POWER1995 0 Napisano 6 Styczeń 2011 andrush dziec za wszystko , chciałem się jeszcze spytać co to jest to EV i co daje ta funkcja pod L1 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Odnośnie mojego posta wyżej: Pomarańczowe Camaro jest bez tuningu mechanicznego, za to ma dorzucone spojlery (w warsztacie) i zmienione felgi Uploaded with ImageShack.us Żółte Camaro: karbonowa maska - stąd te klipsy, tytanowy wydech - przed tylnymi kołami!, obniżone zawieszenie, dodatkowo pochylenie kół w negatyw. Bonus: Za fotkę Hondy z tym budynkiem w tle dostajecie ukryte trophy:) Edytowane 6 Styczeń 2011 przez Myski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 6 Styczeń 2011 Bonus: Za fotkę Hondy z tym budynkiem w tle dostajecie ukryte trophy:) Nic nowego. Po za tym mieliście w końcu nauczyć się wklejać zdjęcia. Ileż razy można o to samo prosić. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 6 Styczeń 2011 Nie dla wszystkich, więc przy okazji podrzucam. Fotki są już przez miniatury, jak pisałeś to bawiłem się w edycję:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MopMan 1 Napisano 7 Styczeń 2011 Mop Man ale flar nastawiałeś :P pewnie w gimpie albo PhotoShopie :P sztucznie to wygląda ... są inne metody które realniej się prezentują ... chyba, że gra takie cudo stworzyła to zwracam honor. PZDR siroccoxp Fotki nie widziały żadnych programów graficznych - są prosto z gry :) Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majosa 16 Napisano 7 Styczeń 2011 Jak się przestawia te tryby (1, 2, 3)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 7 Styczeń 2011 1. Musisz być w trybie photo z powtórki wyścigu - a nie z menu. 2. Ustawiając już aparat wciskasz :triangle: i drugi (lub trzeci) parametr od góry to są te tryby śledzenia celu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Dopiero zaczynam....więc przez brak wprawy zamieściłem pomniejszone fotki! Będę wdzięczny za opinie i uwagi.... Edytowane 7 Styczeń 2011 przez Marqus_Pirx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 7 Styczeń 2011 andrush dziec za wszystko , chciałem się jeszcze spytać co to jest to EV i co daje ta funkcja pod L1 ? EV i funkcja pod L1 to funkcje słuzące do ustawiania ekspozycji. Czyli jasność sceny. L1 to taka szybka opcja do ustawienia jasności. Jeśli mamy np auto w cieniu i go nie widać, ustawiamy kamerę na niebo - samochód zacznie się rozjaśniać, jeśli rozjaśni się do odpowedniego poziomu, wciskamy L1 i włączamy blokadę ekspozycji. takim oto sposobem zrobimy przejrzyste zdjęcie nawet w słabym oswietleniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Ode mnie druga porcja - moja perełka świeżo po 9 h Tsukuba. Ale wyremontowana i umyta:D Feel free to comment:) Edytowane 7 Styczeń 2011 przez Fastex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 9 Styczeń 2011 Pobawiłem się wczoraj na torze Top Gear. Głównie loty bokiem + eksperymenty z filtrami :) Cobra Nissan 350Z Ferrari F40 Ford GT Ferrari 430 Scuderia Lotus Elise 111SR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BilboPL 0 Napisano 9 Styczeń 2011 Kilka fotek :) 406 Coupe V6 NSX I coś pod humor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Są to moje pierwsze zdjęcia, wzorowałem się na zdjęciach innych osób. Pozdrawiam! Edytowane 9 Styczeń 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 9 Styczeń 2011 Ode mnie druga porcja - moja perełka świeżo po 9 h Tsukuba. Ale wyremontowana i umyta:D Feel free to comment:) To fotki z Circuit de la Sarthe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 9 Styczeń 2011 Hangar Red Bulla ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dandione 1 Napisano 9 Styczeń 2011 A do ja też dodam parę fotek z GT5: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Druga sesja. Edytowane 11 Styczeń 2011 przez Bartek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentoRLeNiUm 0 Napisano 13 Styczeń 2011 Są to moje pierwsze zdjęcia, wzorowałem się na zdjęciach innych osób. Pozdrawiam! Ta 4 fotka wymiata ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 13 Styczeń 2011 Zapomniałem o jednej fotce. Jakoś w weekend dam jeszcze parenaście innych fotek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan311 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Kilka fotek mojego autorstwa :) Więcej znajdziecie na http://dan311.fotosik.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Kilka moich fotek: Edytowane 17 Styczeń 2011 przez SzczurekPB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Styczeń 2011 Dla porównania wrzucę Wam link do zdjęcia zrobionego w trybie foto mode nowego NFS'a :) Jak na moje amatorskie oko całkiem nieźle to wygląda :whistling: Fajnie gdyby połączyć oba narzędzia, tryby posiadają opcję które chciałoby się mieć w obu grach. KLIK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 19 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 20 Styczeń 2011 Dla porównania wrzucę Wam link do zdjęcia zrobionego w trybie foto mode nowego NFS'a :) Jak na moje amatorskie oko całkiem nieźle to wygląda :whistling: Fajnie gdyby połączyć oba narzędzia, tryby posiadają opcję które chciałoby się mieć w obu grach. KLIK Co ma photo mode w NFS czego nie ma w GT5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Styczeń 2011 (edytowane) W końcu wskoczyłem sobie do trybu Photo Mode, jako że sprawiłem sobie swoje ukochane autko. Jedno foto już mam na tapecie w XMB, pasuje idealnie :D A tutaj zabawa filtrami, itd.: Edytowane 20 Styczeń 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach