saintgb1972 307 Napisano 28 Czerwiec 2014 Julio Cezar bohaterem. Zostawili kawal zdrowia na boisku , szkoda Chile ale ktos odpasc musial oby drugi mecz byl rownie emocjonujacy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 28 Czerwiec 2014 Wielkie brawa dla Chile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 28 Czerwiec 2014 Tak ogólnie to Bravo umie tylko w jedną stronę się rzucać? Czy myślał ze ktoś tego nie zauważy i strzeli w niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Czerwiec 2014 Liczę, że Kolumbia z Urugwajem utrzymają wysoki poziom :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 28 Czerwiec 2014 Tak ogólnie to Bravo umie tylko w jedną stronę się rzucać? Czy myślał ze ktoś tego nie zauważy i strzeli w niego? Żartujesz prawda?! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Czerwiec 2014 Szkoda Chile :( że ta piła w 120min nie wpadła... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Czerwiec 2014 Tak ogólnie to Bravo umie tylko w jedną stronę się rzucać? Czy myślał ze ktoś tego nie zauważy i strzeli w niego?Zniszczyles mnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Ten mem dziś wygrywa:) W drugim meczu tez nie pogniewam się jeśli będzie dogrywka;) Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez neuro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Szkoda Chile że ta piła w 120min nie wpadła... Rownie dobrze Howard Webb mogl podyktowac karnego jak i uznac bramke strzelona przez Hulka , byl 30 metrow od tej sytuacji i nikt by mu nie mial za zle jakby podjal inna decyzje. Co nie zmienia faktu , ze Brazylia gra slabo. Ale to nie konkurs na piekna gre , i jesli wygraja to kto bedzie pamietal w jakim stylu. Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez saintgb1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZającPoziomka 90 Napisano 28 Czerwiec 2014 No wlasnie, zapomnieliśmy o public enemy No1 z meczu z Austria. A wiec jak oceniacie tym razem prace sedziego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Czerwiec 2014 Nie byl widoczny, wiec bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 28 Czerwiec 2014 Świetnie sędziował. Jak dla mnie może sędziować wszystkie mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Ale Kolumbijczycy maja teraz generacje to jest nieslychane. Tak patrze po tych zawodnikach i takiego teamu personalnie jak i pod wzgledem gry chyba nie mieli w historii. Wydaje mi sie ze zajda najdalej z poludniowcow. Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez toreso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 28 Czerwiec 2014 No to zaczynamy .Vamoss Kolumbia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZającPoziomka 90 Napisano 28 Czerwiec 2014 To sloneczko na fladze Urugwaju powinno miec zabki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 28 Czerwiec 2014 Kim jest Dżepes? Ja rozumiem, że komentatorom zdarzają się przejęzyczenia, jakieś niefortunne określenia, ale nieumiejętność wymawiania nazwisk piłkarzy powoduje, że pan Szpakowski powinien brać udział w wielkich imprezach piłkarskich tak często jak reprezentacja Polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Sushi, nie znasz Dżepesa??? ;) Ps. Ja wiem że Szpaku pieprzy jak potłuczony , ale mam do gościa słabość. Te jego lapsusy są pozytywnie rozbrajające. :D Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Czerwiec 2014 Kuzyn Dżeppetta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Sushi, nie znasz Dżepesa??? ;)W Milanie graSzkoda ze juz nie usłysze na tym mundialu ; Viva Chile Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez neuro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Czerwiec 2014 Sushi, nie znasz Dżepesa??? ;) Ps. Ja wiem że Szpaku pieprzy jak potłuczony , ale mam do gościa słabość. Te jego lapsusy są pozytywnie rozbrajające. :D Nikt nie robi takiej atfosmery jak lun jeden :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Czerwiec 2014 Ja to go słuchać nie mogę. Gada jak potłuczony. Ta barwa głosu mu się też nie przyjemna dla ucha zrobiła :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Dla mnie Szpaku rowna sie mecz, widowisko. Jest taki ludzki, popelnia bledy tak jak ludzie w tej grze. Precz z komentatorami-aptekarzami :D Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Czerwiec 2014 Śmieszny to on był z 10 lat temu. Teraz uszy krwawą, a co drugie jego słowo czuć tylko zazenowanie. Dorwał się stołka stary pierdziel i nie odpuści... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 28 Czerwiec 2014 Sushi, nie znasz Dżepesa??? ;) Ps. Ja wiem że Szpaku pieprzy jak potłuczony , ale mam do gościa słabość. Te jego lapsusy są pozytywnie rozbrajające. Ale to nie są lapsusy tylko kompletny brak profesjonalizmu. W dobie internetu można sprawdzić każde nazwisko. Zresztą ten pacan siedzi chyba na miejscu w Brazylii, więc mógłby podejść do hiszpańskojęzycznego dziennikarza i spytać. Kuzyn Dżeppetta. Miałem dokładnie takie samo skojarzenie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Czerwiec 2014 U mnie wywoluje rubaszny usmiech na twarzy. Taki nasz jest, Polski :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach