Dav 9 Napisano 20 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan311 0 Napisano 21 Styczeń 2011 (edytowane) http://dan311.fotosik.pl Edytowane 21 Styczeń 2011 przez dan311 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 26 Styczeń 2011 Zderzenie czołowe w GT5 , taki bonusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 2 Napisano 26 Styczeń 2011 Zderzenie czołowe w GT5 , taki bonusik Transformer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 26 Styczeń 2011 Nic nie kombinowałem z tym zdjęciem , lubię GT od 2 części i nie zrobiłem tego złośliwie po prostu jechałem pod prąd a potem na powtórce chciałem zobaczyć zderzenie a tu taki babol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 26 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 27 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Troche mnie tu nie bylo (ladnych pare miesiecy :P) dzis postanowilem podpiac kiere i troche pograc ;) Oto najswiezsze perelki ;) Edytowane 27 Styczeń 2011 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentoRLeNiUm 0 Napisano 28 Styczeń 2011 (edytowane) Kilka moich fotek :D Edytowane 28 Styczeń 2011 przez mentoRLeNiUm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckybuster 0 Napisano 29 Styczeń 2011 (edytowane) witaj fajne fotki ,szczegolnie ostatnia ale zapomniales dac linka do miniaturek tak aby mozna je powiekszyc:( Pozdrawiam Proszę kilka fotek ode mnie. Dwie pierwsze to początek zabawy z photo mode podczas replayu: A teraz coś z wyprawy do Szwajcarii i Japonii: Mam nadzieję że się podoba :D @malyr: Brak ostrości jest zamierzony, zwróć uwagę że autofocus skupia się na przodzie auta, chciałem w ten sposób pokazać że to autko jest piekielnie szybkie. Edytowane 29 Styczeń 2011 przez luckybuster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipeq69 0 Napisano 29 Styczeń 2011 To moje 6 zdjęć - niestety tylko jedno Ferrari na tych zdjęciach jest przedstawione, w domowej kolekcji mam wiele zdjęć innych aut ;) Tutaj link do albumu: http://img832.imageshack.us/g/forum1e.jpg/ Proszę o opinie negatywne jak i te pozytywne ;) pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckybuster 0 Napisano 29 Styczeń 2011 Witam oto moje pierwsze nieśmiałe próby: Wszelka krytyka mile widziana. jakis HDR : i na koniec VW: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 30 Styczeń 2011 większość zdjęć robiona w grudniu, parę fotek nie dawno ustrzelonych wyklepie się górka na Eiger Nordwand (tor krótki) i wyprzedzanie w powietrzu ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biszopo 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Siema , mam pytanie , gdzie odblokować miejscówki photo travel i ile ich jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 30 Styczeń 2011 większość zdjęć robiona w grudniu, parę fotek nie dawno ustrzelonych Bardzo klimatyczna fota....gratuluję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 30 Styczeń 2011 Piękny ten Focusik , co to za lakier ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 30 Styczeń 2011 wygląda na oryginalny electric orange Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckybuster 0 Napisano 30 Styczeń 2011 witaj Focusik to jouan orange.Jak dla mnie kolor moglby byc seryjny dla RS pozdrawiam Piękny ten Focusik , co to za lakier ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 30 Styczeń 2011 Świetnie się prezentuje , mój jest niebieski i zostanie jutro pomalowany na kolor tego typu , wątpię żebym miał konkretnie ten lakier , aczkolwiek mi wygląda na jasny żółty , nie pomarańczowy , dzięki w każdym bądź razie , sorry za off-top . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Nie wrzucajcie pełnych rozmiarów bezpośrednio na forum, tylko miniatury, które są odnośnikami do oryginalnego zdjęcia! Jak zobaczę, że ktoś rozwala forum, bo musi wrzucić pełny rozmiar, to takie posty będą usuwane. SRY ale coś mi się porąbało i nie mogę dodać miniaturki. Edytowane 9 Luty 2011 przez kakaroto-songo : nie mozesz, czy nie chcesz? jakos inni wstawiaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MeSto 0 Napisano 31 Styczeń 2011 Dopiero zaczynam zabawę z tym trybem, oto kilka pierwszych fotek. BMW M5 FERRARI 430 SCUDERIA & ENZO CHEVROLET CORVETTE ZR1 (C6) RM SHELBY COBRA 427 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekpz 0 Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) Audi RS6 special edition Edytowane 1 Luty 2011 przez maciekpz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 1 Luty 2011 prawie jak mój - tylko moje gusta estetyczne nie pozwoliły na spojler, a felgi zapodałem na czarno, ale model ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 1 Luty 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) Nie wrzucajcie pełnych rozmiarów bezpośrednio na forum, tylko miniatury, które są odnośnikami do oryginalnego zdjęcia! Jak zobaczę, że ktoś rozwala forum, bo musi wrzucić pełny rozmiar, to takie posty będą usuwane. Sorry, za tak wielkie zdjęcia, ale inaczej nie potrafię wgrać Edytowane 9 Luty 2011 przez kakaroto-songo : najwyzsza pora nauczyc sie wstawiac miniatury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach