kazior 12 Napisano 12 Grudzień 2010 Panowie zmniejszajcie fotki chociaz do 800x600 albo dawajcie miniatury bo tematu nie da sie ogladac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 14 Grudzień 2010 To moje osobiste swieto w GT, strasznie ciezko bylo mi trafic na Supre RZ, ale w koncu sie udało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 14 Grudzień 2010 To ja się pochwalę moją ciężko wywalczoną na padzie bryką: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan311 0 Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) To i ja wkleję kilka fotek :) Więcej znajdziecie na http://dan311.fotosik.pl Edytowane 15 Grudzień 2010 przez dan311 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirroneth 11 Napisano 18 Grudzień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) Tutaj kadry z mojej 1 zabawy w Photo Mode ale wiecej czeka na dysku (Challenger i Murcie SV <333) Edytowane 18 Grudzień 2010 przez Kitana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) i duzy format (fajne jako tapeta) Edytowane 19 Grudzień 2010 przez kazior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) @Kazior Zwiększałeś kontrast itp. w jakimś programie? Bardzo wyraźne te fotki :P Też się podzielę... sześcioma z 144 :teehee: Pozdro Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 19 Grudzień 2010 (edytowane) ostrosc, cienie i filtr polowkowy ciemny :) taka moja postprodukcja. Picasa wystarcza w zupelnosci :) polecam obejrzec to: http://www.gtplanet....-take-your-own/ Edytowane 20 Grudzień 2010 przez kazior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 21 Grudzień 2010 To może w końcu ja coś dodam. To ja :whistling: Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 21 Grudzień 2010 bruuuuuuuuuuum wreszcie pojawila sie na gieldzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 21 Grudzień 2010 (edytowane) To teraz czas na mnie. ; ) Witam, to ja, Jack i mój samochód. Rajdowa sesja zdjęciowa: Edytowane 21 Grudzień 2010 przez JackXP 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 21 Grudzień 2010 Takie coś może się spodoba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 21 Grudzień 2010 Ludzie nauczcie sie wklejac miniatury bo przegladniecie jednej strony ze zdjeciami maks rozmiarow to bol w ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 22 Grudzień 2010 no to i czas na moje Maserati :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 22 Grudzień 2010 Podejście do lądowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 22 Grudzień 2010 Podejście do lądowania Ale telemark ładny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 22 Grudzień 2010 hmm... jechałem autem z silnikiem z przodui go do przodu znosiło :) czyżby Kaz nawet o tym pomyślał? + dla niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) Edytowane 22 Grudzień 2010 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 22 Grudzień 2010 Oho, te zdjęcie jest genialne. :) Świetny pomysł i bardzo dobry efekt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM ‘09 w swoim naturalnym srodowisku czyli na torze w Indianapolis Edytowane 22 Grudzień 2010 przez kazior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
charlson 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Jak chcecie powiększyć klikacie na fotkę i śmiga ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 24 Grudzień 2010 Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 24 Grudzień 2010 Kilka fotek mojej nowej zabawki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 26 Grudzień 2010 Tylko parę Więcej na GTPlanet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach