz Ci wyślemy zapkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 12 Październik 2013 Okej udało się włączyć w końcu tryb on-line. Dostałem zapro od bogda501, zaakceptowałem je, lecz w przypadku opcji "Dołącz do znajomych" ma status "Nieosiągalny" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 12 Październik 2013 W menu lobby wieloosobowego, OPCJE, Zawartość do pobrania i włącz sobie Animusa 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrinnos 6 Napisano 12 Październik 2013 Zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 12 Październik 2013 Zrobione Jeszcze zapro ode mnie zaakceptuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach