Luthien 0 Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłaszam, że będę dzisiaj obecna :) Do 20-tej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 2 Sierpień 2013 Pojawię się o 20, mogę być też przed, ale nie ukrywam że liczyłem na jakąkolwiek pomoc przy pucharkach, tryb multi nie jest czymś imba przyjemnym więc chciałbym mieć już go z głowy jasno rzecz ujmując. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 2 Sierpień 2013 Ustalamy następny termin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 2 Sierpień 2013 I co? Wyszło wam coś z tego? Najpierw wszyscy nieosiągalni a potem mi neta rozłączyło, ehh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 2 Sierpień 2013 Nic szczególnie pomocnego, zostawmy póki co premie w spokoju i skupmy się na boostowaniu poziomów, ew jak już ktoś będzie chciał premie to ustawmy mecz pod premie drużynowe jeżeli ktoś tego trofeum nie posiada. A jeżeli komuś to nie odpowiada to na robienie ogólnych premii trzeba umówić się godzinę przed główną grą, czyli jeżeli damy 21 jako godzinę gry boostowania gry dla premii zaczniemy od 20. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Drodzy Panowie oraz Piękna Pani, boostojemy coś dziś lvl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 4 Sierpień 2013 Mogę spróbować no chyba, że znowu wyleci - nieosiągalny :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 4 Sierpień 2013 Ja niestety jestem poza domem. Będę wracać jutro lub we wtorek dopiero. Dzisiaj odpadam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BEBZ 7 Napisano 5 Sierpień 2013 Czy nie przygarnęlibyście jeszcze jednej osoby do wzajemnego boostowania? :> Trofików online mam naprawdę niewiele = 2... A konkretnie "Ustanowiono synchronizację" oraz "Igła w stogu siana". Także przede mną jeszcze długa droga, ale mam nadzieję, że znajdą się ludzie, aby mi pomóc :) Ja oczywiście odwdzięczę się tym samym, by móc wesprzeć kogoś w osiągnięciu wymarzonej platyny! :) Mój PSNid, to BEBZn1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 5 Sierpień 2013 Jasne, bierzemy każdego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 5 Sierpień 2013 Chętny ktoś na robienie premii oraz boost jutro o 20 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 5 Sierpień 2013 mozna te premie ogarnac.. wczesniej szybko zwialem bo maly remont byl w domu i byla potrzebna pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 6 Sierpień 2013 No i nikogo nie ma, a mieliśmy grać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 6 Sierpień 2013 Co jak co ale organizacja to u nas jest na najwyższym poziomie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 7 Sierpień 2013 (edytowane) Panowie kiedy umawiamy się na robienie premii? Premie za zabijanie, drużynowe i końcowe kompletne. Brakuje mi "Potrójnej Ucieczki" i "Olbrzymiej różnorodności" w premiach za akcje. Wszystko sprawdzane z listą do trofeum. Byłam przekonana, że mam "potrójną ucieczkę", ale w wyzwaniach jej nie mam, a nie wiem czy wpadła na prywatnym meczu :/ Uznaję zatem, że jej nie mam. Jacyś chętni? Edytowane 7 Sierpień 2013 przez Luthien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 7 Sierpień 2013 Jak będziesz organizowała ustawkę na bostowanie, to chętnie się przyłączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 7 Sierpień 2013 Kto będzie mógł niech wbija o 20 bądź chwilę po. Ewentualnie jeżeli komuś ta godzina nie odpowiada niech pisze póki czas i dogramy coś wcześniej, a jeżeli chodzi o ew kontakt z drużyną przeciwnika to przydałby się w niej posiadacz numeru w Plusie gdyż mam tonę pakietu do wykorzystania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 7 Sierpień 2013 Musimy umawiać się z kilkudniowym wyprzedzeniem. Nie każdy może tak zmienić sobie plany i w ciągu dwóch godzin się pojawić. Ja tam mam czas, ale zdaję sobie sprawę, że innym może go brakować. Proponuję tradycyjnie piątek o godzinie 20. Osoby chętne do robienia premii zapraszam :) Olbrzymią różnorodność można wbić w trybie o nazwie sojusz we trzech graczy. Pisać przy okazji kto ma Skype'a i mógłby z niego korzystać podczas meczu. Jak wiemy headset nie zawsze wystarcza ;) Po wykonaniu premii chętnie pomogę w ewentualnym boostingu leveli, o ile są osoby tego potrzebujące. 1. Luthien86 2. 3. 4. 5. 6. Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niuchacz 0 Napisano 7 Sierpień 2013 1.Luthien86 2.Niuchacz 3. 4. 5. 6. Gdybyśmy mieli 3 graczy na jutro to robimy ten sojusz ? Jak dla mnie godzina raczej nie gra roli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graba90 1 Napisano 7 Sierpień 2013 1.Luthien86 2.Niuchacz 3.Graba90 4. 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Sierpień 2013 1.Luthien86 2.Niuchacz 3.Graba90 4. SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 7 Sierpień 2013 Ja również nie mam żadnych większych planów na dzień jutrzejszy i o ile ktoś będzie to możemy zagrać. Niestety ostatnio te spotkania niezbyt nam wychodzą Generalnie umawiamy się na piątek. Kto chce jutro niech napisze, że jest gotowy na taką ewentualność i zobaczymy czy się zbierze odpowiednia ilość graczy (np. trzech do sojuszu). Spokojnej nocy Panowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 9 Sierpień 2013 Przypominam panowie, że dzisiaj piątek i o 20 się widzimy ;) Tylko nie wchodzić na PSN, sprawdzać kto jest i uciekać! :P Pisałam Legendzie i pitterowi o ustawce (powinni być). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luthien 0 Napisano 9 Sierpień 2013 Dziękuję wszystkim za pomoc. Dzięki Wam udało mi się tę grę ukończyć w 100%. Oczywiście chętnie pomogę innym w zdobyciu platyny - także gdyby była taka potrzeba, to proszę pisać :) Pozdrawiam, Marta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 10 Sierpień 2013 wow szybko wbilas ten 50 lvl : > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach