Skocz do zawartości
behemoth212

Assassin's Creed Brotherhood

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawię się o 20, mogę być też przed, ale nie ukrywam że liczyłem na jakąkolwiek pomoc przy pucharkach, tryb multi nie jest czymś imba przyjemnym więc chciałbym mieć już go z głowy jasno rzecz ujmując.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co? Wyszło wam coś z tego? Najpierw wszyscy nieosiągalni a potem mi neta rozłączyło, ehh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic szczególnie pomocnego, zostawmy póki co premie w spokoju i skupmy się na boostowaniu poziomów, ew jak już ktoś będzie chciał premie to ustawmy mecz pod premie drużynowe jeżeli ktoś tego trofeum nie posiada. A jeżeli komuś to nie odpowiada to na robienie ogólnych premii trzeba umówić się godzinę przed główną grą, czyli jeżeli damy 21 jako godzinę gry boostowania gry dla premii zaczniemy od 20.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę spróbować no chyba, że znowu wyleci - nieosiągalny :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie przygarnęlibyście jeszcze jednej osoby do wzajemnego boostowania? :> Trofików online mam naprawdę niewiele = 2... A konkretnie "Ustanowiono synchronizację" oraz "Igła w stogu siana". Także przede mną jeszcze długa droga, ale mam nadzieję, że znajdą się ludzie, aby mi pomóc :) Ja oczywiście odwdzięczę się tym samym, by móc wesprzeć kogoś w osiągnięciu wymarzonej platyny! :)

Mój PSNid, to BEBZn1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna te premie ogarnac.. wczesniej szybko zwialem bo maly remont byl w domu i byla potrzebna pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie kiedy umawiamy się na robienie premii?  Premie za zabijanie, drużynowe i końcowe kompletne. Brakuje mi "Potrójnej Ucieczki" i "Olbrzymiej różnorodności" w premiach za akcje. Wszystko sprawdzane z listą do trofeum. Byłam przekonana, że mam "potrójną ucieczkę", ale w wyzwaniach jej nie mam, a nie wiem czy wpadła na prywatnym meczu :/ Uznaję zatem, że jej nie mam. Jacyś chętni?

Edytowane przez Luthien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będziesz organizowała ustawkę na bostowanie, to chętnie się przyłączę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto będzie mógł niech wbija o 20 bądź chwilę po. Ewentualnie jeżeli komuś ta godzina nie odpowiada niech pisze póki czas i dogramy coś wcześniej, a jeżeli chodzi o ew kontakt z drużyną przeciwnika to przydałby się w niej posiadacz numeru w Plusie gdyż mam tonę pakietu do wykorzystania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musimy umawiać się z kilkudniowym wyprzedzeniem. Nie każdy może tak zmienić sobie plany i w ciągu dwóch godzin się pojawić. Ja tam mam czas, ale zdaję sobie sprawę, że innym może go brakować. Proponuję tradycyjnie piątek o godzinie 20. Osoby chętne do robienia premii zapraszam :) Olbrzymią różnorodność można wbić w trybie o nazwie sojusz we trzech graczy. Pisać przy okazji kto ma Skype'a i mógłby z niego korzystać podczas meczu. Jak wiemy headset nie zawsze wystarcza ;) Po wykonaniu premii chętnie pomogę w ewentualnym boostingu leveli, o ile są osoby tego potrzebujące.

1. Luthien86

2. 

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam,

Marta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Luthien86

2.Niuchacz

3.

4.

5.

6.

Gdybyśmy mieli 3 graczy na jutro to robimy ten sojusz ? Jak dla mnie godzina raczej nie gra roli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Luthien86

2.Niuchacz

3.Graba90

4. SkibaPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również nie mam żadnych większych planów na dzień jutrzejszy i o ile ktoś będzie to możemy zagrać. Niestety ostatnio te spotkania niezbyt nam wychodzą  :biggrin: Generalnie umawiamy się na piątek. Kto chce jutro niech napisze, że jest gotowy na taką ewentualność i zobaczymy czy się zbierze odpowiednia ilość graczy (np. trzech do sojuszu).

Spokojnej nocy Panowie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam panowie, że dzisiaj piątek i o 20 się widzimy ;) Tylko nie wchodzić na PSN, sprawdzać kto jest i uciekać! :P Pisałam Legendzie i pitterowi o ustawce (powinni być).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za pomoc. Dzięki Wam udało mi się tę grę ukończyć w 100%. Oczywiście chętnie pomogę innym w zdobyciu platyny - także gdyby była taka potrzeba, to proszę pisać :)

Pozdrawiam,

Marta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow szybko wbilas ten 50 lvl : >

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi