Roodolf 2 Napisano 3 Grudzień 2010 ja również :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati19_PL 4 Napisano 4 Grudzień 2010 Ferrari 458 Italia: Lamborghini Gallardo: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazy 1 Napisano 4 Grudzień 2010 Co zrobić żeby na jednym zdjęciu było więcej samochodów??? Coś takiego - http://www.flickr.com/photos/kitchen-knives/5230429854/#/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 4 Grudzień 2010 Co zrobić żeby na jednym zdjęciu było więcej samochodów??? Coś takiego - http://www.flickr.co...s/5230429854/#/ mysle ze w ruch poszedl photoshop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piopyt 1 Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, Świetna gra z genialnym trybem foto =) Dopiero zaczynam swoją przygodę z GT i nie sądziłem, że będę miał tyle frajdy. Oto moja bella :wub: Pozdrawiam motomaniaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 5 Grudzień 2010 to ja Też się Pochwale - Moja Italia W akcji :teehee: -czarna Bestia jeszcze raz italia w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 5 Grudzień 2010 Mam pytanko odnosnie Photomode/travel - gdzie sie ustawia jakosc zdjec zeby mialy te 8MP?? Bo narazie jedyne co widze to zmiana proporcji zdjecia i max to 19:6 co daje 1920x1080. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zguto 0 Napisano 5 Grudzień 2010 To teraz może 2 moje zdjęcia. Nie są to jakieś nadzwyczajne jakościowo, ale przedstawiają według mnie fajne sytuacje... ...Stuntman w akcji.... ...Jak ty mną kierujesz!!!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JCDenton 0 Napisano 5 Grudzień 2010 Witam wszystkich serdecznie! W swoim pierwszym poście na tym forum, chciałbym zaprezentować Wam mojego Nissana :) Liczę na komentarze, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZBENEK 2 Napisano 6 Grudzień 2010 To i ja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 7 Grudzień 2010 Cobry jeszcze nie opanowałem. Ciezko sie prowadzi skubana A tego narazie stuningowalem. Czeka na wyscig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motylekk 0 Napisano 8 Grudzień 2010 Siema. Oto 3 moje : Dzieki i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydz87 13 Napisano 8 Grudzień 2010 Cobry jeszcze nie opanowałem. Ciezko sie prowadzi skubana A tego narazie stuningowalem. Czeka na wyscig co to za wydech w tym Nissanie GT-R? :D wygląda jak wklejony na siłę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 8 Grudzień 2010 Zrobiłem parę zdjęć w trybie sesji zdjęciowej, ale może ktoś będzie tak miły i powie mi jak je wstawić tutaj? Bo nawet niewiem gdzie mi je zapisało, ani co i jak. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 9 Grudzień 2010 co to za wydech w tym Nissanie GT-R? :D wygląda jak wklejony na siłę :D tytanowy wydech sportowy. Moze nie wygląda zbyt ale daje niezlego kopa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 9 Grudzień 2010 Zrobiłem parę zdjęć w trybie sesji zdjęciowej, ale może ktoś będzie tak miły i powie mi jak je wstawić tutaj? Bo nawet niewiem gdzie mi je zapisało, ani co i jak. :whistling: Było, na przyszłość użyj opcji => szukaj. W GT5 wejdź w Foto Galerię, na wybranym zdjęciu zaznacz export do XMB, następnie już z poziomu XMB w zakładce zdjęcia masz dodane fotki z GT5, zaznaczasz kopiuj na pendrive/nośnik i już masz :) Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BilboPL 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Mała prośba ode mnie, może ktoś obfocić Peugeot 406 Coupe V6 w kolorze Bizantic Blue ? Byłbym wdzięczny ponieważ jeszcze nie posiadam tej gierki a mam straszny sentyment do tej fury :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 9 Grudzień 2010 Evo IV genialne dla mnie do driftu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 9 Grudzień 2010 Rajd GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roodolf 2 Napisano 10 Grudzień 2010 Drugi Golf GTi, wyszło MEGA ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 10 Grudzień 2010 Kilka moich fotek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Toyota FT-86 C63 AMG :rofl: Edytowane 11 Grudzień 2010 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glowa91 0 Napisano 12 Grudzień 2010 tylko po co te spojlery :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomazz 1 Napisano 12 Grudzień 2010 tylko po co te spojlery :/ Dla docisku? .. od pewnej mocy wygląd schodzi na drugi plan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 12 Grudzień 2010 (edytowane) Dla docisku? .. od pewnej mocy wygląd schodzi na drugi plan. Dokładnie Tak jak Auto ma 815KM i napęd na tylną oś to bez tego ani Rusz Edytowane 12 Grudzień 2010 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach