cwir 12843 Napisano 7 Wrzesień 2015 Nie wiem jak duży mieć trzeba fart żeby trafiić w grupie takie ogórki jak san marino,gibraltar,w przeszlłości azerbejdżan.Na gibraltar to można wysłać kadrę u20 i bez problemu powinni wygrać. co Ty bredzisz, w każdej grupie są takie ogórki.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Wrzesień 2015 Z giblartarem to drużyny amatorskie, urzędników czy nauczycieli wfu mogli by grać. To rzadni piłkarze, my moglibyśmy się z nimi mierzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Wrzesień 2015 Trzepiecie się tam o tych uchodźcach , a nikt wyniku nie podaje. Stawiam 5:0 , ale swoim cygańskim nosem czuję okolice ósemki :) oczywiście mówiłem o wyniku do przerwy ;) :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synchronick 18 Napisano 7 Wrzesień 2015 Z giblartarem to drużyny amatorskie, urzędników czy nauczycieli wfu mogli by grać. To rzadni piłkarze, my moglibyśmy się z nimi mierzyć My w sensie ludzie z forum, czy Polska kadra? Bo jak kadra to ej no. Aż tacy mega źli to my nie jesteśmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Wrzesień 2015 Niemcy jaka sraka, czyżby syryjski efekt motyla? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Wrzesień 2015 My w sensie ludzie z forum, czy Polska kadra? Bo jak kadra to ej no. Aż tacy mega źli to my nie jesteśmy... Forumowicze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Wrzesień 2015 Forumowicze :D zgłaszam akces, sugeruję pozycję sztopera marchewki, ewentualnie coś gdzie nie musiałbym biegać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Wrzesień 2015 zgłaszam akces, sugeruję pozycję sztopera marchewki, ewentualnie coś gdzie nie musiałbym biegać :Dbierz napaść, nie będziesz miał kiedy biegać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Wrzesień 2015 :D tak myślałem jeszcze nad trenerem, wtedy machałbym tylko łapkami i ewentualnie rzucał w was butelkami z wodą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synchronick 18 Napisano 7 Wrzesień 2015 Ja biore pomoc. Jeszcze brzuszka piwnego nie mam, więc coś tam pobiegam. Będzie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Wrzesień 2015 zgłaszam akces, sugeruję pozycję sztopera marchewki, ewentualnie coś gdzie nie musiałbym biegać :D Gruby na bramkę :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zawsze mam nerwa jak przy takim wyniku coś wpadnie przeciwnikom. Do zera tak ładnie wygląda, a tu jakieś "jeden" :/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Wrzesień 2015 Pierwszy raz Polacy strzelili więcej bramek niz zdążyłem piwa wypić przez mecz ;) Sebuś Plastuś przy bramce dobre krycie miał, chyba kartofli z kieszeni zapomniał wyjąć na rozgrzewce, taki start miał :D Piachu, nie jestem gruby, tylko leniwy ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Wrzesień 2015 Okoni to ile wypiłeś jak kadra Beenhakera grała z San Marino? :P Jako, że zawsze czepiam się Lewego, to dziś napiszę że od 66 minuty był niewidoczny :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 8 Wrzesień 2015 (edytowane) Niby 8 z przodu ale ta jedna stracona bramka kłuje w oczy, to trochę wstyd z takimi amatorami. Najpierw San Marino, teraz Gibraltar. Edytowane 8 Wrzesień 2015 przez Whizzer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Wrzesień 2015 Trzeba przyznać ze ladnie nasza obronę sklepali przy tej bramce. Fabiański nawet nie wiedzial co sie dzieje i patrzył tylko jak pilka wpada do siatki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Wrzesień 2015 Przy 8-0 raczej nikt o życie już nie gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 8 Wrzesień 2015 Oj tam, oj tam, po prostu był kurs >5 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 Hm, był kurs 5.0 na to że Gibraltary strzelą gola? Czyżby Sebuś i Fabian byli przed meczem u buka? :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 8 Wrzesień 2015 (edytowane) Żeby tylko... Całe rodziny śledziły internetowego buka i przez przypadek obstawiły, że w ostatnich 10 min padnie gol dla Gibraltaru :P Edytowane 8 Wrzesień 2015 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 8 Wrzesień 2015 Tak strzela San Marino: https://www.youtube.com/watch?v=AAYnmj3V36M Z tego co widziałem kilka sekund im brakło do drugiego punktu w tych eliminacjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Wrzesień 2015 Zostawmy kelnerów i innych listonoszów w spokoju. Z tego co widzę CP ma w programie kanały Eleven... Jak to się stało ? Wiecie coś więcej na ten temat ? Zamawiać już talerz z CP ? Edyta: Jednak tylko w programie są, ale w ofercie jeszcze nie...a tak się ucieszyłem :( Już montera kołowałem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 9 Wrzesień 2015 Ich program jest od początku na tej stronie CP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Wrzesień 2015 Marcelo i Neymar dobrze się bawią : Film dla fanów obu klubów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 9 Wrzesień 2015 Od razu widać kto gdzie gra ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach